Cia kazkokia nereali masine mada uzejo del to Chucko Norriso... kosmosas...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Vengrijoje buvo balsavimas dėl naujo tilto pavadinimo Budapešte, tai žmonės nubalsavo pavadinti jį Chuck Norris tiltu. Nežinau, kaip ten viskas baigės, bet man patiko vengrų humoro jausmasYou have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
http://www.chucknorrisfacts.com/
Sitas man patiko:
Chuck Norris doesn’t wear a watch, HE decides what time it is.
Comment
-
Parašė Budulis Rodyti pranešimąChicagoj vakar vejuota buvo:
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąVengrijoje buvo balsavimas dėl naujo tilto pavadinimo Budapešte, tai žmonės nubalsavo pavadinti jį Chuck Norris tiltu. Nežinau, kaip ten viskas baigės, bet man patiko vengrų humoro jausmas
Comment
-
/\
O čia anekdotas susijęs su miestais (tikiuosiu dar nebuvo):
Lietuvos miesto meras atvyko į svečius pas JAV miesto merą - semtis patirties. Merijoje jau laukia nukrautas stalas. Lietuvis domisi:
- Mere, čia mūsų žmonės domisi - už kokius pinigus visos tos vaišės?
- Einam prie lango. Štai, matot tiltą?
- Matau.
- Jo pradinis statybos biudžetas buvo 100 milijonų dolerių. Paskelbėm konkursą, atsirado įmonė, kuri pastatė už 80 milijonų. Tai va, už likutį ir švenčiam.
Po kiek laiko JAV miesto meras atvyksta į Lietuvos miestą. Savivaldybėje jo laukia nukrautas stalas. Meras klausia kolegos:
- Ir mūsų žmonės domisi, už kokius pinigus keliate vaišes?
- Ne.
- Tai va...
Comment
-
Na su humoru nesusiję, bet galinga ir priverčia susimąstyti
http://micro.magnet.fsu.edu/primer/j...f10/index.html
Comment
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimą/\
O čia anekdotas susijęs su miestais (tikiuosiu dar nebuvo):
Lietuvos miesto meras atvyko į svečius pas JAV miesto merą - semtis patirties. Merijoje jau laukia nukrautas stalas. Lietuvis domisi:
- Mere, čia mūsų žmonės domisi - už kokius pinigus visos tos vaišės?
- Matau.
- Jo pradinis statybos biudžetas buvo 100 milijonų dolerių. Paskelbėm konkursą, atsirado įmonė, kuri pastatė už 80 milijonų. Tai va, už likutį ir švenčiam.
Po kiek laiko JAV miesto meras atvyksta į Lietuvos miestą. Savivaldybėje jo laukia nukrautas stalas. Meras klausia kolegos:
- Ir mūsų žmonės domisi, už kokius pinigus keliate vaišes?
- Ne.
- Tai va...
Tiesa .
Comment
-
Parašė Didmiestis Rodyti pranešimąJo, cia tai pavojinga audrele buvo prasiautusi Kita diena neveike apie 80% sviesaforu, mano i univero marsrute, tad vietoj valandos (tiek dazniausiai man uztrunka nuvaziuoti is namu), vaziavau tris! Beje, visa nakti visokios greitosios ir policija lakste kaip isproteje! Zodziu, "skados" buvo pakankamai pridaryta.beg, borrow and steal
Comment
-
Parašė Budulis Rodyti pranešimąO as nakti ~2 h. kovojau su potvyniu rusyje ir dar siurblys parejo Geras vaizdas buvo, kai mini geizeriukais vanduo rusy pradejo is visokiu plysiu verztis, pagalvojau, ka turejo zmones jausti pvz. New Orleans, kai vanduo iki stogo pakyla - nelinksma.
Comment
Comment