Įdomu, kas būtų prarijus kelis Mentos ir užgėrus kola?
Kiek prisimenu, buvo tokia "Mitų griovėjų" serija, kurioje paėmę kiaulės, ar kažkokio kito panašaus gyvulio skrandį, bandė jį susprogdinti naudojant kolą ir "Mentos". Galiausiai, skrandis nesprogo.
Kiek prisimenu, buvo tokia "Mitų griovėjų" serija, kurioje paėmę kiaulės, ar kažkokio kito panašaus gyvulio skrandį, bandė jį susprogdinti naudojant kolą ir "Mentos". Galiausiai, skrandis nesprogo.
...ir tada jie tą skrandį susprogdino įprastesniais metodais Mačiau tą seriją
O aš mačiau, kaip jie tikrino, kuri "Cola" ar "Pepsi" išaus aukščiausiai visų konkurentų į butelį įdėjus "Mentos"
/\ Man ir parodijos nereikia, užtenka įsijungti originalą
O man atvirai pasakius, Lady Gaga visai patinka. Jos dainos, aišku, nėra labai jau ypatingos, bet pasirodymai, apranga, išvaizda, vaidyba - tikrai išsiskiria iš bendros masės. 8 - 10 minučių trunkantys klipai, vos ne trumpi filmukai, muzikos pasaulyje yra šis tas neeilinio ir neįprasto. Manau, kad ji tikrai turėtų ateityje pagarsėti kaip aktorė, nes gabumų ji tam turi. O klipų originalumas, nenuvalkiotos idėjos, šviežumas - puikus dalykas. Man kur kas įdomiau žiūrėti kaip Gaga išnuodija žmones McDonalde, neša išpėštą kruviną širdį ar guli su lavonu lovoje, negu spoksoti į užpakaliukus raitančias mergiūkštes, bandančias vaidinti gražias, kas yra iki pasišlyktėjimo atsibodę. O Gaga nevaidina gražios - ji save pateikia kaip pabaisiukę, ir tai mane žavi.
O parodijos, be abejo, gerai padarytos, esmė pagauta.
Kas yra žvaigždė? Po gero dešimtmečio viskas bus aišku. Kai kas lieka visam laikui, aš nekalbu apie spygaujančias - niolikines ir jų dievinamus stabukus.
Viskas dirbtinai sukuriama, šiais laikais galima padaryti žvaigždę iš praktiškai bet ko.
Sukurti žvaigždę „penkiolikai minučių“ - taip. Išlaikyti tokios pramoninės gamybos žvaigždės populiarumą ilgiau nei kelis metus - ne. Tai ir atskiria tikras žvaigždes nuo netikrų, tad, kaip sakė enigma, su laiku pamatysim. Bet kokiu atveju, Lady Gaga ėjimas prieš tipiško popmuzikanto stereotipą - kaip gaivus vėjo gūsis priplėkusiame viešajame tualete.
Comment