Kaunaz, negi tau tai vis dar juokinga?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Parašė C5 Rodyti pranešimąKaunaz, negi tau tai vis dar juokinga?
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąNujauciau, kad atsiras tokiu ereliu vaidinanciu sikanti katina. Bet man nusispjaut, zinau, kad kazkam vistiek patiks.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąO tavo kultūra ir kalbėsena vis dar panaši į bet kur šikančio katino
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTavo nuomone man lygi nuliui. Atsirado kulturistas.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąSportu neužsiimu. Savęs kultūristu ir nelaikau. Bet štai kultūringu - taip. Skirtingai nei pats esi. Bet gal kultūristas tu būsi...
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTavo kulturingumas labai salyginis.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Kaifasko tu prie Kaunaz prikibai , mldc cuwakas skoni turi, matos , kad savas yrawww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimą
Kad grupė imbecilų išprievartavo moterį?
Kad juos besivejantis policinkas pargriuvo?
Ar kad ant Jaroslavlio kelio yra nelegalus darbuotojų turgus?
Kiek jums metų, vaikai?
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąBritai, kaip ir amerikiečiai, mano nuomone, yra išpuikę, arogantiški, tinginiai, vaidina mandagius ir protingus, nors tikrai tokie nėra, "didieji vartotojai", kurie ėda viską, kas valgoma. Jiems dzin sveikata, dzin, kaip jie atrodo. Svarbiausia jiems patenkinti visus savo poreikius: paėst, pamiegot, pagert, o visą kitą jie tikisi, kad padarys kas nors už juos. Apsirengę jie treningais, kaip eilinis tvarkingesnis benamis, o tokie stori, kad net nesmagu prie tokių būti. Tokia mano nuomonė susidarė besilankant JAV, Airijoje ir Did. Britanijoje.
Apskritai, manau, kad kalbi apie britų "chav'us", t.y. mūsų "budulių" alternatyvas ir dėl jų, turbūt, esi teisus, bet jie tesudaro mažą visuomenės dalį. Nežinau, kas geriau, "chav'ai" ar "buduliai", bet nei tie, nei tie neturėtų reprezentuoti šalies visuomenės. Kitais žodžiais - nereikia perdėti. Nenoriu gilintis, bet britai turi tikrai labai daug savų pliusų.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Atlaikykit http://ifun.ru/view/54920Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTavo nuomone man lygi nuliui. Atsirado kulturistas.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimą
tikrai nieko linksmo. ivykdytas nusikaltimas, nusikalteliai pabego. kurioje vietoje cia reiketu juoktis?????
Comment
-
Parašė praeivis Rodyti pranešimątikrai nieko linksmo. ivykdytas nusikaltimas, nusikalteliai pabego. kurioje vietoje cia reiketu juoktis?????
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąToje, kur nuo spurgu pripampes mentas, nesugebantis begti, parkrenta.
Man atrodo,kad jis susimete paskui kuri begti,nes nusikalteliai pasklido i salis . bet cia nieko juokingo,kai suvaziave ciurkos vykdo nusikaltimus ir dar lieka nenubausti.
Comment
-
Parašė praeivis Rodyti pranešimąMan atrodo,kad jis susimete paskui kuri begti,nes nusikalteliai pasklido i salis . bet cia nieko juokingo,kai suvaziave ciurkos vykdo nusikaltimus ir dar lieka nenubausti.
Comment
Comment