Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimą
Man db net nebesmagu patapo.. noup*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąŽiūriu tu spalvose kiek pasimetęs
Man db net nebesmagu patapo.. noup
Comment
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimą*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Ne, reikėjo važiuoti ilgai šopintis ir klausytis visokio nereikšmingo mėšlo apie jos draugus ir nuotykius. Bla.
Ai ir, beje, neretai buvo galima suprasti, kad ji pažįsta daug žmonių, kurie yra daug kietesni visomis prasmėmis nei aš Žodžiu blitz = mėšlas. Ji = visko etalonasYou have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąAi ir, beje, neretai buvo galima suprasti, kad ji pažįsta daug žmonių, kurie yra daug kietesni visomis prasmėmis nei aš Žodžiu blitz = mėšlas. Ji = visko etalonas
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąHeh, dabar pas mane apsistojus viena lietuvė iš senų, prastų laikų. Atvažiavo aplankyti savaitei. Gerai, kad greitai išvažiuoja, nes daugiau mėšlo savaitės bėgyje girdėti nėra tekę.
P.S.: Tikiuosi jis šiame forume nenaršo...I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąNe, reikėjo važiuoti ilgai šopintis ir klausytis visokio nereikšmingo mėšlo apie jos draugus ir nuotykius. Bla.
Ai ir, beje, neretai buvo galima suprasti, kad ji pažįsta daug žmonių, kurie yra daug kietesni visomis prasmėmis nei aš Žodžiu blitz = mėšlas. Ji = visko etalonas
Comment
-
Aš iš dalies suprantu tokių žmonių psichologiją. Juk atvažiavo į svetimą kraštą, ne atostogauti, o nagais-dantimis kabintis į naują gyvenimą. Atsimenu, vienas amerikos lietuvis vienoje laidoje kalbėjo, jog jeigu jis būtų taip stipriai dirbęs ir į gyvenimą kabinęsis Lietuvoje kaip tą darė JAV, tai Lietuvoje gyventų dukart geriau nei dabar gyvena tenais.
Comment
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimąAš iš dalies suprantu tokių žmonių psichologiją. Juk atvažiavo į svetimą kraštą, ne atostogauti, o nagais-dantimis kabintis į naują gyvenimą. Atsimenu, vienas amerikos lietuvis vienoje laidoje kalbėjo, jog jeigu jis būtų taip stipriai dirbęs ir į gyvenimą kabinęsis Lietuvoje kaip tą darė JAV, tai Lietuvoje gyventų dukart geriau nei dabar gyvena tenais.
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąNe, reikėjo važiuoti ilgai šopintis ir klausytis visokio nereikšmingo mėšlo apie jos draugus ir nuotykius. Bla.
Ai ir, beje, neretai buvo galima suprasti, kad ji pažįsta daug žmonių, kurie yra daug kietesni visomis prasmėmis nei aš Žodžiu blitz = mėšlas. Ji = visko etalonas
Comment
Comment