Na, žmonės Danijoj nuo tokių dalykų atpratę, o mum tai tokie apgaudinėjimai atrodo normalus dalykas.
Man tai graudu. Apskritai vestuvės tapo pakazūchos švente, o ne kažkuo sakraliu. Dieve mano, tuokitės, pasižadėkit vienas kitam, tai ir yra esmė, o ne sukišti 45 tūkst. litų į papuošimus, limuzinus, pop "žvaigždžių" pasirodymus, o po to verkti, kaip mums vestuvės pavirto į košmarą, nes nebuvo to ar ano. Taip pinigų gaila, bet šiuo atveju, ar apskritai reikia sukišti tiek, už kiek vienas Lietuvos pensininkas gali pragyventi 8 metus į pakazūchą?
Tiesa pasakius, tokie straipsniai man atmuša bet kokį norą daryti vestuves kada nors. Jau geriau tada Bahamų paplūdimyje vien tik dviese susituokt ir tuo pačiu medaus pusmetį apturėt už tokią sumą.
Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Man tai graudu. Apskritai vestuvės tapo pakazūchos švente, o ne kažkuo sakraliu. Dieve mano, tuokitės, pasižadėkit vienas kitam, tai ir yra esmė, o ne sukišti 45 tūkst. litų į papuošimus, limuzinus, pop "žvaigždžių" pasirodymus, o po to verkti, kaip mums vestuvės pavirto į košmarą, nes nebuvo to ar ano. Taip pinigų gaila, bet šiuo atveju, ar apskritai reikia sukišti tiek, už kiek vienas Lietuvos pensininkas gali pragyventi 8 metus į pakazūchą?
Tiesa pasakius, tokie straipsniai man atmuša bet kokį norą daryti vestuves kada nors. Jau geriau tada Bahamų paplūdimyje vien tik dviese susituokt ir tuo pačiu medaus pusmetį apturėt už tokią sumą.
Pritariu, mane vestuvių suma irgi šokiravo. Aš tokius pinigus išleisčiau gerai kelionei aplink pasaulį, ar bent jau kur nors labai toli, kur gal nebus galimybės niekada nuvykt, o čia tokia suma šampanui, blizgučiams ir t.t. yra tiesiog nerimta, nebent esi milijonierius.
Nesuvokiu, kaip galima buvo patikėti vestuvių organizavimą kažkokiai 23metei nepažįstamai panai ir dar atiduoti jai 45 000 lt . Manau, kad sutuoktiniai patys buvo nubausti dėl savo naivaus pasitikėjimo nepažįstamu žmogumi. Tegul tai būna gera pamoka jiems ir kitiems būsimiems sutuoktiniams.
Pritariu, mane vestuvių suma irgi šokiravo. Aš tokius pinigus išleisčiau gerai kelionei aplink pasaulį, ar bent jau kur nors labai toli, kur gal nebus galimybės niekada nuvykt, o čia tokia suma šampanui, blizgučiams ir t.t. yra tiesiog nerimta, nebent esi milijonierius.
o jums neatrodo, kad straipsnio esmė ir buvo 45K Lt, o visą kitą tėra iliustracijos: va kokie mes krūti vestuvėm lyg niekur nieko išleidom 45K Lt, samdėm didelį limuziną, darėm tą ir aną, tik ta 23m. višta viską sugadino.
tačiau galėjo būti viskas atvirkščiai, mergičkos nepatyrimas ir noras įtikti klientui, padaryti viską kaip jis nori ir padarė gautą rezultatą. duodu 99proc., kad derinant organizavimą norai kelis kartus kardinaliai keitėsi. ir tas vadinamas dingimas kelios dienos prieš vestuves, buvo vargšės mergičkos nenoras pavesti savo partnerius (ne klientus, o tuos su kurie jai padeda organizuoti vestuves) kai viskas sutarta, ir staiga viskas keičiasi ir reikia atsisakyti išnuomotų limuzinų, kurie dėl nutrauktų sutarčių patirtų nuostolių, keisti kabokus, muzikantus ir pan.
žodžių straipsnio esmė buvo, ne sugadintos vestuvės, o pažiūrėkit kokie mes krūti.
Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
vestuvėms išleist 45 tūkst. litų - tai taip paprasta kaip du pirštus apmy*t
vestuvėms išleist 45 tūkst. litų - tai taip paprasta kaip du pirštus apmy*t
kam aktualu - ruoškitės
Iš kur tokios sumos gaunamos, pirštus apmy***ant? Iš asmeninės patirties galiu pasakyti, kad norint susiorganizuoti gražią šventę, kurią atsiminsi ne tik tu, bet ir visi dalyvavusieji, nereikia nei pusės tiek
O 45k Lt.... tokia suma, kaip 45k Lt, gali susidaryti nebent samdant beskonius limuzinus, samdant mūsų super-duper pop žvaigždes kaip Linas&Simona, leidžiant į dangų vargšus balandžius, kurie būdami naminiai paprasčiausiai neišgyvena paleisti į laisvę, ar pan... Neįsivaizduoju kur galima tiek pinigų išleist skoningoms ir smagioms vestuvėms.
Na daugų daugiausiai vestuvės gali kainuoti 10 tūkstančių. Nelabai suvokiu, kam leist daugiau. Ir tie 10 tūkst. man per didelis skaičius atrodo. Kam kviesti tiek žmonių? Negi su visa gimine taip glaudžiai bendrauja, kad būtina apie 70 kviesti. O vestuvės tampa eiline pagėrimo/paėdimo švente, pakazucha giminaičiams ir praranda savo prasmę.
Na daugų daugiausiai vestuvės gali kainuoti 10 tūkstančių. Nelabai suvokiu, kam leist daugiau. Ir tie 10 tūkst. man per didelis skaičius atrodo. Kam kviesti tiek žmonių? Negi su visa gimine taip glaudžiai bendrauja, kad būtina apie 70 kviesti. O vestuvės tampa eiline pagėrimo/paėdimo švente, pakazucha giminaičiams ir praranda savo prasmę.
Vestuves galima surengt ir už daug daugiau, tik turėk noro ir pinigų. Ir nebūtinai viską reik skirti maistui ir gėrimams. Nuo to vestuvės tikrai netaps kažkokia pakazuka. Tai yra dviejų žmonių gyvenimo šventė, ir tas akcentas visados buvo ir liks. Taip pat nematau jokio reikalo, kodėl pagal tave reikia kviest tik kelis žmones. juk galima ir daugiau pakviest nes tai taipogi yra ir jų šventė. Viskas turi būt tik taip kaip nori jaunavedžiai. Jeigu jie nori pompastikos ir daug žmonių, vadinasi, taip ir turi būti. Juk vestuvių esmė nesikeičia dėl to, ar ne?
Skirtingi žmonės, skirtingi požiūriai. Jeigu nori daug dovanų, aišku kvieti daug žmonių Galėtumėm ginčytis iki begalybės. Jeigu kas gali leisti 50k vedybom ir jei jiem tai suteikia daugiau prasmės gyvenimui, tai šaunu, gi niekas nedraudžia. Bet jei tokiais pinigais nedisponuoji, o iš paskutiniųjų stengiasi padaryt balių, tai klausimas ar tikrai verta.
Beje, gal kas perkels šituos pranešimus pvz. į Tolerancija Lietuvoje. Nes nelabai atitinka "šiaip linksma" skilties formato
o šiaip tai net ir ne daug žmonių kviečiant jei nori kokybės ir kuo mažiau rupesčių, už viską moki. O pats zodis "vestuvės" kainą (gelių, salės (kavinės), kostiumo, suknelės, batelių, šukuosenos, makiažo, fotografo ir t.t.) pakelia du ir daugiau kartų
O pats zodis "vestuvės" kainą (gelių, salės (kavinės), kostiumo, suknelės, batelių, šukuosenos, makiažo, fotografo ir t.t.) pakelia du ir daugiau kartų
Aga, bet man užtektų ir fotografo, na gal dar gėlių. Viskas kitas dzin Kai/jei "ženysiuos" tai taip ir darysiu - fotografas ir gėlės, jokių man išlaidų daugiau nebus. Reiks matyt suvalkietės dairytis, nes kitaip liksiu nesuprastas
Comment