Parašė Carnifex
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Paskutinis taisė Lettered; 2010.08.08, 02:59.
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąO ir tos charizmos jei ir yra, per visus tuos cirko apdarus nieko nesimato, arba čia toks sumanimas tą charizmą taip sukurti, nes dabar charizmatiškas yra ne pats atlikėjas kaip asmenybė, o visas cirkas ant jo ir aplink jį. Beto ir balso visiškas 0. Taip, kad iš bet kokios mergaitės norinčios dėmesio galima prikepti šimtus tokių gagų. Išlaikyti populiarumą nesuku, galima dirbtinai prikurti visokių skandalų, įmantresnių įvaizdžių, dainų ir pan. dalykų
Turbūt Lady gagai abejingų nėra. Tie šou labai geras marketingas, tiek savo unikalumu tiek sumanymu, nemeluokim sau. Tačiau kaip gali asmuo spinduliuoti charizmą tokiomis tuščiomis akimis, jose nėra jokios ugnelės. Man ji panaši į mažą nendartalietį, kiek bedažytum ar plastinių operacijų bedarytum, taip, kad net parodijų jai jokių nereikia.
Dainų aš jos klausau, kažkokio dramatizmo jos turiPaskutinis taisė Irma; 2010.08.08, 20:24.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Linksma, nes visgi viskas laimingai baigėsi
Savaitgalį Panevėžio apskrities ugniagesiams teko neįprastos užduotys — jie turėjo nuo namo stogo nukelti nesėkmingai nusileidusią parašiutininkę ir gelbėti melioracijos šulinyje skęstančią moterį.
Šeštadienį Biržuose praūžusioje miesto gimtadienio šventėje prireikė ugniagesių kopėčių. Teko gelbėti ant namo stogo žemyn galva pakibusią parašiutininkę.
35 metų biržietę vėjas nunešė virš K.Binkio gatvėje stovinčių namų.
Moteriai tai buvo ketvirtas šuolis. Todėl ji sugebėjo išvengti arti esančių elektros laidų.
„Parašiutininkė leidosi visai arti laidų ir nukrito ant kaimynės namo stogo. Aš priėjusi paklausiau, ar gyva. Ji pasakė, kad gyva, bet kuo skubiau reikia kopėčių”, — prisiminė K.Binkio gatvės gyventoja.
Atskubėję ugniagesiai išlaisvino įkalintą parašiutininkę. „Moteris prašė prilaikyti parašiutą, kad jis savo svoriu jos netrauktų žemyn”, — prisiminė gelbėtojai.
Avarinio nusileidimo aikštele tapusio namo šeimininkai tuo metu buvo išvykę. Tik vakare grįžę jie sužinojo apie gelbėjimo operaciją.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąPirmas tris nuotraukas geriau reikėjo į "šiaip liūdna" dėt.
Comment
-
Parašė Hitas Rodyti pranešimąO kodėl? Aš tai nieko liūdno nematau...Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąO mes ir tokio "Dievo" neturim
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimąO mes ir tokio "Dievo" neturimSilpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąTiems kas supranta rusiškai.
Rusijos provincijos realybė. Kaimo gyventojus aplankė jų "dievas" vardu Medvedevas.
Youtube videoPaskutinis taisė Franas; 2010.08.12, 19:44.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąTiems kas supranta rusiškai.
Rusijos provincijos realybė. Kaimo gyventojus aplankė jų "dievas" vardu Medvedevas.
Youtube video
Comment
Comment