Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Dabar visi suprantam kodel isiverze ugnikalnis islandijoje. Vos tik atejo pavasaris uzsimove visos istvirkeles sijonus, is apacios gi viskas matosi ir isiverze zeme... tai ka kalbet apie jaunus nekaltus vaikinukus...

Comment

Šokiruojančios naujienos: Vatikanas ką tik oficialiai paskelbė, jog prisijungia prie „Atheist Bus“ kampanijos.

Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė tadux Rodyti pranešimą
        seip tai pieva tie faktai:

<...> pas kokius melagius jie rinko ta statistika?
        Manau, kad čia daug nesąmonių ir netikslumų, bet užtai kaip linksma paskaityti

P.S. teiginys kurio negalima patikrinti nėra faktas
        Miestai.net Fb

Comment

Parašė Irma Rodyti pranešimą
          kaip linksma paskaityti

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
            Šokiruojančios naujienos: Vatikanas ką tik oficialiai paskelbė, jog prisijungia prie „Atheist Bus“ kampanijos.

Atvaizdas
            laimingas žmogus esi matomai, kad nė kart neatsidūrei tokioje situacijoje, kai reikėjo melsi Dievo pagalbos/užtarimo/stiprybės. linkiu, kad taip tau prisieitų padaryti ir tada pasijustum kaip reikiant šūdinai.

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
              laimingas žmogus esi matomai, kad nė kart neatsidūrei tokioje situacijoje, kai reikėjo melsi Dievo pagalbos/užtarimo/stiprybės. linkiu, kad taip tau prisieitų padaryti ir tada pasijustum kaip reikiant šūdinai.
              Jau geriau tikro lietuviško ąžuolo prašyt pagalbos.
              kasalotas.com

Comment

linkiu, kad taip tau prisieitų padaryti ir tada pasijustum kaip reikiant šūdinai.
                Nelaimių linkėti negalima.. jų niekas ir taip neišvengia
                Miestai.net Fb

Comment

Abejoju ar gali žinoti, ką, kaip, kur ir kada esu patyręs ar ko patyręs nesu. Žinau tik tiek, kad prisiviręs košės nekaltinu pasakų herojų, kaltinu save arba, jei tai objektyviai pagrįsta, kitus kaltininkus. Lygiai taip pat pakliuvęs į bėdą remiuosi realiais savo veiksmais problemai spręsti, jei pats nesugebu, kreipiuosi realios pagalbos į kitus.

Nemanau, kad tarp mūsų yra esminis skirtumas patirties atžvilgiu. Manau, kad tarp mūsų esminis skirtumas yra mąstymo (metodai realybei nuo iliuzijų atskirti) ir psichologijos (globos „iš viršaus“ poreikis ir jo nebuvimas ar gebėjimas gyventi suvokiant nepatogias realijas) atžvilgiu.

Jei nori pasikalbėti apie mano asmenį ir mano asmeninę patirtį, darykim tai AŽ. Čia gi turėtų būti linksma

linkiu, kad taip tau prisieitų padaryti ir tada pasijustum kaip reikiant šūdinai.
                  Ačiū už palinkėjimą. Aš tau linkiu, kad daugiau niekada neatsidurtum tokioje situacijoje, kai „reikėtų melsti Dievo pagalbos“

Parašė kašalotas Rodyti pranešimą
                  Jau geriau tikro lietuviško ąžuolo prašyt pagalbos.
                  Pritariu. Tiek pat kvaila, tiek pat realios naudos. Tokia pati psichologinė pagalba (jei nuoširdžiai įtikėsim, kad Ąžuolas tikrai turi stebuklingų galių). Skirtumas tik tas, kad čia dar būtų ir kažkas lietuviško, kažkas iš protėvių tradicijų, dėl to savotiškai gražu ir miela net ir nepritariant.
                  Paskutinis taisė ; 2010.04.19, 17:03.
                  Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
                    Bla bla bla
                    Vienoj temoj monologa varai, o dabar jau ir cia pradedi ta pati. Nepriestarauju tavajai ateistiskai pasauleziurai, bet tu nemanai, kad kartais tais savo uzsipuldinejimais krikscionis ir kitus tikincius gali juos izeisti ir nemaloniai pasijusti, ko priesingai nedaro kiti, kad ir tie patys neusiprateliai krikscionys, tavo atzvilgiu?
                    Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa

Comment

Parašė Recoiler Rodyti pranešimą
                      Daug įdomių ir prasmingų minčių.
                      Monologu pagal apibrėžimą negali būti laikomas pokalbis su kitu/kitais asmenimis, ypač kai jiems atsakinėjama juos cituojant ir t.t.

Čia diskusijos religijos tema aš neužvedžiau. Tiksliau, užvedžiau ne aš. Aš tik dalinuosi tuo, kas man atrodo juokinga/linksma. Jei tavo humoro jausmas nesutampa su manuoju, nepyk, niekuo padėti negaliu. Tokie jau mes esame, skirtingi.

O kalbėdamas apie įžeidimus, norėčiau, kad būtum konkretesnis. Tiesiog cituok tas mano mintis, kurios tau atrodo žeidžiančios. Jei pasirodys, kad taip teigi pagrįstai, keisiu teiginius ar atsiprašysiu. Tačiau, jei tave ar kitus žeidžia pats faktas, kad aš prieštarauju tikinčiųjų pozicijai ir laikau ją absurdiška, dėl to neketinu sukti sau galvos.

Kad mano pozicija nėra paremta puolimu (su kuo ne kartą teko susidurti pačiam iš oponuojančios tikinčiųjų pusės), galėtų liudyti tai:
                      Parašė
                      Parašė amiko
                      Debiliškas klausimas "ar tikite Dievu" ir dar kvailesni atsakę į tą klausimą "taip".
                      Emocijos. Jos sugadina visas diskusijas Venkime to.
                      Jau esu citavęs:
                      Jei nenori, kad iš tavo tikėjimo juoktųsi, netikėk juokingais dalykais.
                      ---

Pasikartosiu: nemanau, kad čia esantiems žmonėms įdomu kalbėti ar matyti kalbant asmeniškai apie mane. Jie turi daug įdomesnių užsiėmimų. Todėl apie mane siūlau kalbėti AŽ.
                      Paskutinis taisė ; 2010.04.19, 17:23.
                      Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Aš, baik skleist erezijas arba degsi pragare arba ant lauzo. Pasirinkimas tavo.

Comment

Comment

Žiurkės sugraužė Nepalo studentų baigiamuosius darbus
                            Nepalo universiteto studentai, su nekantrumu laukiantys mokslo metų pabaigos egzaminų rezultatų, gali dar ilgai likti nežinioje, nes daugelio jų baigiamuosius darbus sugraužė žiurkės.

Comment

Čia nelinksma

Comment

Sovietinės reklamos

Comment

Tai čia spėju viena iš tų, sukeliančių žemės drebėjimus...abejonių kaip ir nelieka

O čia tos kitos, gerosios aceit
                                  Paskutinis taisė Monteq; 2010.04.19, 21:52.

Comment

Parašė Recoiler Rodyti pranešimą
                                    Vienoj temoj monologa varai, o dabar jau ir cia pradedi ta pati. Nepriestarauju tavajai ateistiskai pasauleziurai, bet tu nemanai, kad kartais tais savo uzsipuldinejimais krikscionis ir kitus tikincius gali juos izeisti ir nemaloniai pasijusti, ko priesingai nedaro kiti, kad ir tie patys neusiprateliai krikscionys, tavo atzvilgiu?
                                    per riebiai turbūt parašiau, va tokia yra mano nuomonė, aš'ai, nepyk, jeigu įžeidžiau, čia aš rimtai tikrai

Comment

aš'ai, nepyk, jeigu įžeidžiau, čia aš rimtai tikrai
                                      Manau, kaip nors išgyvensiu
                                      Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Monteq Rodyti pranešimą
                                        Tai čia spėju viena iš tų, sukeliančių žemės drebėjimus...abejonių kaip ir nelieka
                                        Atvaizdas

O čia tos kitos, gerosios aceit
                                        Atvaizdas
                                        Tai kur ten tie musulmonai neis iš proto pamatę paną su sijonu, jeigu visą gyvenimą, ką mato, yra tos čadrininkės. Prie moteryčių su miniakais reikia po truputį pratintis, neperdozuojant

Comment

Parašė artexs Rodyti pranešimą
                                          Sovietinės reklamos

Youtube video
                                          Įdomu ar dabar yra panašių prietaisų į tą reguliatorių?..

Comment

Working...
                                          X