Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Paulius Rodyti pranešimą
    Kai išgirstu žodį "Žalgiris" - susigraudinu.
    užjaučiu

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
      užjaučiu
      Kad jūs žinotumėt, kaip man jūsų gaila. Priimk užuojautą nuo manęs...

Comment

Kad jūs žinotumėt, kaip man jūsų gaila. Priimk užuojautą nuo manęs...
        Ačiū, nereikia

Comment

Ačiū, nereikia
          Gal įsižeidėt... Tikriausiai vėl sulauksime nuostabaus retorikos meno nukreipto prieš "Lietuvos rytą". Juk žaliuosius palaiko tokie iškalbingi (nors ne visada mandagūs) žmonės! Todėl jums ir jaučiu gilų, širdį draskantį gailestį, nes savo iškalbą naudojate blogiems tikslams.

Comment

Gal įsižeidėt...
            tikrai ne

Comment

tikrai ne
              Mielasis, jei jūsų širdyje dar liko nors kiek gailesčio, neberašykit - man jau spaudžia ašarą.

(aš ne prieš "Žalgirį" ir tikrai ne apie visus jo fanus. Aš prieš vieną asmenį)

Comment

O PM negalima tokių dalykų tvarkyt?

Comment

Parašė moo Rodyti pranešimą
                  O PM negalima tokių dalykų tvarkyt?
                  Kad kai kurie žalieji to padaryti nesugebėjo...

Comment

Tavo parašas: Pasižadu daugiau nefloodinti, nekvailioti ir neerzinti "Žalgirio" fanų. Paulius
                    Laikykis pažadų Pauliau

Comment

Parašė Tomkis Rodyti pranešimą
                      Tavo parašas: Pasižadu daugiau nefloodinti, nekvailioti ir neerzinti "Žalgirio" fanų. Paulius
                      Laikykis pažadų Pauliau
                      Prisimenu tai prieš rašydamas kiekvieną savo pranešimą. Neturiu nieko prieš tave, daktarą ar juo labiau Aš, kol jūs nesityčiojat iš manęs ir kitų Ryto fanų. Jei jūs tai darot, esu priverstas ginti savo įsitikinimus ir interesus.

Comment

Prisimenu tai prieš rašydamas kiekvieną savo pranešimą. Neturiu nieko prieš tave, daktarą ar juo labiau Aš, kol jūs nesityčiojat iš manęs ir kitų Ryto fanų. Jei jūs tai darot, esu priverstas ginti savo įsitikinimus ir interesus.
                        "Ultrizmo" pradas skleidžiasi tavyje O dar jei į futbolą "atsiverstum", tai visai gerai būtų

Comment

Nugriuvau nuo kėdės:
                          Paskutinis taisė Paulius; 2007.04.13, 17:01.

Comment

Liūdna

Comment

Marazmus dedate kažkokius, nei čia linksma, nei čia juokinga.

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Robin Williams apie škotus ir golfą:

Bristol
                                Cambridge nuo vandens
                                Šiaurės Velsas: Conway pilis ir Llandudno kurortas
                                Senasis Chester
                                Manchester
                                Cambridge senamiestis
                                Kunigaikščio dvaras - Chatsworth house
                                Šiaurės Anglijos miestelis - Durham
                                Liverpulio Katedros

Comment

Parašė F!R3S7ON3
                                  O as maniau kad VU destytojai keisti

http://www.youtube.com/watch?v=UwKQofuFQjM

Sorry, kazkodel sio video neisejo ideti kad cia rodytu.
                                  PS cia ne VU, o KTU, deste man matematika pirmam kurse Kazes malda. Draugas filmavo. Maldas paciam teko patirti.

Comment

Parašė Smauglys Rodyti pranešimą
                                    PS cia ne VU, o KTU, deste man matematika pirmam kurse Kazes malda. Draugas filmavo. Maldas paciam teko patirti.
                                    Kasdien minami takai, tačiau, ačiū tam pačiam Dievui, šito religinio malonumo asmeniškai nepatyriau Kažkada turėjau tą failiuką su slapta filmuota malda Matyt žmogus pamiršo, kas priklauso dėstytojo pareigoms, o kas jau ne.
                                    Paskutinis taisė ; 2007.04.14, 12:48.
                                    Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

pasakymą "skelbti aplink save Evangeliją" ji suprato tiesiogiai: kad reikia žodžiais ir darbais kitus versti melstis nesąmonė. Reik darbais rodyti pavyzdį. O iš jos pavyzdžio daba nesinori imti
                                      am. Mano dekaną rodė!)

Comment

Parašė F!R3S7ON3
                                        Jo zinau kad KTU, tiesiog pasakiau taip todel, kad paziurejes si video supratau kad VU destytojams toli iki ju (bent jau iki Kazes)
                                        Ai netaip supratau , dabar perskaiciau normaliai. Siaip nebuvo bloga ta kaze, patikdavo kai stumdavo ant tu kas prie lentos: "tu mokyklos nebaiges", nu kaip pvz sqrt(x^2+y^2)=x+y (cia kas supranta toki uzrasyma ), kai taip uzraso po puses metu mokslo univere tai galima ir susimastyt.

Comment

Parašė Smauglys Rodyti pranešimą
                                          kaip pvz sqrt(x^2+y^2)=x+y (cia kas supranta toki uzrasyma ), kai taip uzraso po puses metu mokslo univere tai galima ir susimastyt.
                                          Bet tikrai. Kas ten pas jus KTU'ne per zmones susirinke?
                                          BlogasSeulas 2009Honkongas 2012Bankokas 2012

Comment

Working...
                                          X