Kas kaimuose dedas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąJ....Įdomu būtų sužinoti plačiau kokios taisyklės šiuo atveju taikomos, nes situacija man pasirodė gan keistoka.
199. Sukdamas į kairę (apsisukdamas), vairuotojas privalo duoti kelią transporto priemonėms, važiuojančioms lygiareikšmiu keliu priešinga kryptimi tiesiai arba į dešinę, o sankryžoje, kur važiavimo kryptimi yra ne daugiau kaip viena eismo juosta, - ir transporto priemonėms, lenkiančioms pagrindiniame kelyje.Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimą@kaunaz: Tada taip, šiuo atveju nebūtų kaltas. Visgi įdomu būtų sužinoti konkrečiai kokios taisyklės taikomos tose vietose kur galima lenkti.Paskutinis taisė Mjso; 2008.02.13, 10:39.
Comment
-
Parašė aesde Rodyti pranešimąKET
tikiuosi tamsta neturi teisių ir nevairuoja mašinos keliuose bei gatvėse.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąTamsta teises turi ir vairuoja mašinas keliuose ir šunkeliuose. Tiesiog senokai teko mokytis taisykles. O gatvėse reikia šio to daugiau nei taisyklių mokėjimo, nes be tavęs yra daug eismo dalyvių, kurie elgiasi nebūtinai taip kaip parašyta KET.
ir šiaip taisyklių žinojimas prieš keletą metų privertė policininkus išrausti ir atsiprašytiSilpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
Parašė aesde Rodyti pranešimąaš ir seniai mokiausi. ir taip pat sėkmingai taikausi prie gatvių srauto nepriklausomai, nuo to ką taisyklės sako. miestas yra miestas. tačiau užmiesti taisyklių reiktų laikytis žymiai griežčiau, nes ten kitokie srautai ir pasekmės gerokai sunkesnės.
ir šiaip taisyklių žinojimas prieš keletą metų privertė policininkus išrausti ir atsiprašytiPaskutinis taisė Edd; 2008.02.14, 19:32.
Comment
-
Atsidarykite www.google.lt, įveskite "find chuck norris" ir spauskite "Man sekasi"Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimąAš tikiu Jumis vilniečiai, aš tikiu....
P5Ld6VLXXvM
Comment
-
Tu labai mažai geri ne rukai, žinai Anglų Lenkų Vokiečių Italų kalbos.
Parašė Tomizmas<...> jau esu įgudės One.lt atpažinti netikras merginas <...>Paskutinis taisė Aš; 2008.02.16, 17:01.
Comment
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimągal kas iš forumo susigundys?
http://www.skelbiu.lt/3456661.html
myliu tave!!! - john
Comment
Comment