Parašė Tomizmas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąO tu galvoji jie moka ne "ant durniaus" vaidint?Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Reptilias Rodyti pranešimąTrumpametražiuose filmuose ne kartą esu matęs Ramanauską.Prokurorą vaidino, atrodė tikrai solidžiai
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąBuciau ikimokyklinio amziaus irgi turbut juokciaus is tokiu bajeriu ir tokios vaidybos
Ne is teslos ir ne is blynu recepto cia reikia juoktis.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNa visu pirma reiktu suprasti, kas taip yra pajuokiama ir kodel tokia vaidyba
Ne is teslos ir ne is blynu recepto cia reikia juoktis.
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąPritariu
Comment
-
Matyt ir aš humoro nesuprantu Nepatinka man "ramanovskinai", dar galiu pridurti, kad vaidina šlykščiai juokingai. Nesakau, kartais tikrai taikliai pajuokia, bet negaliu žiūrėti visų tų kvailų maivymųsi, kad išgirsčiau keletą įdomesnių frazių*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Na čia jau daugiau mintis O anoje foto tarsi dvyniai 2oje ir 3ioje fotoMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Nežinau, linksma čia ar nelinksma, bet savotiškai įspūdinga:
„Traukinys važiuoja per Bankoko turgų“:
Galima suvokt, kokia didelė problema ten yra vietos trūkumas.
Beje, kadangi apie jį užsiminiau, dar vienas įdomus faktas apie Bankoką:
Bankokas (arba Krungtepas) garsėja kaip miestas, turintis ilgiausią pavadinimą pasaulyje. Oficialus miesto vardas: Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahinthara Ayuthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Piman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit, ir tai reiškia „Angelų miestas, didysis miestas, amžinasis brangakmenių miestas, neįveikiamas dievo Indros miestas, pasaulio sostinė apdovanota devyniais brangakmeniais, laimingasis miestas turintis nuostabius karaliaus rūmus primenančius reinkarnuojančio dievo buveinę danguje, miestas kurį suteikė Indra ir pastatė Višnukarnas“.Paskutinis taisė Aš; 2007.11.25, 19:29.
Comment
-
Parašė joker Rodyti pranešimąLiga ?
Ir sulėtintai:
Comment
-
O kaip atrodytų macas kai dar su plaukais buvo ilgais? Išvis koma būtųMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
Comment