Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Ne linksma, įspūdinga:
Paaiškinimas: Prašome palaukti, kol viena didžiausių pasaulyje važiuojančių mašinų kirs sankryžą. Šioje nuotraukoje nufotografuota daugiakaušė žemsemė naudojama pažangiuose žemės kasybos darbuose. Tokios mašinos leidžia žmonijai gauti iškasenų ir žymiai keisti ar net žaloti planetos veidą. Kai kurios atvirosios kasyklos (karjerai) matomos net iš kosmoso. Didžiausios žemsemės yra daugiau negu 200 metrų ilgio ir 100 metrų aukščio, kad net didysis vikšrinis transporteris , gabenantis NASA daugkartinius erdvėlaivius (šatlus) į paleidimo aikštelę, šalia jų – tik nykštukas. Daugiakaušės žemsemės gali iškasti futbolo aikštės dydžio ir 25 metrų gylio duobę vos per dieną. Tačiau pervažiuoti per sankryžą tokia mašina gerokai užtrunka, riedėdama didžiausiu – vos 1 km per valandą – greičiu.
Prisipažinkit, kažką panašaus tikrai matėt. Ar tik ne fantastiniam filme. O tie vaizdai, greičiausiai, buvo visai ne iš mūsų planetos.Paskutinis taisė Aš; 2008.03.02, 19:37.
Comment
-
Parašė Tomasz Rodyti pranešimąIr tikrai garvezis,uzeme man kokias 2 minutes....Ofigetj...Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Rusijos Prezidento rinkimai 2008 (tikroji istorija)
http://www.fishki.net/comment.php?id=31963
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąGal kas nors matantis tą garvežį nepatingėtų jo su paintu apvedžioti? Nes aš žiūriu gerokai ilgiau nei 2 minutes ir nieko nematau...
Comment
-
Parašė Tomasz Rodyti pranešimąAtpalaiduok akys visiskai,kaip darai susimastant ir ziurint ilga laika i viena taska. Tada ziurek i vidu sio piesinuko(tiesiog kaip i 3d formata).Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
Comment