Na nežinau per kurią vietą paskutinis vaizdelis buvo juokingas. Mano požiūriu, čia kaip tik yra labai geras motivacinis video, jog siekant savo užsibrėžto tikslo, niekada negalima pasiduoti... ir nesvarbu, kaip sunku būtų.
Tai kas be ko, aš juk ir parašiau, kad tos moterys vertos didžiausios pagarbos. Tiesiog į visą šią situaciją žiūrint ne taip rimtai, o paprastai, bent jau man tai juokingas vaizdelis.
Įdomu, ko jie nekenčia? Negi žydų? Ar juodukų? Bet juk nei tų, nei tų ten ir taip nėra. Belieka kinai. Mongolai neonaciai kovojantys prieš kinus skamba kažkaip keistai
Įdomu, ko jie nekenčia? Negi žydų? Ar juodukų? Bet juk nei tų, nei tų ten ir taip nėra. Belieka kinai. Mongolai neonaciai kovojantys prieš kinus skamba kažkaip keistai
Komentaras po nuotrauka:
Members of Tsagaan Khass, who portray themselves as patriots standing up for ordinary citizens in the face of foreign crime, political indifference and corruption
Jei taip būtų ant mano mašinos padaręs prie manęs, tai tam gėjui maža nepasirodytų. Nematau nieko juokingo beto, kai niokojamas žmonių turtas...
Kodėl manai, kad jis gėjus? Manyčiau, tiesiog girtas arba pakvaišęs heteroseksualas.
Na o jeigu imtum tokį žmogų mušti daugiau, nei reikia jį sustabdyti, tai pats rizikuotum būti patrauktas atsakomybėn už užpuolimą.
Man už auto jis daugiau sumokėtų, nei aš už jo sužalojimą, ypač jei tai vyksta Lietuvoje O po mano pamokos, jis daugiau abejoju, kad liptų ant mašinos. O štai aš tikrai pamokyčiau ir dar kartą
o gėjum pavadinau, nes šoka kaip gėjus
Comment