Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Pradedam naujus metus:

p.s. Tokia mintis kilo, ar nereikia vertimo prie rusiškų užrašų?
    gera gyventi gerai

Comment

Gera žinia John'ui

Revoliucinis padangų raštas

Hello kitty manija neaplenkė ir padangų. Ant šio dviračiams skirto apavo puikuojasi… katytės su kaspinėliu formos raštas.

Gaila, nepavyko rasti šių padangų bandymų. Abejoju, ar hello kitty gerai išlaka vandenį…

Galėtų pagaminti padangas su Chuck Norris. Tokios padangos su bet kokiu paviršium sukibtų.
      www.technomanai.net

Comment

Parašė Kema Rodyti pranešimą
        p.s. Tokia mintis kilo, ar nereikia vertimo prie rusiškų užrašų?
        Reikia Supratau tik pirmąjį

Comment

/\
          Nesupratau nei vieno .

Comment

Vadovėlius į rankas ir mokykites rusiškai
            You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Supratau, nieko sudėtingo.
              Paskutinis taisė Tomizmas; 2017.06.23, 19:36.
              Snowflakes will attack U <3

Comment

Man tai nereikia jokio vertimo - aš iš Vilniaus

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
                  Man tai nereikia jokio vertimo - aš iš Vilniaus %)

Comment

Na supratau, kitą kartą pabandysiu išversti, nors labai sunkiai verčiasi rusiškas "folkloras".

O šiaip dar toks klausimas, kadangi aš "seno kirpimo", tai nežinau kokia situacija mokykloje su užsienio kalbomis. Anksčiau būdavo privaloma rusų + dar viena pasirinktinai. O tai dabar liko tik viena užsienio kalba pasirinktinai?
                    gera gyventi gerai

Comment

Parašė Kema Rodyti pranešimą
                      Na supratau, kitą kartą pabandysiu išversti, nors labai sunkiai verčiasi rusiškas "folkloras".

O šiaip dar toks klausimas, kadangi aš "seno kirpimo", tai nežinau kokia situacija mokykloje su užsienio kalbomis. Anksčiau būdavo privaloma rusų + dar viena pasirinktinai. O tai dabar liko tik viena užsienio kalba pasirinktinai?
                      Buržuaziniai nacionalistai uždėjo ignorą ant rusų kalbos ir mokinasi visokias vokiečių ir prancūzų tikriausiai. Man baiginėjant mokyklą (prieš 5 metus) dar kažkiek mokinosi rusų kalbą. O dabar turbūt net mokytojai persikvalifikavę...

Comment

Iki 11 klasės privaloma anglų + bet kuri kita užsienio kalba, kurią moko toje mokykloje. Nuo 11 klasės privaloma tik viena (dažniausiai renkamasi anglų) ir kiek nori papildomų kalbų.

Tad su rusų kalba mokyklose dabar prastai. O ir išversti tokius paveiksliukus "taikliai" yra labai sunku.

Comment

Vertimas:

Nemiegu! dirbu su smulkiomis detalėmis

Dėmesio! Nelieskite šlapiomis rankomis apnuogintų laidų! jie dėl to rūdija!

Čia aklavietė!!! Idiotai gali patikrinti

Pavojingas žvėris

Nėra to blogo, kas neišeitų į internetą

Comment

Ir kas gi sakė kad sunku išversti?

Parašė Dzipas Rodyti pranešimą
                            Nieko juokingo, Vilniuje nuolat visur girdėdamas rusų kalbą nori nenori kažkiek pramoksti net pats jos visai nenaudodamas. Be to, aš asmeniškai nors esu lietuvis, bet gimęs ir augęs Švenčionių rajone, kur lietuvių tik 45% O mokykloje mokiausi anglų ir vokiečių.
                            Snowflakes will attack U <3

Comment

Prekybos centre sėdėjo senas vyriškis. ir prie jo prisėdo pankas su spygliuotais plaukais, kurie buvo žali, mėlyni, raudoni, violetiniai, oranžiniai ir geltoni. Vyriškis spoksojo į panką. Pankas, pamatęs kad į jį taip intensyviai žiūri, paklausė vyriškio:
                              -Klausyk, seni, nejaugi nesi niekada daręs nieko pašėlusio?
                              -Esu, kartą buvęs prigėręs ir išdulkinęs povą. Tiesiog mąsčiau, gal tu mano sūnus.

Comment

Britney Spears gerbėjas...
                                http://www.youtube.com/watch?v=h863n...eature=related

Comment

Lašas na toks, funny :]
                                  O čia pažiūrėtumet kiek kainuoja gyvybė
                                  http://www.youtube.com/watch?v=nORqueMbE94
                                  xXx. Purvina fantazija. Kai nerūpi niekas, ką sako kiti. Kai paskęsti tyloje, cigaretės dūmuose ar glamonių kvaituly.

Comment

Parašė ievutu Rodyti pranešimą
                                    Lašas na toks, funny :]
                                    O čia pažiūrėtumet kiek kainuoja gyvybė
                                    http://www.youtube.com/watch?v=nORqueMbE94
                                    siaip cia visai nelinksma.Ne ten pataikei

Comment

na nežinojau į kurį galą kišti, pasiužiūrėjimui įdėjau.
                                      xXx. Purvina fantazija. Kai nerūpi niekas, ką sako kiti. Kai paskęsti tyloje, cigaretės dūmuose ar glamonių kvaituly.

Comment

Parašė ievutu Rodyti pranešimą
                                        na nežinojau į kurį galą kišti, pasiužiūrėjimui įdėjau.
                                        Jeigu kam nors iškyla panašūs klausimai, tai žinokit, kad kišti reikia į City Cafe

Comment

Žinosim
                                          Gyveni ir mokais

Comment

Working...
                                          X