Parašė kaunaz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
ilestmort
-
Parašė ilestmort Rodyti pranešimąsitas tavo vaizdelis yra rusų tautos tragedijos atspindžio dalelė. gėda žiūrėti ir net nekalbu nekalbu apie juoką.
Tu nuo pat ryto sėdi, ir čia keli žmonėms nuotaiką?
P.S. ilesmortas už šitą mano komentarą man neigiamą įvertį davė, taip kad niekas nebandykite kritikuoti jo komentarų - nes ir jūs gausite !Paskutinis taisė somis; 2008.02.20, 12:13.
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąne, nu...
Tu nuo pat ryto sėdi, ir čia keli žmonėms nuotaiką?
P.S. ilesmortas už šitą mano komentarą man neigiamą įvertį davė, taip kad niekas nebandykite kritikuoti jo komentarų - nes ir jūs gausite !Paskutinis taisė Tadas; 2008.02.21, 15:23.„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąKodel nera garso?Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Geriausia, paziurejus klipa, skamba "Pareigunai vaikina nubaude uz vaziavima per ZALIAJA VEJA"Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąnu su tokia reakcija tureciau kasdien ryte kviestis policija nesuprantu vieno, ko ta boba is vis vaziavo prie to citrueno? tipo nemate, kad zmogus isvaziuot kazkaip bando???
nu viskas ivyko poliklinikos kieme.... turbut moteriske pas psichiatra atvyko......
Comment
-
Parašė zydrunasss Rodyti pranešimąo as manau, jog si moteris yra teisi. Nes siuo atveju, kas vyrui dera, pasielge nederamai. Vietoj to, kad butu atsiprases jos tai dar ir akis drasko.... Suprantama vyrai ''neklysta", taciau, kaip skaudu susitaikyti, kai moteris pradeda tvarkyti eismo keliu mandaguma ''vyras" visiskai neparode pagarbos, o nekalbu net apie elementaria kultura ir pagarba moters atzvilgiu... Juk puikiai mes vyrai suvokiame, jog moterys yra kur kas impulsyvesnes nei vyrai. Tai kur tas vyriskumas jo? Ar tik todel, kad kiausus ir grubuma turi Jis man labiau panasus i laukini zveri nei i zmogu...
Gal pasirodys, kad as labai jau irgi nemandagi, bet vazineju ne tiek mazai, ir tikrai galiu net budama moteris drasiai teigti, kad jei keliu xuliganus suskirstytume procentaliai, tai 50% butu tie musu iprastieji chuliganai, kita 50% - moterys. jos retai kada praleidzia per kamscius, retai sustoja prie perejos, daznai galvoja, kad joms daug kas galima del to, kad jos moterys.
Sakau, nes pati kai pradejau vairuoti tokia buvau. Gerai, kad turejau griezta teti, kuris labai ikrete protoLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Parašė Akvile Rodyti pranešimąir jei butu buvusi protinga moteris, pirmiausia butu nevaziavusi net artyn, matydama kad zmogus nori is dumblo isvaziuot.
O su tokiom moteriskem reikalu geriau netureti, kai uzsiveda tai*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Linksmas toks ganėtinai, tik kauniečiai, būkit geri, neįsižeiskit. Penktadienis, taigi. Arba įsivaizduokit, kad čia apie Šiaulius (arba Panevėžį, arba Babtus, whatever..):
Vaziuoti i Kauna as nusprendziau impulsyviai. Impulsas buvo suduotas per trumpaja zinute mobiliajame telefono aparate ir pasieke ta mano kuno vieta, kuria vyrai dazniausiai skiriasi nuo moteru. "Atwareek zujkutee 6deni pas mane. Nemuno saloj bus koncas. Mano tewai isware i kaima, paboosim wienee... ;* ," - tasyk subylojo maniskes treciosios kartos nokijos ekranas. Skaitydamas zinute netyciom pasijutau dislektiku, bet is jos nuotaikos supratau, jog sio pasiulymo atmesti negaliu. Tad ilgai nedvejodamas sumaigiau "Geraj" ir nudulinau i vonia, kurioje paskubomis nusiprausiau ir nusikramciau nagus.
Po valandos ir astuoniolikos minuciu as, jau apleides ekspresini autobusa Vilnius-Kaunas-Zarasai, pajutau netycini nora grizti i ka tik mineta transporto priemone. Mat Kaune vyko siojo miesto sporto svente, o is patirties ir tarptautines diplomatijos protokolo vadoveliu zinojau, jog i svente be dovanu ir derancio kostiumo geriau nevaziuoti. Cigareciu takart turejau, bet sventinio treningo, kuri devedamas kiekviena pirmadieni isnesu siuksles, deja, nepasiemiau. Apmaudas ir geda sukauste mano mintis, tad proto atsviezinimui nusprendziau prasibegti iki Nemuno salos. Kaunieciai ivertino siuos mano veiksmus kaip miesto sventes sudedamaja atrakcija. Keletas ju net patys pamegino parodyti savo sprinterinius sugebejimus, bet, skirtingai nei as, jie per kuno kulturos pamokas greiciausiai negauna desimtuku uz ilgasias distancijas.
Tuo tarpu prie tilto i Nemuno sala buriavosi ivairiausiu sriciu atletai. Dauguma ju ryskiai buvo davimo ir gavimo i snuki cempionai beigi sidabro medalininkai, taciau maciau ir sachmatininku, kurie su pagarba stebejo pirmuju treniruotes. As, savo ruoztu, uzsiemiau patogia pozicija prie zalios spalvos kostiumais apsirengusiu arbitru, kurie godziai stebejo sunkiaatleciu pratybas, bet grieztai ivertindavo bet koki viesa dopingo vartojima. Arbitrai dirbo nepriekaistingai, pateisinau visas ju skirtas technines prazangas, nors teko pastebeti, jog kai kurie is sportininku neabejotinai piktnaudziavo gera teiseju valia ir buvo aiskiai persivartoje stimuliaciniu priemoniu. Be kita ko, pastebejau, kaip nemaza dalis atletu dave slapimo meginius uz kampo, kiti, matyt, uztikrinti savo organizmo svarumu, palikdavo juos tiesiai ant plyteliu.
Man sulaukus savo damos, staiga nutruko varzybu transliacija, tad teko persikelti i Nemuno sala, kurioje sportininku garbei jau vyko koncertas. Koncerte dalyvavo dvieju tipu grupes:
1) Tos, kurios nepatiko;
2) Tos, kuriu negirdejau.
Tarp pirmuju buvo, kaip teige mano palydove, ir post punk zvaigzdes is Britanijos. Buvau lengvai suglumintas, nes mano pabrinke pusrutuliai nesuvede galu tarp pasto ir panku, bet sumasciau, jog Anglijoje turbut viskas yra imanoma - ten net princas gali buti su atlepusiomis ausimis.
Grizes i realybe, akimirksniu sutikau viena tvarkingai kirpta sportininka, kuris izuliai bande paziureti man i akis ir, galiausiai sufokusaves vaizda, drebtelejo - "Metalistas?!". Nenorejau su juo sutikti ir buvau beprisistatas, taciau perzvelges jo paraudusius skruostus, akis, vienu metu ziurincias skirtingomis kryptimis, ir bambali tamsaus rankose, supratau, jog, is tiesu, Brutalystas yra jis, o man dar reikes padirbeti sioje srityje. Mikliai issitraukiau savo darbu knyga ir spausdintinemis raidemis uzsirasiau "TRENINGAS. SALOTINIS. NE MAZIAU TRIJU JUOSTELIU".
Pasibaigus koncertui, ivyko masines eitynes, kuriu metu viena iniciatyviu zmoniu grupe eme rinkti kitu, ne tokiu iniciatyviu zmoniu mobiliuosius telefonus. As, savo ruoztu, pries darydamas kazkokius sprendimus del savosios nokijos atidavimo, bandziau issiaiskinti sios organizacijos idejas, taciau galiausiai visgi teko duoti savo mobiliojo rysio priemone. Vienam veikejui su ja daviau per aki, kitam - per ausi. Paskui pasirode zalieji arbitrai ir uz grubu zaidima anuos isvare i persirengimo kambari ant ratu, o mane tik ispejo geltona kortele. Varzybos jiems jau baigesi, supratau. Tuo tarpu as ir mano vakaro dama issikvietem taksi, intriguojanciu pavadinimu "Apologetas".
Atsidures keturiu kambariu bute Silainiuose, supratau, jog uz puiku pasirodyma Kaune dabar gausiu medali...
(c) Brutalystas 2005-05-22
Comment
-
Nu ir dar vienas panašaus stiliaus:
Kadaise madaise, gyveno ant pasauliaus tokia tiolka Jolka. Pa litovskamu jos nikas butu Egle, ale kur tu su tokiu niku pasirodysi, jolki palki? Tai vot, turejo dar ji triz broliuz, medinius kazkodel... Pirmasis buvo Azuolas,
turejo jisai smulku versliuka, is azuoliniu pliausku ir lasiniu droze buratinus. Ypac gerai bizniuks sukosi per valentynke ir vasario 16 - aja, zakazu budavo zavalas, pravalas, ablomas ir prijomas. Viduriniokas Uosis
buvo dar abiturientas, malcik kalakolzik, ni razu, ni dzin dzin ir siaip muzikALUS vaikis. O treciasis, jauniausias ir, kaip priklauso lietuviu tautosakoje, durniausias buvo Berzas. Tas turejo prekybininininko gyslele ar vena, tai vasara prekiaudavo naujametem bambioshkem, o ziema - akiniais nuo saules. Taigi tikrai pikta seima buvo... Kadangi tevai nelabai populiarus lietuviu tautosakoje, sioje pasakoje ju irgi nenaudosime. Taigi viena dienike sumane Jolka nuvaryti iki Lampedziu issimaudyti, bo dusniakas ziaurus buvo ir zagaras ejo kaip reikiant. Viens, du, sheshi, ir ji jau Lampuose. Nusimete batus, kepure, salika, pirstines, kurtke, megztini,
bliuzona, golfa, "antra golfa", "trecia golfa", "ketvirta golfa", liemene, marskinius, maike, triusikus (nieko daugiau apsirengusi ir nebuvo – vasara juk!) ir oblia i vandeni!!! Turskiasi, nardo, vaikus skandina, spardo ju
smelio pilis, maukia alu, zodziu, linksminasi. Tik staiga prisimine, kad jau teletabiu valanda arteja! Soko prie rubu, ziuro: is vienos kalashkes lenda kazkoks zaltys. Bet ten nebuvo zaltys, ten buvo istines sliekas po
vakarykstes pjankes, svente su kitais sliekais simtadieni. O originalus zaltys buvo kitoje kalashkeje, tai islindes jis pradejo gasdinti Jolka visokiais bajeriais, tipo, isves i miska, kur ji nebematys savo teletabiu ir panasiai, jei ta netekes uz jo. Nu, Jolka ir susishiko bishkeli, susiplioncino ir pazadejo zalciui teketi uz jo. Dar dave klaidinga mobilkes numera, kad tas balvonas uzsipi..tu grabais jai beskambindamas. Bet stai praeina kelis dienos ir viena grazu savaitgali,Jolkai ir braliukams kulturingai beleidziant laika prie Momento tuteles, atsinesa i ju kiema tas
pigesnis limuzinas (senesnis, kur Cicinas anksciau vazinejo), pilnas zalciu. Broliukai norejo is karto sokti ant bankes, bet pas zalcius mesos buvo daugiau, tai sis faktas pakeite ju apsisprendima. Bazaras buvo trumpas ir
konkretus: Jolka turejo vykdyti savo pazada teketi uz kazkurio is zalciu. Kai ji pabande motyvuoti tuo, kad sie jos zodziai buvo istraukti is konteksto, jai trumpai buvo atsakyta valdyti bazara. Nu, ir tipo jau visi sutiko ir eme ruostis svadbai, ieskojo bazeje kostiumo zalciui, braliukai pjauste morkas ir lasinius baltai misrainei, o Jolka zliumbe kamaroj, nes kazkas nukniso jos trecia golfa. Tiesa, dar buvo realus sansas patepti slidez Jolkai, ji su girtu zalciu ant sporo ejo del vestuviu, bet prakiso, nes nespejo per minute sunesioti plieniniu kedu, is vieno siulo numegzti 40 tabureciu ir radiatoriumi sugroti Zimbabves himna. Po to dar broliukas bande ikalbeti zalti persigalvoti, siule jam barterinius mainus ir savo buratinu gamybos imones akciju kontrolini paketa. O zaltys tuo metu kale i mase ir dejo skersa uodega ant visu pastangu. Nu, ir ivyko svadba, viskas baigesi ir stai jau keli milijonai metu praejo, Jolka jau uzp.so taip ilgai tasytis su zalciu ir ji sumaste viena atmazke, tipo, jai reikia pas tevus, nes ten pakroveja paliko. Zaltys pasirase ant tokios vargankes ir laikinai atleido Jolka nuo ekonominiu, seimyniniu ir seksualiniu isipareigojimu. Dar isplatino pareiskima spaudai, kuriame viesai atsiribojo nuo Jolkos porai savaiciu. Ir uzgriuvo Jolka nelauktai savo brolelius, nes tie vis dar nebuvo issipagirioje po jos vestuivu ir pradejo vaziuoti ant zalcio, tipo, jis ja doochina, gaidina jos brolius ir net prikiso nagus prie brolio buratinu imones bankroto ir tilto per Brazuole sprogdinimo. Broliams sukiol putos, sudai ir ambicijos ir netrukus jie jau skriejo 8 truliku pas zalti i razborke. O Jolkai namie liko deze acetono ir Mikimauzo komiksai, taigi ir plyso moteriske porai savaiciu, kol baiges atostogos ir jai eme majakinti zaltys. Valina ji atgal, rankinuke lauktuves(rankine granata ir 250 gramu dziovintu snargliu) ir randa namie ijungta zalcio laptopa ir Wordo dokumenta su zodziais: "Jei isplauks kraujo puta, man batai" Neisikirto Jolka niekaip, bet del visa ko uzmete aki i kriaukle, bide ir unitaza. Betten buvo nulis veiksmo ir Jolka isimete i tase rauginta agurka, 3 metrus linoleumo, farsho skonio ledu ir numyne maudytis. Nespejo nei 100 bokalu isgerti, ziuri - susimutina vanduo ir atplaukia kokios tai raudonos putos link kranto. Jolka buvo netupa ir suprato, kad pateko ji i naujojo "Kalnapilis Red" pristatyma, tai ir uzbujojo porai tukstanciu meteliu. Taip ir pasibaige pasaka, zalcio niekas nerado,nei "TV pagalba", nei "Nepriklausomu paiesku tarnyba", nerado net Silumos tinklai, Ekskomisaru biuras ir Klebaru vidurines mokyklos devintokai...
Gero savaitgalio!
Comment
Comment