Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Windows aerouoste: http://www.pixelbeat.org/ms_mirth/wh...today%2010.jpg
Daugiau: http://www.pixelbeat.org/ms_mirth/
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimą„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Himleris Rodyti pranešimąJuokai juokais, bet tas debilas savo parašą uždėjo ant Kovo 11-osios akto... Apgailėtina...
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąKoks debilas?„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Himleris Rodyti pranešimąPatackas.Žmogus kuris vienintelis kažkam seime sugebėjo i dūdą užvažiuoti.
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąTai dėl to jis debilas?„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Ateina mergina pas ginekologą. Nusirengia, atsisėda į kėdę... gydytojas, plaudamasis rankas:
-Aukščiau.
Mergina kelia kojas aukščiau...
Gydytojas:
-Aukščiau.
Mergina dar aukščiau kojas kelia...
Gydytojas:
-Aukščiau!
Mergina neiškentė:
-Tai kad nebegaliu aukščiau!
Gydytojas:
-Sakau, ginekologo kabinetas aukštu aukščiau, o aš-stomatologas...Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
Comment