Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimąSiek tiek politiskai NEkorektisko humoro kai kuriu religiju temomis (pradzia idomiausia)
http://uk.youtube.com/watch?v=kD1ZofbqGNY
Kaip tai nekorektiško? Pats iš Londono kaip ir aš, tai irgi buvo šansų įsitikinti, kad ne viskas, kas šitam klipuke sakoma gali būti netiesaVilnius yra nuostabus!
Comment
-
Parašė baltic Rodyti pranešimąKaip tai nekorektiško? Pats iš Londono kaip ir aš, tai irgi buvo šansų įsitikinti, kad ne viskas, kas šitam klipuke sakoma gali būti netiesa
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTik Rusijoj tokie dalykai įmanomi
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTik Rusijoj tokie dalykai įmanomi
Comment
-
Parašė Bi-Lo Rodyti pranešimąIr kaži ką kaunaz linksmo pamatė čia?
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąKazachstane tokie vaizdai iprasti, be to ir numeriai atrodo panasus, ir ne rusiski. Pries 6 metus panasioj situacijoj tevas rode posuki ir pradejo sukti i kaire is krastines kaires eiles, o jam is paskos, kaip tik panasus zigulys islindo i priespriesiny eisma ir bande aplenkt, tai kai tevas pradejo sukt, tas ziguliukas dejo per stabdzius ir uzsineses issitaske i pakeles arbuzu prekystali.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąJei tas žiguliukas būtų įvažiavęs tavo tėvui į šoną, būti kaltas tavo tėvas, nes sukdamas į kairę nepraleido lenkiančio automobilio. Bent jau taip būtų Lietuvoje. Į tokią situaciją buvo pakliuvęs vienas pažįstamas - suko į kairę ir tuo metu jį lenkė kitas automobilis, bei jie susidūrė. Kaltas buvo tas kuris suko į kairę. Įdomu būtų sužinoti plačiau kokios taisyklės šiuo atveju taikomos, nes situacija man pasirodė gan keistoka.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąJuokinga kai vienas mentas laksto paskui ta suni ir bando ji susaudyt kiemuose kur pilna zmoniu, o kitas su UAZ'iku bando ji pervaziuot. Zodziu toks chaosas vidury baltos dienos daugubuciu kieme, nekasdieniskas. Juokingi milicijos veiksmai.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąNa gal asmenims su ligotu humoro jausmu šitas vaizdelis ir galėtų pasirodyt juokingas...
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąTada taip, šiuo atveju nebūtų kaltas. Visgi įdomu būtų sužinoti konkrečiai kokios taisyklės taikomos tose vietose kur galima lenkti.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąJuokinga kai vienas mentas laksto paskui ta suni ir bando ji susaudyt kiemuose kur pilna zmoniu, o kitas su UAZ'iku bando ji pervaziuot. Zodziu toks chaosas vidury baltos dienos daugubuciu kieme, nekasdieniskas. Juokingi milicijos veiksmai.
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąBe kalašnikovo nepajamsi Ta moteriškė daug prideda - aaaaaaaaaaaa... Bet baisu iš tikrųjų
Comment
Comment