Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kas kaimuose dedas
    kasalotas.com

Comment

Parašė Edd Rodyti pranešimą
      J....Įdomu būtų sužinoti plačiau kokios taisyklės šiuo atveju taikomos, nes situacija man pasirodė gan keistoka.
      KET
      199. Sukdamas į kairę (apsisukdamas), vairuotojas privalo duoti kelią transporto priemonėms, važiuojančioms lygiareikšmiu keliu priešinga kryptimi tiesiai arba į dešinę, o sankryžoje, kur važiavimo kryptimi yra ne daugiau kaip viena eismo juosta, - ir transporto priemonėms, lenkiančioms pagrindiniame kelyje.
      tikiuosi tamsta neturi teisių ir nevairuoja mašinos keliuose bei gatvėse.
      Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai

Comment

http://www.nothingtoxic.com/media/12...Suicide_by_Cop

Comment

@kaunaz: Tada taip, šiuo atveju nebūtų kaltas. Visgi įdomu būtų sužinoti konkrečiai kokios taisyklės taikomos tose vietose kur galima lenkti.
          KOkios taisykles? Skambinti 112 ir pranesti apie vairuotoja pazeidusi KET. Ypac dar 6 eismo juostu kelyje,ir dar perdviguba istisine linija
          Paskutinis taisė Mjso; 2008.02.13, 10:39.

Comment

išvakarėse -->

Comment

Su valentino diena

ir dar vienas pasijuokti

Paskutinis taisė Mjso; 2008.02.14, 18:21.

Comment

Parašė aesde Rodyti pranešimą
                KET
                tikiuosi tamsta neturi teisių ir nevairuoja mašinos keliuose bei gatvėse.
                Tamsta teises turi ir vairuoja mašinas keliuose ir šunkeliuose. Tiesiog senokai teko mokytis taisykles. O gatvėse reikia šio to daugiau nei taisyklių mokėjimo, nes be tavęs yra daug eismo dalyvių, kurie elgiasi nebūtinai taip kaip parašyta KET.

Comment

„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas

Comment

Tamsta teises turi ir vairuoja mašinas keliuose ir šunkeliuose. Tiesiog senokai teko mokytis taisykles. O gatvėse reikia šio to daugiau nei taisyklių mokėjimo, nes be tavęs yra daug eismo dalyvių, kurie elgiasi nebūtinai taip kaip parašyta KET.
                    aš ir seniai mokiausi. ir taip pat sėkmingai taikausi prie gatvių srauto nepriklausomai, nuo to ką taisyklės sako. miestas yra miestas. tačiau užmiesti taisyklių reiktų laikytis žymiai griežčiau, nes ten kitokie srautai ir pasekmės gerokai sunkesnės.

ir šiaip taisyklių žinojimas prieš keletą metų privertė policininkus išrausti ir atsiprašyti
                    Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai

Comment

Parašė aesde Rodyti pranešimą
                      aš ir seniai mokiausi. ir taip pat sėkmingai taikausi prie gatvių srauto nepriklausomai, nuo to ką taisyklės sako. miestas yra miestas. tačiau užmiesti taisyklių reiktų laikytis žymiai griežčiau, nes ten kitokie srautai ir pasekmės gerokai sunkesnės.

ir šiaip taisyklių žinojimas prieš keletą metų privertė policininkus išrausti ir atsiprašyti
                      Na aš toli gražu neteigiu, kad tai jog aš nežinojau tos taisyklės yra nieko tokio blogo. Tai nėra gerai, reiks kada iš naujo peržiūrėti taisykles. Beje, aš tos taisyklės nepažeidinėju, nes tai pakankamai natūralu - jei tave jau lenkia, akivaizdu, kad tu nesuksi ir nekelsi avarinės situacijos, o jei tavęs niekas nesiruošia lenkti ar laukia kol pasuksi - suksi.
                      Paskutinis taisė Edd; 2008.02.14, 19:32.

Comment

Atsidarykite www.google.lt, įveskite "find chuck norris" ir spauskite "Man sekasi"
                        Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                        Retromobile 2007
                        "Kova 1". Driftingo čempionatas
                        "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                        Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                        BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                        Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Seip linksma:

http://www.youtube.com/watch?v=P_0kBD_4T6o

Comment

Kas naudojates ebay (ir ne tik jiem) verta pasijuokt...

http://www.youtube.com/watch?v=HYokLWfqbaU
                            Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

Comment

Aš tikiu Jumis vilniečiai, aš tikiu....

Comment

Parašė Tomkis Rodyti pranešimą
                                Aš tikiu Jumis vilniečiai, aš tikiu....
                                P5Ld6VLXXvM
                                gera daina istikro

Comment

Idomu, kodel vienu momentu ten parodyta Kinijos veliava?

Comment

Apgailėtinas š...

Comment

gal kas iš forumo susigundys?
                                      http://www.skelbiu.lt/3456661.html

Comment

Tu labai mažai geri ne rukai, žinai Anglų Lenkų Vokiečių Italų kalbos.
                                        Pažvelkim tiesai į akis - tokių nebūna (nors žinančių šias kalbas turbūt yra, štai, mokančių, jau kur kas mažiau) Bet galiu ją pagirt, už tai, kad konkrečiai, net, sakyčiau, labai konkrečiai, žino, ko nori

Parašė Tomizmas
                                        <...> jau esu įgudės One.lt atpažinti netikras merginas <...>
                                        One.lt ekspertas. Koks stažas?
                                        Paskutinis taisė ; 2008.02.16, 17:01.
                                        Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Tomkis Rodyti pranešimą
                                          gal kas iš forumo susigundys?
                                          http://www.skelbiu.lt/3456661.html
                                          vienas komentarų:
                                          myliu tave!!! - john
                                          kaip suprast, john?
                                          You might surprise yourself.

Miestai.net FB