ne taip ir linksma. tada Sabas buvo išvarytas iš aišktės ir rungtynės praloštos. žinau tiksliai, kad tai buvo finalas, berods prieš cervena zvezda. o kelintais metais ir kokia taurė nepamenu.
Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Kažkoks suomiškas tinklalapis. Atkreipkit dėmesį į Lietuvos ir Latvijos vėliavas (po ta nuotrauka dar nurodyta mano autorystė, nors galėčiau prisiekti tokios niekada nedaręs)
tas one.lt išvis kažkokia nesąmonė yra,ten jauciu kaikurie turi 70% draugu kuriu net nera gyvenime mate, ir ju nepazysta.As turiu one.lt , bet jau bent normalei pas mane ten visi pazystami is kiemo ar gimines
Visai ne nesąmonė, labai normali bendravimo svetainė, tik kad kai kuriems tai tampa kažkokių keistų žaidimų vieta - surinkti kuo daugiau draugų, kuo daugiau puslapių į forumą, kuo daugiau dovanėlių, vertinti 30... Neužsiimu tuo, juk ir amžius jau ne tas Man tai yra vieta bendrauti su pažįstamais.
MIRSIU............................................ ...........Nuvau matęs anksčiau, o čia dar su intarpais žiauru... bet kuriuo atveju, ar suvaidinta ar ne...
Kiek pamenu, 1986m. ir ne prieš Belgrado Crvena zvezda, o prieš Zagrebo Ciboną, jei atmintis neapgauna. Beje, ir man ką tik rodė youtube Sabą, dabar Mc Vodka.
Comment