su katinėliu tas nerealus DD
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Netiesa!
Čia rašo, kad tai vienas ir ta pats: http://kantas.wordpress.com/2010/05/...u-sperma-foto/
Comment
-
Parašė Nikas Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąSorry, bet aš nepagaunu kas čia linksmo. Aš to vyruko vietoj, mažų mažiausiai, būčiau palikęs mašiną vidury gatvės, nuėjęs į vairavimo mokyklą ir paprašęs kad man duotų kitą vairuotoją.
Comment
-
Parašė Kirkas Rodyti pranešimą.
Comment
-
Parašė TH1 Rodyti pranešimąNenustebčiau jei ir šis didvyris yra turėjęs reikalų su teisėsauga
Comment
-
Šiaip nelabai linksma, o labiau liūdna. Vakar iš TV eterio pasitraukė geriausia lietuviška humoro laida Dabar normalaus humoro kaip ir nebeliko. Tikiuosi, kad jie grįš su kokiu nors nauju projektu, nes ši aktorių komanda - super. Paskutinės () laidos geriausi epizodai:
Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąŠiaip nelabai linksma, o labiau liūdna. Vakar iš TV eterio pasitraukė geriausia lietuviška humoro laida Dabar normalaus humoro kaip ir nebeliko. Tikiuosi, kad jie grįš su kokiu nors nauju projektu, nes ši aktorių komanda - super. Paskutinės () laidos geriausi epizodai:
Youtube video
Youtube video
Youtube video
Youtube video
Youtube video
Youtube video
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąLietuviška televizija - paskutinė vieta, kur reikia ieškoti jumoro.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąKažkur rytuose...
Atvaizdas
Šlovė gėjams!
Tiems kas nesupranta rusų kalbos: ant paminklo buvo parašyta "СЛАВА ГЕРОЯМ" ("Šlovė herojams"), kažkas išmušė dvi raides ir atsirado nauja prasmė.Paskutinis taisė Perfect; 2010.05.27, 21:10.
Comment
Comment