Parašė HAMMER
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąPagal delfio standartus, mes visi nesveikiMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimą
o man teko "garbe" su juo vakar susipazintiMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
o man teko "garbe" su juo vakar susipazintiI love INNUENDO!
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąVisas miestai.net kolektyvas siunčia oranger gilią užuojautą
Na, pasakot ypatingai nera ko, tiesiog susipazinau, bet draugais, atrodo, dar netapome...
Comment
-
Deividas
As skaitau kad jis sunkus psichinis ligonis, pridauztas kazkoks
Comment
-
o man teko "garbe" su juo vakar susipazinti
Comment
-
Parašė pauliezaz Rodyti pranešimąO jis nepradėjo tavęs uostyti ar kažko panašaus daryti?
o ka - jis tai paprastai daro?
Comment
-
Gal galit kas nors paaiškinti, kas yra tas Minedas? Jis iš tikrųjų žvaigždė Lietuvoje ar tiesiog žvaigždės parodija? Mačiau tik vieną jo klipą - jame jis atrodė kaip bebalsis idiotas. Jis stengiasi taip atrodyti ar Lietuvos muzikos scena iš tikro nusivažiavo iki tokio lygio? (Čia rimtai klausiu)You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąGal galit kas nors paaiškinti, kas yra tas Minedas? Jis iš tikrųjų žvaigždė Lietuvoje ar tiesiog žvaigždės parodija? Mačiau tik vieną jo klipą - jame jis atrodė kaip bebalsis idiotas. Jis stengiasi taip atrodyti ar Lietuvos muzikos scena iš tikro nusivažiavo iki tokio lygio? (Čia rimtai klausiu)I don't drive fast,I just fly low
Comment
-
Parašė ether Rodyti pranešimąTai yra tikras nesusipratimas. Kai jis dainuoja,tai jis nei pataiko i ritma,nei ten dainuoja. Parodija ir viskas. Visi i sjuo juokiasi ir viskas,o jam atrodo ,kad jis yra zvaigzde. Tai yra mano nomuone.
Comment
Comment