kaip gražiai... gieda? tikriausiai gieda...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
-
Gal kai kuriems atrodys keista, bet man asmeniškai juokinga (ir net labai), kai Kauno m. savivaldybė savo tinklapyje rašo tokias publikacijas:
Kauno miesto savivaldybė: Tarybos narė susilaukė dukters
Kauno miesto savivaldybės tarybos Tėvynės Sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos narė 36 metų Birutė Krapauskienė ketvirtadienį susilaukė dukters.
Tai pirmas atvejis šioje kadencijoje, kai Tėvynės Sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos nariai susilaukė atžalų.
Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas ir Tėvynės Sąjungos - Lietuvos krikščionių demokratų frakcija sveikina B.Krapauskienę ir linki, kad dukra užaugtų Kauno miesto patriote, dirbtų miesto labui, kaip ir jos mama.
B.Krapauskienė taip pat turi sūnų Andrių. Ji dirba Julijanavos vidurinės mokyklos direktoriaus pavaduotoja.
Žinau, kad kai kurios verslo organizacijos ar įmonės (ne biudžetinės) savo tinklapiuose skelbia tokią informaciją. Ji dažniausia skirta ne visuomenei, bet tiesiog įmonės darbuotojams. Informacija skelbiama, jei įmonė turi daug skyrių, yra didelė kompanija. Tačiau šįkart miesto savivaldybės toks pranešimas man atrodo, nepykit, bet juokingai.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąKauno miesto savivaldybė: Tarybos narė susilaukė dukters
Tarybos sekretoriato informacija
P.S.: Ai, ar dar kad ji susilaukė dukters?
P.P.S: Mano bendradarbės dukros bedarbė draugė prieš pusmetį pagimdė sūnų. Jeigu ne mano bendradarbė, iki šiol nieko nežinočiau, net internetas būtų bejėgisI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė lencashttp://www.lrytas.lt/-12554442671254...nuotraukos.htm
"Lenkijoje sniego storis vietomis siekė iki 40 kilometrų..."
Nors šiaip tai nejuokinga
Comment
-
Be komentarų...
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
Comment