Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Irma Rodyti pranešimą
    Na ne, anas šviesesnis kiek buvo
    Ne šitas?

Comment

Parašė Big Cat Rodyti pranešimą
      Ne šitas?

Atvaizdas
      Žiūriu tu spalvose kiek pasimetęs

Man db net nebesmagu patapo.. noup
      Miestai.net Fb

Comment

Parašė Irma Rodyti pranešimą
        Žiūriu tu spalvose kiek pasimetęs

Man db net nebesmagu patapo.. noup

Comment

Tuomet čia Irma

Comment

Tuomet čia Irma

Youtube video
            na taip.. tik pirmiau reikia paskrusti tiek
            Miestai.net Fb

Comment

Sorry, suklydau - štai čia Irma

Comment

Heh, dabar pas mane apsistojus viena lietuvė iš senų, prastų laikų. Atvažiavo aplankyti savaitei. Gerai, kad greitai išvažiuoja, nes daugiau mėšlo savaitės bėgyje girdėti nėra tekę.
                You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Turbūt išdėjo į šuns dienas Lietuvą, Kubilių, Seimą ir pan. Dabar pas mus Lietuvoje tai labai populiaru

Comment

Ne, reikėjo važiuoti ilgai šopintis ir klausytis visokio nereikšmingo mėšlo apie jos draugus ir nuotykius. Bla.

Ai ir, beje, neretai buvo galima suprasti, kad ji pažįsta daug žmonių, kurie yra daug kietesni visomis prasmėmis nei aš Žodžiu blitz = mėšlas. Ji = visko etalonas
                    You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Parašė blitz Rodyti pranešimą
                      Ai ir, beje, neretai buvo galima suprasti, kad ji pažįsta daug žmonių, kurie yra daug kietesni visomis prasmėmis nei aš Žodžiu blitz = mėšlas. Ji = visko etalonas
                      Yup, tau tikrai reikia ieškotis azijietės

Comment

Heh, dabar pas mane apsistojus viena lietuvė iš senų, prastų laikų. Atvažiavo aplankyti savaitei. Gerai, kad greitai išvažiuoja, nes daugiau mėšlo savaitės bėgyje girdėti nėra tekę.
                        Nu nevarykit aklai vien tik ant pasilikusių čia lietuvių. Vienas mano vaikystės draugas jau kokie 7 metai gyvena UK. Aš su juo nebesikalbu net SKYPE, nes užkniso nuolatiniai virkavimai, kaip LTU vykdomas pensininkų, studentų ir galiausiai visų kitų žmonių genocidas. Atrodo, kad jis Londone žino geriau kas vyksta Lietuvoje negu aš Vilniuje Per 30 min. pokalbio 'sužinojau' koks blogas Kubilius, kokia nekompetetinga Šimonytė, kokia korumpuota policija, bet praktiškai nieko apie UK ir jo paties darbą
                        P.S.: Tikiuosi jis šiame forume nenaršo...
                        I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                        Parama Siaurojo geležinkelio klubui

Comment

Ne, reikėjo važiuoti ilgai šopintis ir klausytis visokio nereikšmingo mėšlo apie jos draugus ir nuotykius. Bla.

Jow jow she's too kewl for skool pastebėjau, kad dauguma lietuvių nagais ir ragais braunasi į išrinktųjų - elitinių tarpą. Tipo į Pachą kas savaitgalį einu, jow koks/kokia aš krūta/s.

Comment

Aš iš dalies suprantu tokių žmonių psichologiją. Juk atvažiavo į svetimą kraštą, ne atostogauti, o nagais-dantimis kabintis į naują gyvenimą. Atsimenu, vienas amerikos lietuvis vienoje laidoje kalbėjo, jog jeigu jis būtų taip stipriai dirbęs ir į gyvenimą kabinęsis Lietuvoje kaip tą darė JAV, tai Lietuvoje gyventų dukart geriau nei dabar gyvena tenais.

Comment

Aš iš dalies suprantu tokių žmonių psichologiją. Juk atvažiavo į svetimą kraštą, ne atostogauti, o nagais-dantimis kabintis į naują gyvenimą. Atsimenu, vienas amerikos lietuvis vienoje laidoje kalbėjo, jog jeigu jis būtų taip stipriai dirbęs ir į gyvenimą kabinęsis Lietuvoje kaip tą darė JAV, tai Lietuvoje gyventų dukart geriau nei dabar gyvena tenais.
                              Tai, kad dauguma tokių Lietuvoje, ne Airijoje. Airijoje yra Zavedenie, ten labai cool

Comment

Comment

Pralinksminote čia apie tuos moters/vyro pasirinkimus. Aš esu gyvenęs (gal per trumpai, kad visiškai suprasčiau vietines) UK ir USA, ir tada įsitikinau, kad man tik lietuvaitė reikalinga Jų čia daug, jos čia gražios ir visos skirtingos, ir savos
                                  You've got one life! Live it!

Comment

Taigi, negi sakys atvažiavus, kad ji dirba kur fabrike už minimuma, reikia gi ka nors sugalvoti
                                    Kairiarankių klubas - Left.lt

Comment

Comment

Is gerasdviratis.lt forumo.

Comment

Sapnuose svajoju tokia šaiką sutikti, kur nors naktį. Nu ir palinksmintų jie mane.

Comment

Working...
                                          X