Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
22 blogiausi pasaulio vietovardžiai
O lietuviams užtenkia pažiūrėti į mūsų šiaurinių kaimynų žemėlapį Galbūt tokių kurioziškų pavadinimų ten ir nėra, bet kai kurie skamba gan linksmai
Comment
-
2. Fucking, Austria
The idiots who live in Fucking, Austria had a vote in 2004 to determine whether or not they should change the town's name, and you know what they did? They voted against it, preferring instead to put up with international ridicule, numerous stolen road-signs and horrific Google results.
O netoli manęs yra Faaker see, see tai ežeras, nu žodžiu fakerių ežeras... Beje labai įspūdingos žydros spalvos, ir pamėgtas poilsiautojų... O tai reiškia, kad pakrantės privatiyuotos, o viešų priėjimų nedaug...
Comment
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimą/\ Super!!!
O šiaip mane šiandien visiškai užkniso windowsai :/ Ta proga keletas youtube video
Steve Jobs pasakoja apie naujos Mac OS X versijos kainas:
Win Vista vs. Mac OS X
Viskas kartojasi kaip ir pries 15 metu Tik po pirmo gigantisko ieskinio pralaimejimo nemanau, kad Apple leisis teisybes ieskoti teismuose Beje, kai kurie feature'ai yra ne tik MacOS'e ar Vist'oje bet ir pvz. Linux operacinese (GNOME aplinkoje).Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Comment
-
Jei kam įdomu tai Appple WWDC 2007 pilnas Steve Jobs Leopard'o pristatymas
Pristatymo pabaiga (apie kainas) tai superinėMiestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Nežinau, kaip jums, bet mane tai kaip reikiant prajuokino, auksinė citata:
Parašė 99 | 2004.07.27, 17:26 Rodyti pranešimąkaip tai ka kaltint
valdzioj vieni lopai, jau kelis metus negali priimti potvarkio apie aukstuminiu pastatu ishsidestyma, nesuprantu ko jie laukia??? tai ir stato visi kazkokius sraigiu nameliusPaskutinis taisė Aš; 2007.06.15, 19:30.
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąLinkėjimai,
Akvilė
Comment
-
Tai tada gerai, kad namie kas būtu, o jei venas gyveni? Paskambintum ir sugalvotum nusnausti, nes tokioj kondicijoj vargu ar ką protingo galima sugalvot*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimą
Comment
Comment