Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
    Šiaip jo, tas bajeris su Vilniumi gana originalus ir tikrai linksmas Nu o su Kaunu jau nuvalkiotas, tai net ne toks ir juokingas.

P.S. gal pasirodysiu kaip iš medžio iškritęs, bet paaiškinkit man kas nors kaip Vilnius su Portugalija susijęs? Nuo ko čia prasidėjo visos šitos Portugalijos?
    Kaip as speju tai pradzia is kalejimu atejus, kaip ir daugumos keiksmazodziu. Ir man atrodo cia jau nuo senu laiku taip yra. O kodel taip vadinama, neisivaizduoju.
    10 klasej buvo ekskursija i nepilnameciu kolonija, tai ten darbuotojas pasakojo, kad kaunieciai - kavenskai, vilnieciai -portugalai, panevezieciai - ceburekai.

Comment

bolivudo siaubo filmai

Comment

Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
        Šiaip jo, tas bajeris su Vilniumi gana originalus ir tikrai linksmas Nu o su Kaunu jau nuvalkiotas, tai net ne toks ir juokingas.

P.S. gal pasirodysiu kaip iš medžio iškritęs, bet paaiškinkit man kas nors kaip Vilnius su Portugalija susijęs? Nuo ko čia prasidėjo visos šitos Portugalijos?
        Portugalai yra labai ivairios etnines kilmes, Vilnius taipat ivarios etnines kilmes lyginant su Kaunu, delto jis panasesnis i Portugalija nei Kaunas.

PS: jei kas mane negraziai pavadina iskart duodu i snuki

Comment

/\ hm... radau, kad Portugalijos rasinė sudėtis 99% sudaro portugalai, o 1% afrikiečiai.Tai, kad nelabai aišku dėl tos etninės kilmės.

Va, o labiau tikėtinas šis sakinys kurį radau apie šią šalį - "Portugalija - tai labiausiai nuo Lietuvos nutolusi Europos valstybė". Vietoj Portugalijos įstatykit Vilnius ir mažiau ar daugiau aišku kame esmė
          Miestai.net Fb

Comment

Parašė ilestmort Rodyti pranešimą
            bolivudo siaubo filmai
            /\
            Paskutinė "mergužėlė" lyg nužengus iš kamasutros iliustracijų
            Na čia ne bolivudas, bet dvasia išlaikyta:

Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Juokingiausia, kad naudojamas apibūdinimas net nežinant jo tikslios reikšmės. Kažkas pasakė, tai ir aš kartoju

Užtat viskas labai tinka šiai temai .
              gera gyventi gerai

Comment

Parašė Irmux Rodyti pranešimą
                /\ hm... radau, kad Portugalijos rasinė sudėtis 99% sudaro portugalai, o 1% afrikiečiai.Tai, kad nelabai aišku dėl tos etninės kilmės.

Va, o labiau tikėtinas šis sakinys kurį radau apie šią šalį - "Portugalija - tai labiausiai nuo Lietuvos nutolusi Europos valstybė". Vietoj Portugalijos įstatykit Vilnius ir mažiau ar daugiau aišku kame esmė
                Cia man taip paiskino vienas kaunietis tai bandau pasidalint patirtim

Comment

Nu bala žino, gal ir galima kokį ryšį su ta Portugalija atrast.. Aš šiaip galvojau, kad gal čia kas nors su krepšiniu susiję, "Lietuvos rytu", bet kai pats nelabai krepšiniu domiuosi, tai ir nesuvedžiau galų. Bet pasirodo, kad krepšinis čia ne prie ko. Nu vistiek įdomu.

Comment

Parašė 99 Rodyti pranešimą
                    /\
                    Paskutinė "mergužėlė" lyg nužengus iš kamasutros iliustracijų
                    Na čia ne bolivudas, bet dvasia išlaikyta:

Jo ispudinga.... Idomu jei susitiktu supermenas ir Chuck Noris kas laimetu?

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                      "... O uz degaline tai be diskusiju dumblas gautu i snuki.
                      važinėjat ant dujų, kurias gaminatės iš savo mėšlo? degaliniu nereik kaip sakant, o eksportui, dėl savito kvapo, netinka
                      Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai

Comment

Siūlau susitikt kada Elektrėnuose ir visiems norintiems išsiaiškint who is what ant Lietuvos. Ir nereiks čia prie knopkių laiko gaišt

Comment

Man apskritai yra idomus dalykas ne tik ta "Portugalija", bet is viso tie miestu karai - nuo ko ir kodel jie prasidejo... Man asmeniskai tos miestu kovos yra didziausia kvailyste kokia tik gali buti, ir jomis uzsiimti man yra LABAI zemas lygis. As manau kad tai uzsiemimas, tinkamas nebent paaugliams... Beje, panasu pavyzdi galiu pateikti ir is savo gimtuju Svencioneliu ir konkurencijos (diskanu metu pereinancios i "drakes") su uz 10 km esanciais beveik to paties dydzio Svencionimis. Man visa tai tik juoka kelia...
                          Paskutinis taisė Tomizmas; 2017.06.23, 19:59.
                          Snowflakes will attack U <3

Comment

Aš sąvoką "Portugalija" ir "portugalai" vartojama apie vilniečius ko gero pirmą kartą perskaičiau Delfio komentaruose prieš keletą metų. Iki to laiko nebuvau girdėjęs tokio dalyko. Ir dabar nesu, nes mano aplinkoje žmonės matyt nelabai žino zekų žargono ir jo nevartoja.
                            It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on

Comment

Ot tai mįslė, daugelis vartoja, bet nežino ką reiškia. Net neaišku, ar tas pravardžiavimas turi teigiamą ar neigiamą reikšmę. Na pagal nuojautą spėju, kad jei jau tai kilę iš įkalinimo įstaigų, tai - neigiamą. Jei jau turi neigiamą, tai taip pat galima gauti lempon, taip kaip ir apvadinus ka nors kakarieku.
                              Na bet lauksim paaiškinimų (įtikinamų) iš kauniečių.
                              gera gyventi gerai

Comment

http://www.liveleak.com/view?i=027_1200792252

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                                  Kaip as speju tai pradzia is kalejimu atejus, kaip ir daugumos keiksmazodziu. Ir man atrodo cia jau nuo senu laiku taip yra. O kodel taip vadinama, neisivaizduoju.
                                  10 klasej buvo ekskursija i nepilnameciu kolonija, tai ten darbuotojas pasakojo, kad kaunieciai - kavenskai, vilnieciai -portugalai, panevezieciai - ceburekai.
                                  Kaunaz'ą nuo mažumės pratino, kad vėliau šoko nebūtų
                                  www.scriptorium.ie

Comment

Parašė C5 Rodyti pranešimą
                                    Kaunaz'ą nuo mažumės pratino, kad vėliau šoko nebūtų
                                    prie ko mane pratino nuo mazens?

Comment

Fun website of a Dutch department store:

http://producten.hema.nl/
                                      Originally Posted by

Comment

Mano galerija Flickr'yje

Comment

kas cia juokingo?

Comment

Working...
                                          X