Su labai daug kuo drįsčiau nesutikt. Apskritai kas čia prirašinėta tai ne lietuvio, o visiško atsilikusio degrado požiūris, tik bėda, kad tokie nei pusės čia pavaizduotų valstybių nežino, jau nebekalbant apie jų vietą žemėlapyje. Kadangi tu sakai, kad taip neva lietuvis įsivaizduoja Europą, tai bent jau man kaip įžeidimas šitai skamba. Niekada gyvenime neteko girdėti, kad Olandiją kas nors vadintų taip kaip kad tu pavadinai, ar Danijai tokius kontūrus sugalvotų... Nenoriu net pagalvot apie kokį nors durnelį kuris nepatingėtų visko išverst ir parodyt kokiam nors kolegai iš užsienio, kokiam olandui ar danui... Tokių nors ir nedaug, bet yra. Todėl geriau šalink tą nesąmonę lauk iš čia, o geriausia sunaikink visai, nes nei čia ji juokinga nei ką...
Su labai daug kuo drįsčiau nesutikt. Apskritai kas čia prirašinėta tai ne lietuvio, o visiško atsilikusio degrado požiūris, tik bėda, kad tokie nei pusės čia pavaizduotų valstybių nežino, jau nebekalbant apie jų vietą žemėlapyje. Kadangi tu sakai, kad taip neva lietuvis įsivaizduoja Europą, tai bent jau man kaip įžeidimas šitai skamba. Niekada gyvenime neteko girdėti, kad Olandiją kas nors vadintų taip kaip kad tu pavadinai, ar Danijai tokius kontūrus sugalvotų... Nenoriu net pagalvot apie kokį nors durnelį kuris nepatingėtų visko išverst ir parodyt kokiam nors kolegai iš užsienio, kokiam olandui ar danui... Tokių nors ir nedaug, bet yra. Todėl geriau šalink tą nesąmonę lauk iš čia, o geriausia sunaikink visai, nes nei čia ji juokinga nei ką...
Laikas atmerkti akis. Gėjai 9 iš 10 lietuvių vis dar yra pyderai.
Jis kur kas subtilesnis ir įdomesnis, tuo tarpu tavo tiesiog vulgari keverzonė, kuri tikrai nedaug bendro turi su lietuvio Europos suvokimu. Paimk atsidaryk šone vieną kito ir palygink.
O jeigu jau taip nori tai gali palikt, tik kur nors ant paveiksliuko parašyk, kad būtent tu taip įsivaizduoji Europą, o ne Lietuvoj ar lietuviai taip ją įsivaizduoja. Geriausia būtų ant pačio paveiksliuko kur nors tokiom pat dildelėm raidėm, nors aš vistiek rekomenduoju sunaikint, nes ir tau pačiam garbės toks 'šedevras' tikrai nedaro .
Laikas atmerkti akis. Gėjai 9 iš 10 lietuvių vis dar yra pyderai.
O gal 99 iš 100? Nei tu žinai nei ką, todėl geriau skaičių čia nekišk.
Geriau atsakyk tu į klausimą, ar kas nors Olandiją ir Belgiją tikrai vadina p****tų šalimis? Aš tikrai pirmą k. tokį vaizdingą epitetą išgirdau ir labai norėčiau, kad daugiau netektų.
sutinku su pauliaK , verčiau pašalintum, Tomizmas, šį savo "šedevrą", kol dar niekas nepamatė. Nereikia čia dergt taip jau ant savų, atspindėjai galbūt savo požiūrį, bet tikrai ne Lietuvos.
Asmeniškai man visai Olandija nesiasocijuoja su žydrais, daugiau su žole ir prostitutėm Belgija - turbūt vienintelė šalis kuri man su niekuo nesiasocijuoja
Asmeniškai man visai Olandija nesiasocijuoja su žydrais, daugiau su žole ir prostitutėm Belgija - turbūt vienintelė šalis kuri man su niekuo nesiasocijuoja
Šiaip daugumai asocijuoja. Viena pažįstama važiavo į Gėlių paradą, tai patikėk visi perklausdavo: Gėjų?
Tomizmas, o aš tuo tarpu niekada gyvenime neesu girdėjęs, kad Olandiją ar Belgiją kas nors taip pavadintų, dėl to ir man visiškai keistas ir nepriimtinas toks apibendrinimas visai šaliai pasirodė. Taip pat ir kad Švedai lochai ar kaip tu ten parašęs buvai, manau, tiesiog paėmei ir sugalvojai ant greičio ką nors kuo šlykščiau skambančio. Tas pats ir dėl estų, bei dar keleto kitų.
Parašė Tomizmas
Taip, gautų infarktą, nes jis dar gyvenime nėra girdėjęs kad Lietuvoje latviai dažnai pavadinami kai kurių gyvūnų galvomis
Neesu tikras, bet man atrodo, kad latvių kalboje nieko nereiškia tas "zirga galva", tad matyt greičiausiai latvis pagalvotų, kad lietuvių kalbą čia kažką bumbi sau. Gaila, kad vėloka jau ir nebėra kaip paklaust jokio latvio, jeigu ryt nepamiršiu būtinai paklausiu ar ką nors reiškia pas juos ta frazė ką nors.
Žirga galva posakis yra likęs iš kokio XIX - XX amžių, kada Rygos turguj arkliais prekiaujama buvo. Šaukdavo tada parduodantys braliukai "žirga galva" . Jei klystu - pataisykit ar papildykit.
Puikus piesinukas (dar spejau pamatyti ir issisaugoti)
Aisku, nelabai moralu (kai kam), bet pazvelgus per humoro prizme ir atsizvelgiant i musiske kultura, gan taiklus
Damn, buvau savo versiją sukūręs, bet žiūriu žmonės čia nelinkę iš savo stereotipų juoktis.Na ką padarysi.Žiūrėkite toliau šitoje temoje nuostabius video apie tai kaip rusijoje alkoholikai vienas kitam laužo nosis.
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Himleri, tai tu rodyk SAVO stereotipus.... Sutik, Tomizmo versija neatspindi daugumos lietuvių Europos suvokimo. Aišku, jei kalbam apie prasigėrusius ir neišsilavinusius asmenis, gyvenančius nebūtinai kaimuose, tada piešinys gal ir atitinka tų subjektų matymą. O jei tai tebuvo PATIES TOMIZMO Europos matymas, tada viskas normoj. Tačiau jis tai pateikė kaip daugumos lietuvių suvokimą - tai mažų mažiausiai žeidžia bent 4 šio forumo dalyvius.
/\ Ne, kodėl? Parodyk. Tikrai keistas kai kurių rimtumas, na bet... rodyk
Nea, man cenūrofobija
Paskutinis taisė 99 (Šiandien 00:36). Priežastis: cenzūra.
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Himleri, tai tu rodyk SAVO stereotipus.... Sutik, Tomizmo versija neatspindi daugumos lietuvių Europos suvokimo. Aišku, jei kalbam apie prasigėrusius ir neišsilavinusius asmenis, gyvenančius nebūtinai kaimuose. O jei tai tebuvo PATIES TOMIZMO Europos matymas, tada viskas normoj. Tačiau jis tai pateikė kaip daugumos lietuvių suvokimą.
Ną kodėl ? Atspindi tradicinio Lietuvos runkelio požiūrį.Lygiai kaip ir ta versija apie švedų požiūrį, arba versija apie amerikiečių.
Comment