David Blane tai visiskas nesamone, isvis kam tokius filmuot... nors zinant amerikonus tai matyt veikia
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
"Niekas už 6,28 dolerio"
Nenuostabu, kad tai atsitiko. Viena firma parduoda "nieką" (angl. Nothing), ir neabejotinai atsiras tokių, kurie jį pirks. Produktą sudaro pakuotė su permatoma plastmasine sfera, kurios viduje tuščia. Na, ne visai tuščia - viduje yra oras. O visa tai kainuoja $6,28 (apie 17 litų). Taigi tai yra niekas už kažką... Mintis Lietuvos verslininkams - jei mes "nieką" padarytume pigiau, tai galėtume sėkmingai konkuruoti pasaulinėje rinkoje
Comment
-
Aš:
nežinau ar matei pernai per žinias, bet irgi keistas įvartis Lietuvos futbolo lygoj. Žodžiu skrieja iš toli visai negreitai kamuolys į vartus, vartininkas jau pasiruošęs labai lengvai kamuolį pagauti, kai kamuolys atšoka aukštai nuo kupsto esančio aikštėje, ir peršokęs vartininką atsiduria vartuose Gal supratai. O jei ne, tai nieko tokio.
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąAš:
nežinau ar matei pernai per žinias, bet irgi keistas įvartis Lietuvos futbolo lygoj. Žodžiu skrieja iš toli visai negreitai kamuolys į vartus, vartininkas jau pasiruošęs labai lengvai kamuolį pagauti, kai kamuolys atšoka aukštai nuo kupsto esančio aikštėje, ir peršokęs vartininką atsiduria vartuose Gal supratai. O jei ne, tai nieko tokio.
Comment
-
Ech... Graži ta MarijaMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąEch... Graži ta Marija
Comment
-
Nu sakyt Tu ką nori, bet sesrys Williams...Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąNu sakyt Tu ką nori, bet sesrys Williams...
Ką matai?
Lietuvos kaimo kalendorius:
Paskutinis taisė Aš; 2007.05.07, 15:27.
Comment
-
Taip aš pašnekovui pagarbą parodau todėl prašau manęs neauklėt O kadangi kelias dienas vartoju vaistus ir sėdžiu namie tai tas pavasaris užsimiršo ir deja matau tik knygą Nors ryt vėl eisiu į darbą ir pajusiu pavasarį tai vėl čia matysiu simpatiškus papus pridengtus žavia vakarine sukneleMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąTaip aš pašnekovui pagarbą parodau todėl prašau manęs neauklėt
Čia viskas ko reikia lietuviškai iškylai gamtoje:
Paskutinis taisė Aš; 2007.05.07, 15:34.
Comment
-
Taip, jaučiuosi negerbiamas O šiaip tai kažkaip pripratęs esu prie daugelio kalbos kultūros smulkmenų ir stengiuos jų laikytis Nors su gimtąją kalba mokykloj nelabai draugavomMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
Comment