Šiandien grįždamas namo išbandysiu viską trimatėj erdvėj
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąŠiandien grįždamas namo išbandysiu viską trimatėj erdvėj
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąŠiandien grįždamas namo išbandysiu viską trimatėj erdvėj*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąAlų statau aš, spyną atsineškit savoJedi power!
Comment
-
Tokius gamina? Ir kaip tokį rankose laikyt, kad neprispaudinėt ko nereikia ?*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Įdomiausios pasaulio skulptūros:
Amsterdamas(Olandija) / Berlynas(Vokietija) / Brusselis(Belgija)
Amsterdamas(Olandija) / Bratislava(Slovakija)
Brusselis(Belgija) / Charkovas(Ukraina)
Los Andželas(JAV) / Manchetenas(JAV) / Melburnas(Australija)
Melburnas(Australija) / Rusija
Oslas(Norvegija) / Paryžius(Prancūzija) / Šanchajus(Kinija)
Zalzburgas(Austrija) / Santa Fe(Nju Meksikas)
Sietlas(JAV) / Stokholmas(Švedija)
Miestai.net Fb
Comment
-
W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose
Comment
-
Norėtumėte turėti tokį vardą?Naujojoje Zelandijoje sutuoktinių pora bando gauti valdžios leidimą savo sūnų pavadinti "4real" vardu, praneša naujienų agentūra UPI. Klausimą, ar duoti naujagimiui tokį neįprastą vardą, svarsto vietos civilinės metrikacijos biuras. Šios institucijos atstovo teigimu, anksčiau Naujosios Zelandijos registratoriai atsisakydavo suteikti vaikams tik tuos vardus, kurie "gali įžeisti sveiko proto žmogų", pavyzdžiui, "Šėtonas" arba "Adolfas Hitleris".
Valdininkų teigimu, "4real" vardo klausimą dar reikia papildomai aptarti. "4real" - anglų kalbos frazės "for real" ("tikrai", "iš tikrųjų") santrumpa. Pasak kūdikio tėvų, jie nusprendė taip pavadinti sūnų, tyrimo ultragarsu metu ekrane pamatę vaisiaus atvaizdą ir įsitikinę, jog vaikas iš tiesų egzistuoja.
"Realaus" vaiko tėvai mano, kad šis sutrumpinimas yra aiškesnis ir jį lengviau rašyti nei visą frazęPaskutinis taisė osiz; 2007.06.22, 22:56.Mano darbai deviantart'e
Comment
-
Baisiai senas, bet nemirtingas bajeris Pamenu pirmą kartą pamatęs kiek žvengiauMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
Comment