Aš tai ypatingai pagerbtas esu, gavau net 3 laiškus to pačio turinio, o viena net su priedu, kur ir mano kukli persona paminėta!!! "O ONANISTAS PLĖTRA yra susireikšminęs asilėlis." beveik prilygsta Nobelio premijos gavimui euforijos laipsnis!!!
Gaila man jo, perdegė jaunuolis konkrečiai...
Jūsų,
Analitikas PlėtRa™
Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.
Aš tai ypatingai pagerbtas esu, gavau net 3 laiškus to pačio turinio, o viena net su priedu, kur ir mano kukli persona paminėta!!! "O ONANISTAS PLĖTRA yra susireikšminęs asilėlis." beveik prilygsta Nobelio premijos gavimui euforijos laipsnis!!!
Gaila man jo, perdegė jaunuolis konkrečiai...
Tai čia dar nieko. Aš 8 laiškus šiandien nuo gerbiamojo gavau .
Beje, paskutinis atrodė šitaip:
Parašė aManXP
Sveikas, atleisk, jei [pridariau nemalonumų, bet jau viską atlikau, ką sugebėjau.Mano misija šiame forume baigta.Suėjo veik metai, kaip čia įsijungiau.Tada galite mane pamiršti.
pašalink mane iki nIkeda (yra yra, žn, kad yra ten tokia funkcia) ir labanakt.
Pašnekovui paklausus, kokie užsienio atlikėjai jam patinka, Radži sakė, jog daug gerų užsienio atlikėjų nežino, o apie roko grupę „Linkin Park“ nėra girdėjęs iš viso, bet anot Radži, geriausias visų laikų atlikėjas yra Stasys Povilaitis.
Comment