Aš tai iš vis nesupratau kas kaip ten veikia...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
inz1K
-
nebijokit, šiandien aš geros nuotaikos, man dabar visi tų merginų, kur surašėt, numerius prašom ir būsim atsiskaitę
Parašė Irmux Rodyti pranešimąTokie makaronai tik RIMI, gal teko kam ragaut
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąTaip, prakrapščiau maišiuką, ir vieną vietoj sukrimtau
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąŽiūrėk, kad maišiuko su kieno nors kelnėm nesumaišytum Laukiu antausio
O šiaip, muilo namie turi? Na va, eik burną išsiplauk ...*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąNa gal ne akla - akinių nenešioju, tai nėr ir kaip sumaišyti
O šiaip, muilo namie turi? Na va, eik burną išsiplauk ...
Nuotykiai bendrabutyje. Pabaiga geriausia
O čia yra Lietuvos vėliava:
Netikit? Pažiūrėkit į centre esantį tašką 30 sekundžių, o tada į šviesą (pavyzdžiui, šviesią sieną)Paskutinis taisė Aš; 2007.05.28, 20:05.
Comment
-
Parašė Apollo Rodyti pranešimąNa su ta vėliava nepavyko man, kaip kitiems ?
Comment
-
Mes irgi, su draugais, visokių juokų krėtėm Kartą vienam taip "plote" užmigus, pastos į ausis prileidom, na tai teko jam pavargti, kol išsikrapštė, nes spėjo sustingti visko būdavo*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąMes irgi, su draugais, visokių juokų krėtėm Kartą vienam taip "plote" užmigus, pastos į ausis prileidom, na tai teko jam pavargti, kol išsikrapštė, nes spėjo sustingti visko būdavo
Comment
-
Na su tuo bendrabučiu net neabejoju, kad visi 3 epizodai surežisuoti Prastoka vaidybaMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąnebijokit, šiandien aš geros nuotaikos, man dabar visi tų merginų, kur surašėt, numerius prašom ir būsim atsiskaitę
Comment
-
Parašė Quack Rodyti pranešimąNoretum Pauliaus draugiu numeriu?
O ką? Pavydi? (žinau, ką norėjai pasakyt)
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąnebijokit, šiandien aš geros nuotaikos, man dabar visi tų merginų, kur surašėt, numerius prašom ir būsim atsiskaitę
ne geriau tegul būna tokie numeriai pirma yra trečia, antra - pirma, o trečia-antra arba atvirkščiai.
o gal geriau užkoduoti jas kaip nors? pvz pirmas skaičius - plaukų spalva, tada eilės tvarka: du simboliai- biustui, du -talijai, du -klubams, du - amžiui, du - svoriui, skaitmuo - aistringumui apibūdinti, na ir paskutiniai kokie trys skaitmenys - šiaip identifikacijai
Comment
-
Parašė naglisc Rodyti pranešimądu simboliai- biustui, du -talijai, du -klubams, du - amžiui, du - svoriui, skaitmuo - aistringumui apibūdinti
Comment
Comment