Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

/\ ok, lets go to the bank

Comment

http://www.delfi.lt/news/daily/hot/a...hp?id=11241346
      You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

THX

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
          Turn it up !
          W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
          Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
          Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

Fosterių šeima niekaip negalėjo susilaukti vaikų, todėl nutarė pasinaudoti vyro, teikiančio apvaisinimo paslaugas, pagalba. Ta dieną, kai turėjo ateiti apvaisintojas, ponas Fosteris tarė savo žmonai:
            - Aš išeinu. Tuojau turėtų ateiti tas vyras.
            Po pusvalandžio visai atsitiktinai į duris paskambino fotografas, darantis vaikų nuotraukas. Jis, eidamas pro šalį, nutarė ir čia pasiūlyti savo paslaugas:
            - Labas rytas, ponia! Jūs manęs nepažįstate, bet aš čia atėjau...
            - O, tik nereikia aiškintis, aš jūsų jau seniai laukiu, - tarė ponia Foster, įleisdama svečią.
            - Tikrai? - Nustebo fotografas. - Labai puiku! Mano darbo sritis - vaikai.
            - Tai ir yra, ko aš ir mano vyras tikėjomės. Prašom sėstis, tai kur mes pradėsim? - paklausė sumišusi ponia Foster.
            - Viską palikite man. Paprastai aš darau du kartus vonioje, vieną ant sofos ir, ko gero, porą kartų lovoje. Kartais svetainės grindys tam irgi puikiai tinka, čia galima gerai išsiplėsti.
            - Vonia ir svetainės grindys?! Nenuostabu, kad mums su Hariu nepasisekė.
            - Matot, ponia, niekas iš mūsų negali garantuoti geros kokybės kiekvieną kartą. Bet jei mes pabandysime keletą skirtingų pozų, ir aš "nutrauksiu" iš šešių ar septynių kampų, neabejoju, kad rezultatais jūs būsite patenkinta.
            - Aš tikiuosi, kad mes greitai visa tai atliksime? – sušnibždėjo ponia Foster.
            - Mano darbas, ponia, reikalauja laiko. Žinoma, galėčiau spustelt ir viską atlikti per 5 min, bet jūs nusiviltumėte.
            - Argi to nežinau! - sušuko ponia Foster.
            Fotografas atsidarė lagaminėlį ir išsitraukė aplanką su vaikų nuotraukom.
            - Šita daryta ant autobuso stogo Londono centre.
            - O Dieve! - sušuko Foster, šluostydamasi prakaitą.
            - O va šie dvyniai kažkaip atsitiktinai pavyko, nes su jų motina buvo sunku dirbti. Ji nuolat klykė ir rėkė, sunkiai galėjau susikoncentruoti.
            - Ak štai kaip. - Tarė Foster.
            - Taigi ponia, jei jūs pasiruošusi, išsitrauksiu trikojį ir galėsim pradėti.
            - Trikojį? - išsigando Foster.
            - O taip, aš naudoju trikojį pasidėti savo Canon'ui. Jis per didelis nulaikyti, kai pradedu savo darbą. Ponia, ponia! O Dieve, ji nualpo!

Comment

LOL, sitas geras. Reikia atkreipti demesi i "Canon'o" vaidmeni sitame anekdote. Cannon (tik viena n daugiau, nei Canon, nors tariama taip pat), reiskia patranka

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą

LOL, sitas geras. Reikia atkreipti demesi i "Canon'o" vaidmeni sitame anekdote. Cannon (tik viena n daugiau, nei Canon, nors tariama taip pat), reiskia patranka
                Aha, aš irgi apie tai pagalvojau

Comment

Noreciau pasikonsultuoti. Is anksto aciu. Pries kuri laika pradejau itarineti savo mergina del vaiksciojimo i kaire. Klasikiniai pozymiai. Jeigu prie telefono prieinu pirmas, ragelyje tyla. Taip pat ji pradejo dazniau "susitikineti su draugemis"; jeigu paklausiu, su kuriomis konkreciai, atsako, kad as ju vis tiek nepazistu. Visada laukiu jos griztant taksi, bet ji vis pareina is uz kampo, nesuteikdama man progos pamatyti, koks automobilis ja parveze. Karta paemiau jos mobilu noredamas pasiziureti, kiek valandu, tai kilo didele audra ir gavau ispejima daugiau prie jo nesiliesti. Vienok as ne karto nebandziau jai to prikaisioti ir isvis apie tai pasikalbet. Tikriausiai, bijojau isgirsti tiesa. Taciau, praejusia nakti, kai ji nei is sio, nei is to nieko nesakiusi kazkur isejo, neistveriau. Nusprendziau pasislepti uz savo automobilio, nuo kurio atsiveria platus vaizdas i gatve, ir patykoti, i kokia transporto priemone ji ises. Priguliau ant kartono gabalo salia savo "bolido". Ir netiketai pamaciau, kad po uzpakaliniu ratu disku vidines puses yra gerokai aprudije. Taigi kaip manote, apsimoka paciam, nusiemus ratus, juos nusveisti ir apdazyti, ar nesiterlioti ranku ir vezti juos i servisa, ar geriau is karto pirkti naujus ratus?

Comment

"Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Vyruks maladec!!!

Comment

daunas kaip reta...

http://www.youtube.com/watch?v=nYQ8Ia0lHiw

Comment

Baltarusijos Michaelas Jacksonas

Comment

Fu, kaip šlykštu vien prisimint tą sovietinio stiliaus "balių" atmosferą
                            You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Parašė pablonis Rodyti pranešimą
                              nieko blogo nematau
                              "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

Narkotikai...

Comment

Savotiskas sokejas, turi savo stiliu.

Comment

Parašė blitz Rodyti pranešimą
                                    Fu, kaip šlykštu vien prisimint tą sovietinio stiliaus "balių" atmosferą
                                    Atsiusk, plz, nesovietinio "baliaus" video

Comment

Tas ciuvas per diena isgarsino Belarusija visame pasaulyje!

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
                                        Kad ji ir taip garsi... Kas to Lukasenkos nezino?

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
                                          Kaip ir Boratas isgarsino Kazakstana
                                          Mano darbai deviantart'e

Comment

Working...
                                          X