Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė x21 Rodyti pranešimą
    Botanikos mėgėjams:

Atvaizdas

iPhone foto

kas dar nezinote kaip atrodo narkotines kanapes ,galite pasiziureti i zalia augala virs galinio rato. o kaip is jo pasidaryti narkotikus ,ko gero rasite kitoje automobiliuko puseje:-)))

Comment

man liepė jis persiųsti ta eilėraštį 10 asmenų ir gausiu 100 lt grynų gal apsimoka? jei 100 išsiunčiu, tai sumelė nemenka

Comment

Parašė Tomkis Rodyti pranešimą
        man liepė jis persiųsti ta eilėraštį 10 asmenų ir gausiu 100 lt grynų gal apsimoka? jei 100 išsiunčiu, tai sumelė nemenka
        Jeigu dalinsies, aš tau padėsiu
        I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
        Parama Siaurojo geležinkelio klubui

Comment

Jam negali būti 16 metų. Nebent iš kokios Vasaros Parko gatvės.

Comment

Tomki, netikiu, atkopijuok cia.
            Pasaulį reikia susprogdint, kad žmonės būtų laisvi, nes tada visos sienos išlėks į orą.

Comment

Aš tai manau, kad čia šiuolaikinė demokratija kalta, kuri priverčia gabius vaikus patikėti, kad "žodžio laisvė" yra tas pats, kaip "šneki ką nori"

Comment

Bet pripažinkit, iš vaiko neblogas poetas gali išaugt. Talentą turi. Stilius panašus į Erlicko
                Paskutinis taisė TH1; 2008.11.06, 22:36.
                .

Comment

Bet jei cia ne vaikas, o rimtai sergantis asmuo?

Comment

kad sergantis mes jau visi turbut neabejojam. o ar vaikas, tai cia jau sunku pasakyti. anyway, piktadarys forumo. kenkejas, ir tiek.
                    www.tomflagman.com

Comment

Sunervinot žmogų beveik už nieką išbanindami, o kai jam nervai neatlaikė ir pakvailiavo tai čia psichiniu ligoniu vadinat.Gražu.
                      „O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas

Comment

Parašė FlagMan Rodyti pranešimą
                        kad sergantis mes jau visi turbut neabejojam. o ar vaikas, tai cia jau sunku pasakyti. anyway, piktadarys forumo. kenkejas, ir tiek.
                        Mano nuomone, tame ir beda, kad uz forumo kenkejo yra tikras zmogus, gal but VAIKAS!

Comment

as irgi nemegstu kaikuriu savo kaimyniu. bet jom rasteliu su poezija i pasto dezute nemetau...
                          www.tomflagman.com

Comment

Cia ne jo kuryba, cia Pakso ir jo draugu eilerastis su pakeistais vardais
                            Pasaulį reikia susprogdint, kad žmonės būtų laisvi, nes tada visos sienos išlėks į orą.

Comment

Tokį juokingą anekdotą radau Delfio komentaruose (tekstas netaisytas):

Einu mišku...Lyja, stiprus vėjas, naktis...sušalau visai...ir žiū - mašina stovi. Priejau, ppro langa pažiurėjau - ten nieko. Pamėginau duris - atsidarė, tai aš ir įlipau i vidų ir sėdžiu, šildausi. Tik staiga mašina pradeda važiuoti, aš persigandęs, o mašina toliau važiuoja...aš tai gale sedžiu, už vairo nieko...staiga is kažkur plaukuota ranka pasirodo, pavairuoja ir dingsta, man net siknos plaukai atsistojo...jau ir kaima kažkokį priavažiavom, pirmi namai prasideda. Kaip ir pajudėjus, mašina staigiai sustoja, i saloną įlipa kitas vyras is klausia:
                              - o tu ką čia veiki?
                              - na va, važiuoju...
                              - afiget bl!!! aš čia stumiu, o jis matai važiuoja...
                              gera gyventi gerai

Comment

„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas

Comment

Valinskas toliau siaucia

Comment

/\
                                    Gerai vėl supurtė. Žurnaliūga Vidas tai visiškai apgailėtinai pasirodė. Labai gerai, kad pastatė į vietą. Aš dar norėčiau negerb. Vido paklausti, ką jis po velniais galvojo tokį klausimą užduodamas, juk čia net ne juokinga, o tiesiog apverktina tokių "ryšių" ieškoti. Tikrai Valinskas ima patinkti, reikia žmogaus, kuris turi galvą ir moka šnekėti. Tereikia, kad viską naudingai panaudotų, manau jis tikrai yra tas žmogus, kurio žmonės realiai gali klausyti. O žurnaliūgoms jau tikrai pasisaugoti reikėtų .

Comment

/\ Susivėlė Vidutis kaip tas su Saboniu - ar žaisit šiandien, o ar žaisit, nežaisit?

Beje BBC laidos logo palyginimui su Versijos

Comment

BT is annoying

Comment

Parašė Reptilias Rodyti pranešimą
                                          Tomki, netikiu, atkopijuok cia.

Comment

Working...
                                          X