Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

aik tu sau...
    ispudinga viecike...
    o kalba ne baltarusiu, o ceku...

Comment

"Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=x6zvewC7CJg

http://www.youtube.com/watch?v=aB7csC58_G8
        W. Churchill: "Niekada, niekada, niekada nepasiduokit".
        Burlenčių ir jėgos aitvarų maratonas, Šventoji 2007
        Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

Jie gal kokias 5 serijas yra padare gerai pavaro pacukai

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
            Jie gal kokias 5 serijas yra padare gerai pavaro pacukai
            aha visas maciau neblogai, neblogai
            Buvęs "Elnio" odų ir avalynės fabrikas, Sinagoga ir Ch. Frenkelio vila Šiauliuose

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=wOTBWlt0-Y0

Comment

http://www.chilloutzone.de/files/06081803.html#

Comment

Chicago Tribune žurnalistas aprašė savo įspūdžius iš kelionės traukiniu vodkatrain (Trans-Siberian, Trans-Mongolian Raiway,http://www.vodkatrain.com/ ). Straipsnį pabaigė išvada, kad ateities turistam po tokių atostogų reikėtų kepenis išleisti pasiilsėti
                  Paskutinis taisė Budulis; 2006.10.23, 07:15.
                  beg, borrow and steal

Comment

Parašė Quack Rodyti pranešimą
                    Nzn, gal jau matet si dainininka As praeita savaite per TV pamaciau, tai vos i kelnes nepridariau
                    http://www.youtube.com/watch?v=oo2Hw...elated&search=
                    dar vienas ta pačia tema

http://www.youtube.com/watch?v=KSuoL...elated&search=

Comment

GERAS!!!

Comment

Nezinau,gal cia negalima viesinti tokiu dalyku,bet manau blog'as nieko blogoTaigi,visame forume tikriausiai gerai zinomo veikejo Pauliezo dienorastis http://mano.zebra.lt/gyvenimai/pauli...norastis/1838/
                        Mano darbai deviantart'e

Comment

/\

Comment

Nežinau ar delfistai specialiai tokią nuotrauką įdėjo, bet "dienos vaizdelyje" esantis antrasis šuo yra akivaizdžiai susijaudinęs.

Comment

uuuuu...

Comment

Parašė osiz Rodyti pranešimą
                                Nezinau,gal cia negalima viesinti tokiu dalyku,bet manau blog'as nieko blogoTaigi,visame forume tikriausiai gerai zinomo veikejo Pauliezo dienorastis http://mano.zebra.lt/gyvenimai/pauli...norastis/1838/
                                Nesupraskit klaidingai - sios auksines mintys jau pasenusios . Siaip sis kvailas tekstas buvo rasytas kaip linksma istorija, kuri turejo prajuokinti mano amziaus kvailelius (na ne vien mano amziaus. ir ne vien kvailelius). O is kitos puses zvelgiant - floodinau.

Comment

keletas visai neblogų anekdotų:

Aš sėdėjau tualete ir dariau tai, ką tualete galima daryti ir staiga iš gretimos kabinos:
                                  - Ei, kas girdėti?
                                  Man nepatinka,tokioj būsenoj kalbėtis su žmonėm, o ypač su svetimais,bet aš vis tiek atsakiau tam vyriškiui,esančiam gretimam tualete:
                                  - Viskas gerai.
                                  Ir kaimynas toliau klausia:
                                  -Ką tu darai?
                                  Kvailas klausimas,bet aš vis tiek atsakau jam:
                                  -Ką aš tau galiu pasakyt? Greičiausiai tai ką ir tu darai…
                                  Ir staiga iš jis uždavė visai beprotiška klausimą:
                                  -Aš galiu ateiti pas tave?
                                  Tai buvo visiškas idiotizmas,bet aš vis tiek atsakiau jam:
                                  -NE, aš šiuo metu labai užsiėmęs…
                                  Ir staiga aš išgirstu,kaip tas tipas sako:
                                  -Klausyk,aš tau perskambinsiu. Nes čia sėdi kažkoks idiotas ir kai aš tavęs klausiu,tai jis man atsakinėja...
                                  Noreciau pasikonsultuoti. Is anksto aciu.
                                  Pries kuri laika pradejau itarineti savo mergina del vaiksciojimo i kaire. Klasikiniai pozymiai. Jeigu prie telefono prieinu pirmas, ragelyje tyla. Taip pat ji pradejo dazniau "susitikineti su draugemis"; jeigu paklausiu,su kuriomis konkreciai, atsako, kad as ju vistiek nepazistu. Visada laukiu jos griztant taksi, bet ji vis pareina is uz kampo, nesuteikdama man progos pamatyti koks automobilis ja parveze. Karta paemiau jos mobilu redamas pasiziureti kiek valandu, tai kilo didele audra ir gavau ispejima daugiau prie jo nesiliesti. Vienok, as ne karto nebandziau jai to prikaisioti ir isvis apie tai pasikalbet. Tikriausiai, bijojau isgirsti tiesa. Taciau,praejusia nakti,
                                  kai ji nei is sio, nei is to nieko nesakiusi kazkur isejo, neistveriau.Nusprendziau pasislepti uz savo automobilio, nuo kurio atsiveria platus vaizdas i gatve, ir patykoti, i kokia transporto priemone ji ises.Priguliau ant kartono gabalo salia savo "bolido". Ir netiketai pamaciau, kad jo uzpakaliniu ratu disku vidines puses yra gerokai aprudije. Taigi, kaip manote, apsimoka paciam, nusiemus ratus, juos nusveisti ir apdazyti, ar nesiterlioti ranku ir vezti juos i servisa, ar geriau iskarto pirkti naujus ratus?
                                  Atbėga mažasis Vovačka pas mamą. Mama užsiėmus, tvarkosi, laukia svečių.
                                  Vova:
                                  - Mama mama!!! Nori eilėraštuką pasakysiu?
                                  Mama:
                                  - Vovačka palauk, tuoj svečiai ateis prie jų galėsi pasakyti.
                                  Na po kiek laiko susirenka svečiai, visi tvarkingai susėda, mama atneša kėdę, pastato ant jos Vova ir garsiai paskelbia, kad jos atžala dabar padeklamuos eilėraštuką. Visi nutyla. O Vovačka pradeda deklamuoti:
                                  Moja mama vertaliot - vsem dajot a pape vot (parodo špygą)
                                  Tėvas susinervija: - Sūnau ką čia šneki kaip tu drįsti taip kalbėti?????
                                  Vova:
                                  - Papa tože vertaliot - Vsex jebiot a mame vot (parodo špygą)
                                  Sesutė Lena:
                                  - Vova Vova, raminkis! kaip tu čia prie svečių kalbi???
                                  Vova:
                                  - Lena tože vertaliot - Kurit pjot i v rot beriot.
                                  Tada auklėti bando bobutė, bet ir vėl Vovačka randa ką pasakyti:
                                  - Baba tože vertaliot - atjebalas smerti ždiot.
                                  Neiškentęs diedukas pradeda kažką veblenti. Vova:
                                  - Died tože vertaliot - Xuj vesyt a tolku vot (vėl rodo špygą)
                                  Na pagaliau Vova buvo nukeltas nuo kėdės, nuvestas į kambarį ir paguldytas lovon...
                                  Vova:
                                  - Vova tože vertaliot - napizdel i spat idiot.
                                  Ilipa vyriskis i autobusa ir issitraukes talonele bande pazymeti, bet stovi per toli. salia jo stovi kitas vyriskis, pagalvojo sako reik jo paprasyti, bet kiap i ji kreiptis, pamastykim logiskai, jis pasipuoses ir rankose turi saldainiu bei geliu, reiskias vaziuoja pas mergina, kadangi sitas autobusas vaziuoti tik i mano rajone tai reiskias jis traukia tenai, mano rajone tik dvi gazios moteris, tai mano zmona ir mano meiluze. pas mano meiluze vaziuoti negali nes as dabar pas ja vaziuoju, reiskias vaziuoja pas mano zmona, mano zmona turi du meiluzius, tai perta ir jona, jonas dabar komandiruotei:
                                  -petrai, pramusk taloneli.
                                  Kardiochirurgas nuvažiuoja taisyti mašinos. Įsikalba su automechaniku, po kiek laiko tas ir klausia:
                                  - Sakyk, o kuo tu dirbi?
                                  - Aš chirurgas. Širdies operacijas darau.
                                  - O kiek gauni už operaciją? - Na, koks tūkstantis litų gaunasi...
                                  - Hm... Keista, šiaip jau darome panašius dalykus - tu variklius taisai, ir aš variklius taisau. Bet man už vieną variklio pataisymą vos kelisdešimt litų tenka...
                                  - O nori pabandyti, kaip už tūkstantį?
                                  - Žinoma, noriu. Chirurgas įlipa į mašiną, užveda variklį, atidaro kapotą ir taria:
                                  - Na, dabar taisyk. Neišjungdamas ir kad nesustotų.
                                  vaziuoja autobusas tiesiu keliu, staiga vairuotojas paleidzia vaira griebesi uz kaklo ir pradeda kratytis, salia sedinti moteriske trenkia jam rankinuku per galva ir jis toliau vairuoja, si situacija kartojasi dar kokius 7 kartus. Galineje stoteleje prie vairuotojo prieina vyriskis ir sako:
                                  - klausykit as maciau, kad jus vaziuodamas griebetes uz kaklo ir kratetes, as esu daktaras gal galiu jums kuo padeti?
                                  Vairuotojas:
                                  - ne man nieko neatsitiko, ta moteriske yra mano kaimyne ir jos vyras nesenai pasikore, tai as ja erzinau.
                                  Australas sėdi kavinėje, geria kavą, valgo bulkutę su uogiene. Įeina į
                                  kavinę,bekramtydamas gumą, amerikietis turistas, atsisėda prie australo ir
                                  užkalbina:
                                  - Ar jūs, australai, suvalgote visą riekelę duonos?
                                  - Žinoma! - australas atsako.
                                  Amerikietis šypsodamasis, išpučia burbulą su guma ir sako:
                                  - Mes tai ne. Amerikoje valgome tiktai minkštą duonos dalį, o plutas
                                  surenkame, siunčiame į fabriką, ten sumala, iš jų daro bulkutes, kurias
                                  eksportuojame į Australiją. O gal valgote uogienę su duona?
                                  - Taip, - sako truputi užpykęs australas.
                                  - O mes ne. Valgome tiktai šviežius vaisius. Sėklas, lupynas ir liekanas
                                  surenkame, siunčiame į fabriką, ten sumala, iš jų daro uogienę, kurią
                                  eksportuojame į Australiją. Susinervinęs australas tada užklausia
                                  amerikiečio:
                                  - Ar jūs darote sex Amerikoje?
                                  Amerikietis pasišypsojęs sako:
                                  - Žinoma, kad darome.
                                  Australas prisiartino prie turisto ir tyliai klausia:
                                  - O ką jūs darote su panaudotais prezervatyvais?
                                  - Išmetame!, - atsako amerikonas.
                                  Tada australas truputį nusišypsojo.
                                  - Mes tai ne. Australijoj surenkame visus sunaudotus, siunčiame į fabriką,
                                  ten sumala, ir iš jų daro kramtomą gumą kurią eksportuojame į Ameriką!
                                  Westside is the best ! :jura:

Comment

Edgaex, dėkui už gerą juoko "dozę"
                                    "Klaipėda - Laisvu stiliumi"

Comment

Erick Cartman geriausi momentai

http://www.youtube.com/watch?v=tmTIlgEKD9g
                                      Alternative

Comment

Gena, blia... (na....)

http://www.youtube.com/watch?v=zRDBb31jSZA

Comment

Šiandien tokia komiška situacija man buvo

Įlipau į autobusą, važiuoju sau ramiai. Už kiek laiko priėjo prie manęs tokia mergina ir kažką pasakė. Kadangi buvau su ausinėm ir klausiau muzikos, tai neišgirdau nieko. Tai ką, išsiėmiau ausines, šiek tiek palaukiau (galvojau, gal pakartos ką sakė), ir sakau: "Sveika". Ji vistiek stovi, tyli ir žiūri į mane. Nesupratęs klausiu: "Ar aš tave pažįstu?". Tai gavau tokį netikėtą atsakymą: "Nu nežinau ar pažįsti, bet gal parodyk savo bilietėlį". Blemba nesitikėjau tokios jaunos kontrolierės Tai pažvengėm šiek tiek, bet taip ir nepatikrino ji mano bilieto, kurį beje turėjau
                                          Kartais ką nors įdomaus bandau parašyt ir savo blog'e (Kelionė į Indiją, Nürburgring, Kosmoso stovykla Rusijoje, gyvenimas Australijoje)

Comment

Working...
                                          X