Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

kaip gaminamas vynas ir šampanas:
    http://www.youtube.com/watch?v=z3SEelyy3Ec&eurl=
    čia tiems, kas bent kažkiek rusiškai supranta.

Comment

Manau, tiks šio forumo tematikai:

Statyba be galvos
      Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Turbūt jau esat 5 kart mate, bet vistiek įmesiu kokį amerikonai architektūros stebuklą turi

Life is a game that no one wins

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
          Manau, tiks šio forumo tematikai:

Statyba be galvos
          Ačiū už nuorodą
          Kai kurie "statybų" pavyzdžiai labai geri

Comment

Šiandien pastebėjau

Comment

Parašė Berliner Rodyti pranešimą
              Na, žmonės Danijoj nuo tokių dalykų atpratę, o mum tai tokie apgaudinėjimai atrodo normalus dalykas.
              Man tai graudu. Apskritai vestuvės tapo pakazūchos švente, o ne kažkuo sakraliu. Dieve mano, tuokitės, pasižadėkit vienas kitam, tai ir yra esmė, o ne sukišti 45 tūkst. litų į papuošimus, limuzinus, pop "žvaigždžių" pasirodymus, o po to verkti, kaip mums vestuvės pavirto į košmarą, nes nebuvo to ar ano. Taip pinigų gaila, bet šiuo atveju, ar apskritai reikia sukišti tiek, už kiek vienas Lietuvos pensininkas gali pragyventi 8 metus į pakazūchą?

Tiesa pasakius, tokie straipsniai man atmuša bet kokį norą daryti vestuves kada nors. Jau geriau tada Bahamų paplūdimyje vien tik dviese susituokt ir tuo pačiu medaus pusmetį apturėt už tokią sumą.
              Jūsų,
              Analitikas PlėtRa™

Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

Comment

Šokiai.

http://rutube.ru/tracks/150559.html?...549732c7974abf
                „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimą
                  Man tai graudu. Apskritai vestuvės tapo pakazūchos švente, o ne kažkuo sakraliu. Dieve mano, tuokitės, pasižadėkit vienas kitam, tai ir yra esmė, o ne sukišti 45 tūkst. litų į papuošimus, limuzinus, pop "žvaigždžių" pasirodymus, o po to verkti, kaip mums vestuvės pavirto į košmarą, nes nebuvo to ar ano. Taip pinigų gaila, bet šiuo atveju, ar apskritai reikia sukišti tiek, už kiek vienas Lietuvos pensininkas gali pragyventi 8 metus į pakazūchą?

Tiesa pasakius, tokie straipsniai man atmuša bet kokį norą daryti vestuves kada nors. Jau geriau tada Bahamų paplūdimyje vien tik dviese susituokt ir tuo pačiu medaus pusmetį apturėt už tokią sumą.
                  Pritariu, mane vestuvių suma irgi šokiravo. Aš tokius pinigus išleisčiau gerai kelionei aplink pasaulį, ar bent jau kur nors labai toli, kur gal nebus galimybės niekada nuvykt, o čia tokia suma šampanui, blizgučiams ir t.t. yra tiesiog nerimta, nebent esi milijonierius.
                  BlogasSeulas 2009Honkongas 2012Bankokas 2012

Comment

Parašė mindakas Rodyti pranešimą
                    Net nezinau ar cia graudu, ar cia juokinga

Vargsai zmogeliai savo problemas isdeliojo ant visos Lietuvos, tik erotiniu nuotrauku tetruksta

http://www.delfi.lt/news/DELFI_for_w...hp?id=14243248
                    Nesuvokiu, kaip galima buvo patikėti vestuvių organizavimą kažkokiai 23metei nepažįstamai panai ir dar atiduoti jai 45 000 lt . Manau, kad sutuoktiniai patys buvo nubausti dėl savo naivaus pasitikėjimo nepažįstamu žmogumi. Tegul tai būna gera pamoka jiems ir kitiems būsimiems sutuoktiniams.

Comment

Pritariu, mane vestuvių suma irgi šokiravo. Aš tokius pinigus išleisčiau gerai kelionei aplink pasaulį, ar bent jau kur nors labai toli, kur gal nebus galimybės niekada nuvykt, o čia tokia suma šampanui, blizgučiams ir t.t. yra tiesiog nerimta, nebent esi milijonierius.
                      o jums neatrodo, kad straipsnio esmė ir buvo 45K Lt, o visą kitą tėra iliustracijos: va kokie mes krūti vestuvėm lyg niekur nieko išleidom 45K Lt, samdėm didelį limuziną, darėm tą ir aną, tik ta 23m. višta viską sugadino.
                      tačiau galėjo būti viskas atvirkščiai, mergičkos nepatyrimas ir noras įtikti klientui, padaryti viską kaip jis nori ir padarė gautą rezultatą. duodu 99proc., kad derinant organizavimą norai kelis kartus kardinaliai keitėsi. ir tas vadinamas dingimas kelios dienos prieš vestuves, buvo vargšės mergičkos nenoras pavesti savo partnerius (ne klientus, o tuos su kurie jai padeda organizuoti vestuves) kai viskas sutarta, ir staiga viskas keičiasi ir reikia atsisakyti išnuomotų limuzinų, kurie dėl nutrauktų sutarčių patirtų nuostolių, keisti kabokus, muzikantus ir pan.

žodžių straipsnio esmė buvo, ne sugadintos vestuvės, o pažiūrėkit kokie mes krūti.
                      Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai

Comment

Ding dong song

Snowflakes will attack U <3

Comment

http://www.collegehumor.com/video:1772718
                          Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                          Retromobile 2007
                          "Kova 1". Driftingo čempionatas
                          "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                          Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                          BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                          Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

vestuvėms išleist 45 tūkst. litų - tai taip paprasta kaip du pirštus apmy*t

kam aktualu - ruoškitės

Comment

Parašė Arunas Rodyti pranešimą
                              vestuvėms išleist 45 tūkst. litų - tai taip paprasta kaip du pirštus apmy*t

kam aktualu - ruoškitės
                              Iš kur tokios sumos gaunamos, pirštus apmy***ant? Iš asmeninės patirties galiu pasakyti, kad norint susiorganizuoti gražią šventę, kurią atsiminsi ne tik tu, bet ir visi dalyvavusieji, nereikia nei pusės tiek
                              O 45k Lt.... tokia suma, kaip 45k Lt, gali susidaryti nebent samdant beskonius limuzinus, samdant mūsų super-duper pop žvaigždes kaip Linas&Simona, leidžiant į dangų vargšus balandžius, kurie būdami naminiai paprasčiausiai neišgyvena paleisti į laisvę, ar pan... Neįsivaizduoju kur galima tiek pinigų išleist skoningoms ir smagioms vestuvėms.

Comment

Na daugų daugiausiai vestuvės gali kainuoti 10 tūkstančių. Nelabai suvokiu, kam leist daugiau. Ir tie 10 tūkst. man per didelis skaičius atrodo. Kam kviesti tiek žmonių? Negi su visa gimine taip glaudžiai bendrauja, kad būtina apie 70 kviesti. O vestuvės tampa eiline pagėrimo/paėdimo švente, pakazucha giminaičiams ir praranda savo prasmę.

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
                                  Na daugų daugiausiai vestuvės gali kainuoti 10 tūkstančių. Nelabai suvokiu, kam leist daugiau. Ir tie 10 tūkst. man per didelis skaičius atrodo. Kam kviesti tiek žmonių? Negi su visa gimine taip glaudžiai bendrauja, kad būtina apie 70 kviesti. O vestuvės tampa eiline pagėrimo/paėdimo švente, pakazucha giminaičiams ir praranda savo prasmę.
                                  Vestuves galima surengt ir už daug daugiau, tik turėk noro ir pinigų. Ir nebūtinai viską reik skirti maistui ir gėrimams. Nuo to vestuvės tikrai netaps kažkokia pakazuka. Tai yra dviejų žmonių gyvenimo šventė, ir tas akcentas visados buvo ir liks. Taip pat nematau jokio reikalo, kodėl pagal tave reikia kviest tik kelis žmones. juk galima ir daugiau pakviest nes tai taipogi yra ir jų šventė. Viskas turi būt tik taip kaip nori jaunavedžiai. Jeigu jie nori pompastikos ir daug žmonių, vadinasi, taip ir turi būti. Juk vestuvių esmė nesikeičia dėl to, ar ne?
                                  You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Skirtingi žmonės, skirtingi požiūriai. Jeigu nori daug dovanų, aišku kvieti daug žmonių Galėtumėm ginčytis iki begalybės. Jeigu kas gali leisti 50k vedybom ir jei jiem tai suteikia daugiau prasmės gyvenimui, tai šaunu, gi niekas nedraudžia. Bet jei tokiais pinigais nedisponuoji, o iš paskutiniųjų stengiasi padaryt balių, tai klausimas ar tikrai verta.

Beje, gal kas perkels šituos pranešimus pvz. į Tolerancija Lietuvoje. Nes nelabai atitinka "šiaip linksma" skilties formato

Comment

50Lt užtenka
                                      P.

Comment

Parašė vap Rodyti pranešimą
                                        50Lt užtenka
                                        gal ir tiek nereikia, jei tik susirašyt nueisi

o šiaip tai net ir ne daug žmonių kviečiant jei nori kokybės ir kuo mažiau rupesčių, už viską moki. O pats zodis "vestuvės" kainą (gelių, salės (kavinės), kostiumo, suknelės, batelių, šukuosenos, makiažo, fotografo ir t.t.) pakelia du ir daugiau kartų
                                        Linkėjimai,
                                        Akvilė

Comment

Parašė Akvile Rodyti pranešimą
                                          O pats zodis "vestuvės" kainą (gelių, salės (kavinės), kostiumo, suknelės, batelių, šukuosenos, makiažo, fotografo ir t.t.) pakelia du ir daugiau kartų
                                          Aga, bet man užtektų ir fotografo, na gal dar gėlių. Viskas kitas dzin Kai/jei "ženysiuos" tai taip ir darysiu - fotografas ir gėlės, jokių man išlaidų daugiau nebus. Reiks matyt suvalkietės dairytis, nes kitaip liksiu nesuprastas

Comment

Working...
                                          X