Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė oranger Rodyti pranešimą
    Tau turbūt viskas, kas lietuviška yra šlamštas, o viskas kas rusiška - genialu. Kaip ir Nikui. Tai, manau, galim baigti temą.

As nesakau,kad viskas kas lietuviska slamstas. Bet pastebeciau tik viena dalyka. visi musu muzikantai ir artistai turi po viena kita geriau pasisekusi savo darba. Ir negalima sakyti ,kad viskas ka tik jie padaro buna gerai. Todel ,kai jie dirbdavo komandomis ,sakykim visokie dviracio sou ir pan. tai jiems tai gaudavosi daug geriau ir idomiau. Kai paskui jie issiskirsto (matyt del pinigu) ir pradeda bandyti kazkokius savo solo pasirodymus,kurti kazkokias grynai ju autorines programas- tada labai greitai issikvepiama, pradedama pereiti prie juokeliu zemiau juostos ir galu gale is vis nusivaziuojama.
    o rusu jumoras-irgi gana specifiskas,reikia buti su jais gyvenusiam,pazinoti ju gyvenimo buda,kad ju jumoras butu juokingas. Nes ir dabar sakykim jie gali pamineti kazkoki personaza is savo pasaku ar is siandieniniu realiju apie kokius politikus ir pan ir visa sale juokiasi,o tu sedi ,nezinai apie ka ten buvo uzuomina ir visiskai nejuokinga.

Comment

Parašė praeivis Rodyti pranešimą
      Na tai dar pasakyk,kad samas is BIX yra muzikantas ir daininikas-tai is vis nugriusiu nuo kedes:-)))
      Va čia ta vieta kur ir turėtum griūt...
      No one really knows
      Which way the wind blows

Comment

R.Kazlas

Aš tikrai myliu Lietuvą!

Comment

Parašė praeivis Rodyti pranešimą
          Maciau ir jo autoriniu bandymus tv- nieko gero irgi nesigavo.Sakai mamontovas iskilus muzikantas???? Na tai dar pasakyk,kad samas is BIX yra muzikantas ir daininikas-tai is vis nugriusiu nuo kedes:-)))
          pasakau, Samas is BIX yra muzikantas ir dainininkas. Ir Zvonke yra daininke, ir tas pats minedas. O va kokie jie dainininkai tai cia atskiras klausimas. As nesakau kad Mamontovas iskilus dainininkas, as tik sakau kad jei mamontovas blogai suvaidins teatre, tai jis netaps blogesniu dainininku . Kazlas TV yra viena, o Kazlas teatre yra kita. Kas yra geras aktorius? Galima vardint holivudo zvaigzdes, bet kame tas gerumas? Tiesiog vieni labiau isreklamuoti negu kiti. Pastatyk Brad"a Pitt'a ant teatro scenos ir dings visas zvaigzdes spindesys. MAnau niekam nepaslaptis ,kad is teatro gerai negyvensi, todel ir eina zmones chalturint i TV, tas pats ir su Kazlu. Kai va nueisi i spektakli ir pasakysi kad Kazlas blogai suvaidino, tada galima bus kalbet. O dabar lygini su tv. Nepalyginami dalykai. Taves Kazlas neprajuokino, kita gal prajuokino..o va teatre jo vaidmuo gal visai kitoks, gal ten tragedija o ne komedija.
          KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)

Comment

Grįžtam prie temos. Tai, ką reikia pamatyt

http://englishrussia.com/?p=1970
            You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Kas pasakys, kad Bandis lėkštas ir nejuokingas, tegu į tą žaibas trenkia

Comment

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
                Kas pasakys, kad Bandis lėkštas ir nejuokingas, tegu į tą žaibas trenkia

Youtube video
                lauksiu

Comment

Paskutinis taisė Nikas; 2010.01.16, 04:41.

Comment

Visai nejuokinga... man vakar taip vos neatsitiko tik su wii tenisu Pultelis išsinėrė iš virvutės ir praskrido visai šalia 160 cm įstrižainės plazminio teliko...nu na..
                    Paskutinis taisė Monteq; 2010.01.16, 21:43.

Comment

Parašė Monteq Rodyti pranešimą
                      Visai nejuokinga... man vakar taip vos neatsitiko tik su wii tenisu Pultelis išsinėrė iš virvutės ir prasrido visai šalia 160 cm įstrižainės plazminio teliko...nu na..
                      Ten dirželiai yra

Šitas mane taip pat nužudė:

Comment

/\ Dvigubas FAIL su rašikliu. Žiauru.

Comment

Parašė Monteq Rodyti pranešimą
                          Visai nejuokinga... man vakar taip vos neatsitiko tik su wii tenisu Pultelis išsinėrė iš virvutės ir praskrido visai šalia 160 cm įstrižainės plazminio teliko...nu na..
                          Aš esu gyvai matęs kai vaikas sukala plazminį teliką Vilniaus Elektromarkt su Wii pulteliu Nelabai matyt padeda tas dirželis. Prisiklijuoti jį reiktu su lipne juosta gal ?

P.S:

bet visada egzistuoja išeitis:

Paskutinis taisė Ežiukas; 2010.01.18, 15:24.

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Shii - Wii zmonoms

Comment

Smagus pasivažinėjimas traktoriais:

http://www.youtube.com/watch?v=K5u7i...layer_embedded

Comment

alia visai smagus renginukas
                                visur grazu, bet vis skirtingu kampu :)

Comment

kasalotas.com

Comment

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Comment

Kaip elgtis su moterim?

Vaišink ją vynu. Vaišink ją vakariene. Skambink jai. Laikyk ją.
                                        Nustebink ją. Sakyk jai komplimentus. Šypsokis jai. Klausykis jos.
                                        Juokis su ja.
                                        Verk su ja. Suteik jai romantikos. Padrąsink ją. Tikėk ja.
                                        Melskis su ja. Melskis dėl jos. Apsikabink. Eik su ja apsipirkti.
                                        Dovanok jai brangenybes. Pirk jai gėles. Laikyk jai už rankos. Rašyk
                                        jai meilės laiškus. Eik dėl jos į žemės kraštą ir grįžk atgal.

Kaip elgtis su vyru?

Pasirodyk nuoga.
                                        Atsinešk maišelį bulvių traškučių ir neužstok televizoriaus.

Comment

Kaip linksma visiems
                                          You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Working...
                                          X