Nenuostabu, kad tai atsitiko. Viena firma parduoda "nieką" (angl. Nothing), ir neabejotinai atsiras tokių, kurie jį pirks. Produktą sudaro pakuotė su permatoma plastmasine sfera, kurios viduje tuščia. Na, ne visai tuščia - viduje yra oras. O visa tai kainuoja $6,28 (apie 17 litų). Taigi tai yra niekas už kažką... Mintis Lietuvos verslininkams - jei mes "nieką" padarytume pigiau, tai galėtume sėkmingai konkuruoti pasaulinėje rinkoje
Aš:
nežinau ar matei pernai per žinias, bet irgi keistas įvartis Lietuvos futbolo lygoj. Žodžiu skrieja iš toli visai negreitai kamuolys į vartus, vartininkas jau pasiruošęs labai lengvai kamuolį pagauti, kai kamuolys atšoka aukštai nuo kupsto esančio aikštėje, ir peršokęs vartininką atsiduria vartuose Gal supratai. O jei ne, tai nieko tokio.
Aš:
nežinau ar matei pernai per žinias, bet irgi keistas įvartis Lietuvos futbolo lygoj. Žodžiu skrieja iš toli visai negreitai kamuolys į vartus, vartininkas jau pasiruošęs labai lengvai kamuolį pagauti, kai kamuolys atšoka aukštai nuo kupsto esančio aikštėje, ir peršokęs vartininką atsiduria vartuose Gal supratai. O jei ne, tai nieko tokio.
Suprast supratau. Bet čia galima ne vien vartininką kaltint, bet ir mūsų futbolo aikščių kokybę. O mest kamuolį varžovui į galvą ir dar taip, kad jis atšokęs įriedėtų į vartus... Net neseniai pelnytas vartininko įvartis per visą aikštę tam neprilygsta.
Taip aš pašnekovui pagarbą parodau todėl prašau manęs neauklėt O kadangi kelias dienas vartoju vaistus ir sėdžiu namie tai tas pavasaris užsimiršo ir deja matau tik knygą Nors ryt vėl eisiu į darbą ir pajusiu pavasarį tai vėl čia matysiu simpatiškus papus pridengtus žavia vakarine suknele
Taip aš pašnekovui pagarbą parodau todėl prašau manęs neauklėt
O aš tavęs (rašydamas šį žodį būtent taip) negerbiu? Rašyk kaip tau patogiau, bet ne tame pagarba slypi, mano požiūriu. Čia tik šiaip atkreipt dėmesį norėjau, man tai nėra svarbu
Taip, jaučiuosi negerbiamas O šiaip tai kažkaip pripratęs esu prie daugelio kalbos kultūros smulkmenų ir stengiuos jų laikytis Nors su gimtąją kalba mokykloj nelabai draugavom
Comment