Jei jis tiki tuo, ką daro, tai jis tikrai nepilno proto, bet aš manyčiau, kad čia nevykęs Borato variantas, ant kurio užsikabino tūkstančiai tautiečių ir vien apie jį ir tekalba Nesvarbu, šaipotės jūs ar ne, bet kad jis tiek dėmesio sulaukia tai man, kaip čia pasakius, nu... keistoka iš jūsų pusės
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąGal galit kas nors paaiškinti, kas yra tas Minedas? Jis iš tikrųjų žvaigždė Lietuvoje ar tiesiog žvaigždės parodija? Mačiau tik vieną jo klipą - jame jis atrodė kaip bebalsis idiotas. Jis stengiasi taip atrodyti ar Lietuvos muzikos scena iš tikro nusivažiavo iki tokio lygio? (Čia rimtai klausiu)
http://www.tv.lt/f_clip.asp?id=DF21E...E-75090D235233Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąPaaiškint neįmanoma, reikia pamatyt :
http://www.tv.lt/f_clip.asp?id=DF21E...E-75090D235233
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąGal galit kas nors paaiškinti, kas yra tas Minedas? Jis iš tikrųjų žvaigždė Lietuvoje ar tiesiog žvaigždės parodija? Mačiau tik vieną jo klipą - jame jis atrodė kaip bebalsis idiotas. Jis stengiasi taip atrodyti ar Lietuvos muzikos scena iš tikro nusivažiavo iki tokio lygio? (Čia rimtai klausiu)
Butu smagu kad jis dalyvautu tokiuse konkursuose kaip eurovizija.
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąNevisi. Yra ir dar durnesnių (taip, tai įmanoma), kurie perka jo albumus, jų klausosi ir dievina patį Minedą.
Comment
-
Parašė Marius Rodyti pranešimąAs pavyzdziui asmeniskai zinau, kad jo albumus paprastai perka del "bajerio". Na ta prasme isiviazduok gryzti po darbo dienos pavarges ir suirzes, na ir uzsileidi Mineda - iskarto jo "zvaigzde" nuotaika pakelia. Dar teko matyti kaip chebryte gimtadieniui dovanojo, aisku tam kad padarytu linksma "siupriza". Zodziu kazko rimto cia ieskoti nereikia tameMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąNelinksma.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTurbut busiu isvadintas paranojiku, bet man jau kyla minciu, kad tokie aparatai kuriami su Rusijos spectarnybu pagalba, siekiant diskredituoti Lietuvos siuolaikine kultura ir visos salies ivaizdi (mazdaug ziurekit, kokia tu lapausiu kultura ir ka jie garbina).
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąaha perlenkiai Jonai. Tokių lapūchų pilna visam pasauly. Pas mus irgi šitas Miningitas, mango, yva, bavarai, Kirkorovas ir t.t. Skirtumas tik vienas šitas lapūchas garsiai galvoja, o visi kiti sako tą ką reikia, o ne ką galvoja. Tad mano dėmesio, nei vienas neverti ir juo labiau uždirbtų pinigų, kad ir pokštui.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNe tavo ir ne mano demesio jis vertas, bet jau tapo tikra superzvaigzde Lietuvoje. Ka del to kaltinti ar ka uzjausti?
Comment
-
Vienintelis dalykas, kuris guodžia tai, jog jų gerbėjų mažėja. Vis daugiau piktų žinučių matosi jo svetainėje. Gal užges tas išsišokėlis. Jau nebegražu čia. Tačiau Minedas parodė vieną dalyką - eilinis žmogus su eiliniu balsu ir dideliu užsispyrimu (švelniai tariant) sugeba prasimušti į viešumą. Sugebėjo. Kokią išvadą galima daryti?
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąVienintelis dalykas, kuris guodžia tai, jog jų gerbėjų mažėja. Vis daugiau piktų žinučių matosi jo svetainėje. Gal užges tas išsišokėlis. Jau nebegražu čia. Tačiau Minedas parodė vieną dalyką - eilinis žmogus su eiliniu balsu ir dideliu užsispyrimu (švelniai tariant) sugeba prasimušti į viešumą. Sugebėjo. Kokią išvadą galima daryti?
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąApie ką tu čia? Kokius gerbėjus. Tokius kurie sako "tu man patinki nes tu debilas"
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąNueik į minedas.lt ir paskaityk "zuiki mano", "pupuliuk", "mažiuk". Tokių laiškelių mažėja.
Comment
-
Juk vienintelė auditorija, kuri gali į jį žiūrėti rimtai, tai 12-13 metų mergiotės iš kaimo vietovių. Tad, auditorija labai maža - nėr ko nerimaut.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTurbut busiu isvadintas paranojiku, bet man jau kyla minciu, kad tokie aparatai kuriami su Rusijos spectarnybu pagalba, siekiant diskredituoti Lietuvos siuolaikine kultura ir visos salies ivaizdi (mazdaug ziurekit, kokia tu lapausiu kultura ir ka jie garbina).
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąNiekas negali paneigti tokios galimybės. Bet kažkokį užnugarį jis vis tiek turi, toks "atlikėjas" negali lyg niekur nieko prasimušt, kai tokie tikrai nerealūs kūrėjai kaip Gravel niekaip nesulaukia tinkamo dėmesio.
Comment
-
"Minedo gimimas Klaipėdoje 1987 metais tam tikra prasme išpranašavo Lietuvos nepriklausomybę ir paženklino šią būsimą žvaigždę lemties ženklais – sėkme ir nuoširdumu." Čia istrauka is "oficialios" jo biografijos jo svetaineje. Man pats metodas, kuriuo is nieko daroma kazkas akurat primena juodasias technologijas Gal cia Jonas ir teisus. O siaip tokie ivaizdzio kurimo metodai, netgi jei ir daromi juokais, ar tos pacios musu ziniasklaidos - kazkam nesa didele nauda, o ar paciam Minedui, abejoju.
Comment
Comment