Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kaunaz, negi tau tai vis dar juokinga?
    www.scriptorium.ie

Comment

Parašė C5 Rodyti pranešimą
      Kaunaz, negi tau tai vis dar juokinga?
      Nujauciau, kad atsiras tokiu ereliu vaidinanciu sikanti katina. Bet man nusispjaut, zinau, kad kazkam vistiek patiks.

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
        Nujauciau, kad atsiras tokiu ereliu vaidinanciu sikanti katina. Bet man nusispjaut, zinau, kad kazkam vistiek patiks.
        O tavo kultūra ir kalbėsena vis dar panaši į bet kur šikančio katino
        www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė amiko Rodyti pranešimą
          O tavo kultūra ir kalbėsena vis dar panaši į bet kur šikančio katino
          Tavo nuomone man lygi nuliui. Atsirado kulturistas.

Comment

Sportu neužsiimu. Savęs kultūristu ir nelaikau. Bet štai kultūringu - taip. Skirtingai nei pats esi. Bet gal kultūristas tu būsi...
            www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Teko ir man matyti toki vaizda, kaip pirmam video. Du policininkai, bande i masina pasodinti girta seni, bet jis per stiprus pasirode, tai issikviete dar viena ekipaza. Bet deja ir 4iese turejo vargo JUokinga buvo paziureti

Comment

Sportu neužsiimu. Savęs kultūristu ir nelaikau. Bet štai kultūringu - taip. Skirtingai nei pats esi. Bet gal kultūristas tu būsi...
                Tavo kulturingumas labai salyginis.

Comment

Tavo kulturingumas labai salyginis.
                  Bijoti sakyti ką galvoji ne kultūringumo, mandagumo požymis. Aš nebijau sakyti ką galvoju, bet tai išreiškiu mandagiai. Todėl savo kultūringumo sąlyginiu nepavadinčiau.

Comment

I tema

Comment

Parašė Kaifas
                      ko tu prie Kaunaz prikibai , mldc cuwakas skoni turi, matos , kad savas yra
                      Prikibau ne dėl tų įdėtų vaizdelių. Aš prie kaunaz kabinėjuosi dažnai. Ne tik dėl to, kad kartais išprovokuoja (tiesa, galėčiau ir patylėti...), bet ir dėl to, kad jis kartais nusikalba, ir dėl to, kad kartais jis būna nepraustaburnis, ir šiaip visoks toks ir kitoks, koks man nepatinka ir kyla noras pasikabinėti. Nieko asmeniško (aš jo asmeniškai ir nepažįstu), labiau vaikiški smėlio dėžės reikalai praskaidrinti dieną Nežinau, gal jis sureikšmina tai, bet abejoju

Comment

Comment

Comment

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
                            O čia kas juokinga?
                            Kad grupė imbecilų išprievartavo moterį?
                            Kad juos besivejantis policinkas pargriuvo?
                            Ar kad ant Jaroslavlio kelio yra nelegalus darbuotojų turgus?

Kiek jums metų, vaikai?
                            www.scriptorium.ie

Comment

Britai, kaip ir amerikiečiai, mano nuomone, yra išpuikę, arogantiški, tinginiai, vaidina mandagius ir protingus, nors tikrai tokie nėra, "didieji vartotojai", kurie ėda viską, kas valgoma. Jiems dzin sveikata, dzin, kaip jie atrodo. Svarbiausia jiems patenkinti visus savo poreikius: paėst, pamiegot, pagert, o visą kitą jie tikisi, kad padarys kas nors už juos. Apsirengę jie treningais, kaip eilinis tvarkingesnis benamis, o tokie stori, kad net nesmagu prie tokių būti. Tokia mano nuomonė susidarė besilankant JAV, Airijoje ir Did. Britanijoje.
                              Na jei britai ir amerikonai yra tokie, tada lietuviai yra treninguoti, agresyvūs, nemandagūs alkoholikai, pasiruošę bet kada ir bet ką "išdurti" dėl kelių centų ar susimušti be jokios priežasties. Lietuvės merginos - fifos, nejaučiančios saiko dažymuisi, dievinančios antikvarines "kregždes" ir "bulkas", o vaikinus vertinančios vien pagal raumenų kiekį ir "statusą" gaujoje.

Apskritai, manau, kad kalbi apie britų "chav'us", t.y. mūsų "budulių" alternatyvas ir dėl jų, turbūt, esi teisus, bet jie tesudaro mažą visuomenės dalį. Nežinau, kas geriau, "chav'ai" ar "buduliai", bet nei tie, nei tie neturėtų reprezentuoti šalies visuomenės. Kitais žodžiais - nereikia perdėti. Nenoriu gilintis, bet britai turi tikrai labai daug savų pliusų.
                              You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Atlaikykit http://ifun.ru/view/54920
                                Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                                Retromobile 2007
                                "Kova 1". Driftingo čempionatas
                                "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                                Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                                BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                                Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Visos nuomonės, kurios nesutampa su tavąją, tau lygios nuliui. Neišskirk vieno amiko.

Comment

tikrai nieko linksmo. ivykdytas nusikaltimas, nusikalteliai pabego. kurioje vietoje cia reiketu juoktis?????

Comment

Parašė praeivis Rodyti pranešimą
                                      tikrai nieko linksmo. ivykdytas nusikaltimas, nusikalteliai pabego. kurioje vietoje cia reiketu juoktis?????
                                      Toje, kur nuo spurgu pripampes mentas, nesugebantis begti, parkrenta.

Comment

Toje, kur nuo spurgu pripampes mentas, nesugebantis begti, parkrenta.

Man atrodo,kad jis susimete paskui kuri begti,nes nusikalteliai pasklido i salis . bet cia nieko juokingo,kai suvaziave ciurkos vykdo nusikaltimus ir dar lieka nenubausti.

Comment

Parašė praeivis Rodyti pranešimą
                                          Man atrodo,kad jis susimete paskui kuri begti,nes nusikalteliai pasklido i salis . bet cia nieko juokingo,kai suvaziave ciurkos vykdo nusikaltimus ir dar lieka nenubausti.
                                          Kiekvienas humora supranta vis kitaip, tai gal paprasciausia nekomentuoti tokiu dalyku, kurie tau nepriimtini? (nekalbu butent apie tave). Visi tokie nepatenkinti kai atsiranda, kazkas, kas viska is kito kampo mato ir nesigilina i video esme.

Comment

Working...
                                          X