Parašė tivoli
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Parašė F!R3S7ON3 Rodyti pranešimąir kai ką daugiau Bet buvo nelengva...
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąo daugiau tai kas? ar verta kankintis su ja?Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė F!R3S7ON3 Rodyti pranešimąViskas dabar taip išsamiai papasakojau ir niekas nežaisit nes bus neįdomu
Comment
-
Gal nelabai linksma, bet:
Šefildo universiteto (Didžioji Britanija) profesorius Piteris Paiperis teigia, kad natrio benzoato prisotinti gazuoti gėrimai (Fanta, Sprite, Pepsi-Max ir kiti) deaktyvuoja kai kuriuos žmogaus DNR molekulių fragmentus. Tai gali sukelti kepenų cirozę, Parkinsono ir kitas pavojingas ligas.Parašas :)
Comment
-
Parašė Svecias Rodyti pranešimąGal nelabai linksma, bet:
Šefildo universiteto (Didžioji Britanija) profesorius Piteris Paiperis teigia, kad natrio benzoato prisotinti gazuoti gėrimai (Fanta, Sprite, Pepsi-Max ir kiti) deaktyvuoja kai kuriuos žmogaus DNR molekulių fragmentus. Tai gali sukelti kepenų cirozę, Parkinsono ir kitas pavojingas ligas.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąNežinau, kuriuo aspektu laikai tai linksmu dalyku (daugiau ar mažiau). Bet, kad tai yra tiesa, aš įsitikinęs daugiau nė 50 procentų. Tie gėrimai, kiek žinau, tinka variklių valymui "Coca-cola" gėrime tirpsta įvairūs dalykai, pavyzdžiui mėsa, ir t.t.. Geriausias gėrimas yra natūralus vanduo, na, arba sultysParašas :)
Comment
-
Parašė moo Rodyti pranešimąArba alus
Parašė Svecias Rodyti pranešimąNežinau ar tiesa, bet teko girdėti, kad Australijoje oro uostų pakilimo takus plauna su jau nebetinkama pardavimui Coca-cola. Sako geriausiai visokius nešvarumus ir tepalo dėmes pašalina, geriau ir pigiau už visokias chemines spec. priemonesPaskutinis taisė Aš; 2007.05.30, 12:47.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąNežinau, kuriuo aspektu laikai tai linksmu dalyku (daugiau ar mažiau). Bet, kad tai yra tiesa, aš įsitikinęs daugiau nė 50 procentų. Tie gėrimai, kiek žinau, tinka variklių valymui "Coca-cola" gėrime tirpsta įvairūs dalykai, pavyzdžiui mėsa, ir t.t.. Geriausias gėrimas yra natūralus vanduo, na, arba sultys"Laisvė turėti įsitikinimus reiškia, kad žmogus yra laisvas pats formuoti savo įsitikinimus, pasirinkti pasaulėžiūros vertybes, jis ginamas nuo bet kokios prievartos, jo pažiūrų
negalima kontroliuoti."(Konstitucinio Teismo 2000-06-13 nutarimas).
Comment
-
Parašė Andrew Rodyti pranešimąIr naudoti ne pagal paskirtį maisto medžiagas galima (soda, druska plauti ir pan).
Comment
-
Parašė Vaidele Rodyti pranešimą
Štai ką padarė mano klasiokai prieš keletą metų. ( pagrindiniai aktoriai coca-cola ir mentos į pašalinius nežiūrėkit )
Comment
-
Parašė Vaidele Rodyti pranešimą
Štai ką padarė mano klasiokai prieš keletą metų. ( pagrindiniai aktoriai coca-cola ir mentos į pašalinius nežiūrėkit )
Comment
Comment