Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Orto Panti Rodyti pranešimą
    Sapnuose svajoju tokia šaiką sutikti, kur nors naktį. Nu ir palinksmintų jie mane.
    Zinau kur tokiu labai daug ir speju nuotrauka is ten. Nepilnameciu kolonijoje

Comment

jo, sitos kaip tik saikos tikrai nesutiksi niekada panasia galima kur nors rast

Comment

Nike, puma, adidas....

Comment

Aš maniau čia sanatorija

Comment

Comment

Ateistą sapnuoti - saugokitės savo klaidų. Draugauti su ateistais - mažai skaitote knygų. Sapne su ateistais kovoti - dirbsite beprasmį darbą. Pačiam sapne ateistu būti - būsite pažemintas.
              Sapnininkas.
              Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Palangos apylinkių paukščiai turi labai konkretų rojų... tik vargu ar jiems jis patinka o_O

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
                  Aš maniau čia sanatorija
                  Tam tikra prasme)

Comment

Parašė Sigitukaz Rodyti pranešimą
                    Atvaizdas

Is gerasdviratis.lt forumo.
                    O aš manau, kad reikia šituos šaudyt kol dar jie nieko nenušovė patys. Nesinori labai drastiškai pasisakyt, bet labai abejoju ar iš jų nors vienas gyvens dorą gyvenimą, dauguma toliau vogs, greičiausiai nemažai jų ir nužudys ką nors.
                    Kairiarankių klubas - Left.lt

Comment

Parašė Andrewass Rodyti pranešimą
                      O aš manau, kad reikia šituos šaudyt kol dar jie nieko nenušovė patys. Nesinori labai drastiškai pasisakyt, bet labai abejoju ar iš jų nors vienas gyvens dorą gyvenimą, dauguma toliau vogs, greičiausiai nemažai jų ir nužudys ką nors.
                      Ko gero, lengviausia, pigiausia ir naudingiausia visuomenei išeitis būtų visus suvaryt į vieną tvartą, užrakint, apipilti benzinu ir pakurti (just joking)

Comment

Parašė Monteq Rodyti pranešimą
                        Ko gero, lengviausia, pigiausia ir naudingiausia visuomenei išeitis būtų visus suvaryt į vieną tvartą, užrakint, apipilti benzinu ir pakurti (just joking)
                        naudingiausia butu tai ka dare raudonieji ir rudieji su tokiais

Comment

Parašė e2ards Rodyti pranešimą
                          naudingiausia butu tai ka dare raudonieji ir rudieji su tokiais
                          Na į Sibirą tokių aš nerizikuočiau vešt, tai belieka tik...

Comment

Aš visada galvojau, kaip Australija tapo tokia klestinti šalis, kai į buvo vežami visokie nusikaltėliai, preivartautojai, padugnės ir pan.? Gaila, kad jau nebeliko tokių "australijų", kur būtų galima išvežti ir paleisti padugnes.

Comment

va filmas ta tema:

Svoloči (Сволочи) (2007)

Žanras: Drama
                              Šalis: Rusija
                              Spalvingumas: Spalvotas
                              Kalba: anglų/vokiečių
                              Trukmė: 94 min.
                              Režisierius: Aleksandr Atanesyan
                              Aktoriai: Andrei Panin, Oleg Buganov, Kiril Emelyanov, Aleksandr Golovin..
                              Aprašymas: Grupė nepilnamečių nusikaltėlių vietoj kalėjimo išsiunčiami į Armėnijos kalnus. Slaptoje stovykloje jie rengiami tapti diversantais. Po sunkaus parengimo jų laukia užduotis - sunaikinti vokiečių kuro saugyklą.

http://www.imdb.com/title/tt0460012/

na istorija isgalvota, bet mintis ka su tokiais daryt aiskiai isreiksta

Comment

Variantas - paruoškim ir pasiųskim į Afganą...

Comment

Parašė Big Cat Rodyti pranešimą
                                  Variantas - paruoškim ir pasiųskim į Afganą...
                                  Kad grįžę inicijuotų karinį perversmą??

Comment

Tikėkimės, daug nebegrįš...

Comment

Parašė Big Cat Rodyti pranešimą
                                      Tikėkimės, daug nebegrįš...
                                      filme tai negrizo, bet ir vokieciui kiek pamenu per daug nepakenke.
                                      yra dar rusiskas serialas apie bausmes batalionus "Shtrafbat" (2004) , tik ten jau suauge banditai ir siaip komunistam neitike patekdavo

"Apie bausmės batalionus byloja tik bevardžiai broliški kapai. Šių batalionų karius siųsdavo į labiausiai ginamus vokiečių fronto ruožus; ginklus, šaudmenis, o dažnai ir maistą jiems tiesiog "pamiršdavo" atgabenti. Iš priekio juos šienavo vokiečių kulkosvaidžiai, į nugaras šaudė NKVD baudėjai."

http://www.imdb.com/title/tt0425715/

Comment

Į ką šita tema pavirto, aš jau nebesuprantu
                                        You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Kitavertus, ta šaika patrankų mėsai, tikrąja ta žodžio prasme, gal visai ir tiktų

Comment

Working...
                                          X