Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

geras
    Alternative

Comment

Parašė rastaman

Nesąmonė. Kažkokių pseudo-intelktualų sugalvotas šlamštas. Gal publika Akropolyje nėra ideali, bet pats prekybos centras tikrai yra kietas ir nereikia čia išradinėti dviračio.
      You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Pritariu blitz.
        Kad ir kaip visi keiktų akropolį, vis tiek į jį kartas nuo karto nuvažiuoja.
        P.

Comment

Truputis iš Vyr.Šamano darbo specifikos

Pasakoja firmos direktorius:
          - Sugedo mano kompiuteris. Neįsijungia ir viskas. Išsikviečiau mūsų adminą.
          Tas atėjo, sudėjo rankas, lyg melstūsi, pakėlė akis į viršų ir ėmė kažką burbuliuoti. Paskui dešimt kartų apsuko mano kėdę, dar kažką nesuprantamai
          suburbuliavo, spyrė į mano kompiuterį, vėl pakėlė akis į dangų, paburbuliavo
          ir nuėjo. Kompiuteris dabar veikia...
          Pasakoja tinklo administratorius:
          - Paskambina tas idijotas. Sako, kad kompas neveikia. Ateinu - o maitinimo
          laidas dešimt kartų aplink jo kėdės koją apsivyniojes. O tas durnius ant
          savo kėdes ir toliau sukiojasi. Nusukau tą laida, kompa giliau po stalu
          paspyriau, kad vel neužkabintų, įjungiau - veikia.

Comment

Parašė vap
            Pritariu blitz.
            Kad ir kaip visi keiktų akropolį, vis tiek į jį kartas nuo karto nuvažiuoja.
            Na aš tai nei akropoly, nei megoje nesu buvęs. Nė karto.

Comment

Parašė joker
              tu išimtis patvirtinanti taisyklę
              Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Parašė joker
                Tai gal tu ne Lietuvoj gyveni?
                BlogasSeulas 2009Honkongas 2012Bankokas 2012

Comment

Parašė Berliner
                  Tai gal tu ne Lietuvoj gyveni?
                  Šitas komentaras labai tinka prie temos pavadinimo, jei niekada nesi aplankęs Megos arba Akropolio, gyveni ne Lietuvoje, arba esi nenormalus
                  Paskutinis taisė Aug1z; 2006.08.04, 16:33.

Comment

As esu buves ir Megoj ir Akropolyje po kelis kartus seip sakyciau Akropolis nebloga parduotuve gerai kad jie turi ciuozykla, bet tai nereiskia kad is ju negalima pasijuokti

Comment

Parašė 99
                      tu išimtis patvirtinanti taisyklę
                      Neišimtis.Aš irgi nebuvau nei Megoj,neiAkropoly.Manęs ten visiškai netraukia.Kaune ar Vilniui tikrai yra ką veikt ir be to.
                      Ne viskas auksas kas auksu blizga

Comment

Parašė Aug1z
                        Šitas komentaras labai tinka prie temos pavadinimo, jei niekada nesi aplankęs Megos arba Akropolio, gyveni ne Lietuvoje, arba esi nenormalus
                        Na, nieko čia nenormalaus.

Nieko nenormalaus ir lankytis Akropoliuose.

Tiesiog kartais taip jau būna, kad žmonėms reikia kokių batų, rūbų, o gal šiaip užsinori į kiną nueiti. Man geriausia vieta tai padaryti - Mega ar tas pats Akropolis. Žiemą ten nešalta, vasarą - nekaršta ir viską gali rasti vienoje vietoje.

Aišku, galima nuvažiuoti į Laisvės alėją - ten parduotuvių taip pat pakankamai, bet vis tiek ne tiek daug, kiek kokioj Megoj. Aš neesu pamišęs dėl apsipirkinėjimo - čia gal ir bėda. Tiksliai žinau, ko noriu ir neperku bet ko, todėl reikia labai didelio pasirinkimo, kad rasčiau tai, ko man reikia.

Comment

Parašė siena
                          Neišimtis.Aš irgi nebuvau nei Megoj,neiAkropoly.Manęs ten visiškai netraukia.Kaune ar Vilniui tikrai yra ką veikt ir be to.
                          O tai kur apsiperki?

Comment

Gyvena žmonės ir mažesniuose miesteliuose ir nuogi nevaikšto.Nejaugi apsipirkti galima tik Megoj ar Akropoly?
                            Ne viskas auksas kas auksu blizga

Comment

Akropolyje daugiausia parduotuviu, geras prekiu pasirinkimas. Zvelgiant is praktines pozicijos, Akropolis yra geriusias prekybos centras Lietuvoje ir turbut tokiu liks ilgai. Man apskritai patinka faktas, kad Vilniuje (Kaune, Klaipedoje) nera dideliu prekybos centru ir hypermarketu stygiaus. Tai tiesiog labai patogu laiko verte zinantiems ir praktiskiems zmonems.

Comment

/\ tas tiesa

Comment

Jose Mourinho ir Chelsea komandos pokalbis per rungtynių pertrauką

http://www.boreme.com/boreme/funny-2...am-talk-p1.php

Comment

Parašė John
                                    Akropolyje daugiausia parduotuviu, geras prekiu pasirinkimas. Zvelgiant is praktines pozicijos, Akropolis yra geriusias prekybos centras Lietuvoje ir turbut tokiu liks ilgai. Man apskritai patinka faktas, kad Vilniuje (Kaune, Klaipedoje) nera dideliu prekybos centru ir hypermarketu stygiaus. Tai tiesiog labai patogu laiko verte zinantiems ir praktiskiems zmonems.
                                    Va aš tą ir noriu pasakyt. Nuvažiuoji į kokį hypermarketą (ar tą patį Akropolį) ir gali greitai įsigyti kokį neblogą daiktą.

Comment

"Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

^ nais

Comment

http://www.lrytas.lt/index.asp?data=...k_id=99&view=2

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Working...
                                          X