Kaip kitoje temoje jau buvo pastebeta, artejanciu tarpusavio rungtyniu proga Lietuvos rytas jau pradejo sh pylimo akcija.
Interneto platybese radau stai ka:
Rytoj Komjaunimo tiesoje skaitykite Aušros ****itienės straipsni "Milijonieriui salantys Lietuvos vaikai ne motais". Neperseniausiai liudnai pagarsejusi imone "Milijonierius ir partneriai" sudejo puskreivius plastikinius langus Purnuskiu gyventojai, motinai gerojinei (geroino vartotojo mamai aut.p.) Bronytei Napoleonovnai, bute kiaurai laksto visu meteorologiniu krypciu vejai, per ziojejancias skyles galima matyti didziuosius grizulo ratus. Moters vaikai priversti namuose deveti raudonai-juodai-baltus salikus idant speigas galutinai ju nepakastu. Pokalbio metu prie motinos baiksciai glaustosi sunus - Jonelis. Jaunuolis sugrubusiais pirstais negali kokybiskai paruosti namu darbu ir priverstas jau ketvirtus metus mokytis septintoje klaseje, bet neatsisako svajones - viena diena jis taps garsaus krepsinio klubo direktoriumi. Straipsnio autorei sunku sulaikyti emocijas ir profesionaliai testi pokalbi, jos skuorstu nurieda suri apmaudo asara. Bronyte del susidariusios katastrofiskos padeties kreipesi i bendrijos pirmininka, taciau visos pastangos perniek. Pirmininkas salinasi nukentejusiosios ir baimes pilnomis akimis dievagojasi negalis niekuo padeti. "Esu tikra, kad nekokybiski langai mano butelyje atsirado asmeniniu Milijonieriaus pageidavimu. Viena ryta vedziodama suni Rimvyda sniege izvelgiau itartinai didelius 53 numerio sportiniu batu pedsakus, vedancius prie pirmininko laiptines". Radusi ikalcius, Purnuskiu gyventoja nusprende greiptis i prokuratura. Deja, iki moteriai ateinant, prokurorai spejo uzsirakinti savo kabinetuose, o prokuraturos koridoriuose buvo juntama sklandanti Milijonieriaus baimes dvasia. "Milijonieriaus visi bijo, vis ibauginti. Padekite man, tik Komjaunimo tiesa gali man padeti ir isgelbeti Lietuva nuo asmenines Milijonieriaus savivales", brauke asara Bronyte.
Galit šaipytis kiek norit iš Lietuvos ryto ir Aušros Pilaitienės straipsnio, kad ji sutirština spalvas ir pan., bet, kad "Sabonio kulbas ir partneriai" toliau vykdo nelegalias statybas kuršių nerijoje - tai yra faktas ir juoko kažkodėl nekelia.
Comment