Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Gal reikia Delfi reklamos agentus pasikviesti, greitai pinigus pradėtų rinkti:

Comment

Čia gal daug kam žinoma, bet užtai tikrai lūžau:

Paskutinis taisė SPX; 2007.12.04, 21:36.
      Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

Comment

Dar vienas labai linksmas:

Kodėl "Apylanka"? Todėl, kad "Darbai"...

Comment

http://www.kubikas.lt/2007/12/04/kom...mas-solitaire/
          „O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas

Comment

http://www.fishki.net/comment.php?id=28878

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą

2 dalis

Comment

Verkiu

" Mama blondinė iš Lietuvos kaimo rašo savo dukrai blondinei į Airiją :
                " Labas ,dukrele. Jei gausi šį laišką , tai jis bus sėkmingai atėjęs.Jei negausi ,pranešk man ,parašysiu kitą.Kadangi tu nemoki greitai skaityti ,aš rašau labai lėtai.Oras pas mus geras.Praeitą savaitę lijo tik du kartus - iš pradžių 3 dienas , o paskui -4dienas.
                Siunčiu tau tavo žieminį paltą . Tėvas sakė ,kad su metalinėm sagom jo gali nepraleisti per metalo detektorių , todėl aš jas nukirpau.Prisisiūk jas pati , sagas aš įdėjau į kišenę . Tiesa ,tėvas gavo naują darbą . Dabar jis yra virš kelių tūkstančių žmonių - valo sniegą kapinėse.
                Tavo sesuo Marytė ištekėjo ir laukiasi. Dar nežinome ,gims berniukas ar mergaitė,todėl negaliu tau parašyti ,kuo tu būsi - dėdė ar teta. Sakė ,kad jei gims mergaitė , tai pavadins kaip mane. Man atrodo ,keistas noras savo dukterį vadinti Mama.
                Su tavo broliu Petru buvo nutikusi keista istorija.Jis užtrenkė mašinos dureles , o raktai liko viduje. Jam reikėjo 10 km. eiti namo atsarginių raktų , kad galėtų mus išleisti iš mašinos.
                Jei Airijoje sutiksi mūsų kaimynę Liudą ,perduok jai linkėjimus. Jei nesutiksi ,nieko jai nesakyk.
                Tavo mama.
                P.S. Norėjau tau atsiųsti šiek tiek pinigų ,bet jau užklijavau voką . "
                Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                Retromobile 2007
                "Kova 1". Driftingo čempionatas
                "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Visgi supermenas yra kažkur tarp mūsų
                  http://www.cha.lt/2007/12/05/supermenas_gyvas.html
                  kasalotas.com

Comment

Parašė kašalotas Rodyti pranešimą
                    Visgi supermenas yra kažkur tarp mūsų
                    http://www.cha.lt/2007/12/05/supermenas_gyvas.html
                    yra vienas toks bajerisis anksciau jau padarytas.bet tas juokas mane labiau prajuokino nei supermenas

Comment

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
                      yra vienas toks bajerisis anksciau jau padarytas.bet tas juokas mane labiau prajuokino nei supermenas
                      Šitas gal? Tik pasitylinkit garsą, nes ligonis visiškas.

Comment

va šis

Comment

jau tie supermenai...

Comment

galbūt daug kam žinomas. Be cenzūros

Comment

Lūžau.

http://maksas.kalba.vaizdelis.lt
                              „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Šokiai "tomu komu za 30" Geriausiai juda tas su baltu. Daina irgi parinkta kaip tik

Snowflakes will attack U <3

Comment

Dar vienas neblogas su papuga

Comment

/\
                                    You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Comment

Mr. Bean - The Library

Mr. Bean goes to the swimming pool

You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Jaunavedziu vokieciu pora nusprende savo medaus menesi praleisti
                                          viename is siltuju krastu ir taip atsipalaiduoti nuo ziemos salciu
                                          Miunchene. Taip jau susikloste, kad verslininku seima negalejo skristi ta
                                          pacia diena. Jis isskrido ketvirtadieni, ji turejo isskristi kita diena.
                                          Atvykes i uzsakyta viesbucio kambari vyras pasieme savo kompiuteri ir
                                          parase zmonai e-mail'a. Deja, ivesdamas adresa jis padare klaida ir issiunte
                                          laiskeli tos klaidos nepastebejes...
                                          ...Tuo metu Hamburge viena svieziai iskepta nasle, ka tik
                                          palaidojusi savo vyra grizta namo ir patikrina savo elektroninio pasto
                                          dezute, tikedamasi perskaityti kruvas uzuojautu is draugu, pazystamu,
                                          bendradarbiu...
                                          ...Pirmasis e-mail'as...Nasle be samones krenta ant grindu..Cia
                                          pribega nasles sunus issiaiskinti, kas gi nutiko jo mamai ir kompo
                                          monitoriuje perskaito:
                                          "To: mano mylimai zmonai
                                          From: nuo ka tik ja palikusio vyro
                                          Subjekt: ka tik atvykau!!!
                                          As ka tik atvykau, bet jau baigiu cia apsiprasti. Viskas kuo
                                          puikiausiai paruosta tavo kelionei rytoj. Jau dabar dziaugiuosi, galesiantis
                                          tave greitai pamatyti ir apkabinti.
                                          Tikiuosi tavo kelione bus tokia pat sauni kaip ir mano.
                                          P.S. Prakeikimas, kaip cia apacioje karsta."

Comment

Working...
                                          X