Parašė Big Cat
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Šokiruojančios naujienos: Vatikanas ką tik oficialiai paskelbė, jog prisijungia prie „Atheist Bus“ kampanijos.
Comment
-
Parašė tadux Rodyti pranešimąseip tai pieva tie faktai:
<...> pas kokius melagius jie rinko ta statistika?
P.S. teiginys kurio negalima patikrinti nėra faktas*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąŠokiruojančios naujienos: Vatikanas ką tik oficialiai paskelbė, jog prisijungia prie „Atheist Bus“ kampanijos.
Atvaizdas
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąlaimingas žmogus esi matomai, kad nė kart neatsidūrei tokioje situacijoje, kai reikėjo melsi Dievo pagalbos/užtarimo/stiprybės. linkiu, kad taip tau prisieitų padaryti ir tada pasijustum kaip reikiant šūdinai.
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąlinkiu, kad taip tau prisieitų padaryti ir tada pasijustum kaip reikiant šūdinai.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąlaimingas žmogus esi matomai, kad nė kart neatsidūrei tokioje situacijoje, kai reikėjo melsi Dievo pagalbos/užtarimo/stiprybės. linkiu, kad taip tau prisieitų padaryti ir tada pasijustum kaip reikiant šūdinai.
Nemanau, kad tarp mūsų yra esminis skirtumas patirties atžvilgiu. Manau, kad tarp mūsų esminis skirtumas yra mąstymo (metodai realybei nuo iliuzijų atskirti) ir psichologijos (globos „iš viršaus“ poreikis ir jo nebuvimas ar gebėjimas gyventi suvokiant nepatogias realijas) atžvilgiu.
Jei nori pasikalbėti apie mano asmenį ir mano asmeninę patirtį, darykim tai AŽ. Čia gi turėtų būti linksma
linkiu, kad taip tau prisieitų padaryti ir tada pasijustum kaip reikiant šūdinai.
Parašė kašalotas Rodyti pranešimąJau geriau tikro lietuviško ąžuolo prašyt pagalbos.Paskutinis taisė Aš; 2010.04.19, 17:03.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąBla bla blaVidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
Parašė Recoiler Rodyti pranešimąDaug įdomių ir prasmingų minčių.
Čia diskusijos religijos tema aš neužvedžiau. Tiksliau, užvedžiau ne aš. Aš tik dalinuosi tuo, kas man atrodo juokinga/linksma. Jei tavo humoro jausmas nesutampa su manuoju, nepyk, niekuo padėti negaliu. Tokie jau mes esame, skirtingi.
O kalbėdamas apie įžeidimus, norėčiau, kad būtum konkretesnis. Tiesiog cituok tas mano mintis, kurios tau atrodo žeidžiančios. Jei pasirodys, kad taip teigi pagrįstai, keisiu teiginius ar atsiprašysiu. Tačiau, jei tave ar kitus žeidžia pats faktas, kad aš prieštarauju tikinčiųjų pozicijai ir laikau ją absurdiška, dėl to neketinu sukti sau galvos.
Kad mano pozicija nėra paremta puolimu (su kuo ne kartą teko susidurti pačiam iš oponuojančios tikinčiųjų pusės), galėtų liudyti tai:
Parašė AšParašė amikoDebiliškas klausimas "ar tikite Dievu" ir dar kvailesni atsakę į tą klausimą "taip".
Jei nenori, kad iš tavo tikėjimo juoktųsi, netikėk juokingais dalykais.
Pasikartosiu: nemanau, kad čia esantiems žmonėms įdomu kalbėti ar matyti kalbant asmeniškai apie mane. Jie turi daug įdomesnių užsiėmimų. Todėl apie mane siūlau kalbėti AŽ.Paskutinis taisė Aš; 2010.04.19, 17:23.
Comment
-
Žiurkės sugraužė Nepalo studentų baigiamuosius darbus
Nepalo universiteto studentai, su nekantrumu laukiantys mokslo metų pabaigos egzaminų rezultatų, gali dar ilgai likti nežinioje, nes daugelio jų baigiamuosius darbus sugraužė žiurkės.
Comment
-
Parašė Recoiler Rodyti pranešimąVienoj temoj monologa varai, o dabar jau ir cia pradedi ta pati. Nepriestarauju tavajai ateistiskai pasauleziurai, bet tu nemanai, kad kartais tais savo uzsipuldinejimais krikscionis ir kitus tikincius gali juos izeisti ir nemaloniai pasijusti, ko priesingai nedaro kiti, kad ir tie patys neusiprateliai krikscionys, tavo atzvilgiu?
Comment
-
Parašė daktaras Rodyti pranešimąaš'ai, nepyk, jeigu įžeidžiau, čia aš rimtai tikrai
Comment
-
Parašė Monteq Rodyti pranešimą
Comment
-
Comment