Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

I ta pacia tema
    [/quote]

Comment

Dizaineris psistengė:

beg, borrow and steal

Comment

Comment

Tikrai linksma, bet geriau nei sportiniai (kad ir APRANGA) treningai

Comment

Jei kas atsimena, buvo tokie "tamagočiai' Tai va...

Jei kas nors, ką nors, tai neįsižeiskit..

http://www.mindistortion.tv/pocketem...-1&name=Emilis

Galima susikurt savo!

Comment

/\ Kaip man dabar gaila emo'ų Koks vis dėl to su.... jų gyvenimas

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
                /\ Kaip man dabar gaila emo'ų Koks vis dėl to su.... jų gyvenimas
                Šaunu, kad atsirado dar vienas suprantantis (be dienoraščio)

Comment

Ne rimtai vargšai sutrikę vaikai.

Comment

Čia tiesiog 14 - 16 metų mada. Po to man atrodo jie surimtėja, o gal ir lieka ligoniais.
                    „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Parašė Tadas Rodyti pranešimą
                      Čia tiesiog 14 - 16 metų mada. Po to man atrodo jie surimtėja, o gal ir lieka ligoniais.
                      Mada nelabai ta pavadinciau. Man kazkaip mados tokiais atvejais reiskia, kad esi kazkuo issiskiriantis is kitu, pasirodydamas kazkuo geresnis, kai galbut kiti tau pavydi ar panasiai, arba bent jau esi lygus su dauguma, kai visi laikosi tos pacios mados. O siuo atveju visiskai atvirksciai - jie yra laikomi visiskais lopais, visi is ju tyciojasi, tikriausiai musa ir t.t. Tai nekokia cia mada.

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                        Mada nelabai ta pavadinciau. Man kazkaip mados tokiais atvejais reiskia, kad esi kazkuo issiskiriantis is kitu, pasirodydamas kazkuo geresnis, kai galbut kiti tau pavydi ar panasiai, arba bent jau esi lygus su dauguma, kai visi laikosi tos pacios mados. O siuo atveju visiskai atvirksciai - jie yra laikomi visiskais lopais, visi is ju tyciojasi, tikriausiai musa ir t.t. Tai nekokia cia mada.
                        Nuvaziuok i Vilniu, gedimino prospekta. Isprotesi manau ;D

Comment

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
                          Nuvaziuok i Vilniu, gedimino prospekta. Isprotesi manau ;D
                          Pavasari Vokietijoj atsiziurejau armijas visokiu a la "Tokyo Hotel fanu"... Tai nelabai mane Vilnius nustebintu. Nors kai draugai grizta is Vilniaus visada turi ka papasakot, kokiu pamate. Pats nebuves Vilniuj jau 2 su puse metu, tai jau senokai planuoju apsilankyt, paziuresim kas ten dedasi. Nors realiai jeigu nereikia su tokiais bendraut, tai perdaug ir nekreipi demesio.

Comment

Nekreipiu dėmesio i žmogaus išvaizda su juo bendraudamas nors jis ir nuogas tegul buna man tas pats ,o dėl "emo" man nekiek jie nemaišo

Comment

Parašė L33T Rodyti pranešimą
                              Nekreipiu dėmesio i žmogaus išvaizda su juo bendraudamas nors jis ir nuogas tegul buna man tas pats ,o dėl "emo" man nekiek jie nemaišo
                              Ar tokios žmonių saviraiškos varžymas būtų prilygintinas žmogaus teisių varžymui?
                              Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Is dalies gal ir !

Comment

/\ ir aš taip manau.
                                  Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Kai uzdaviai klausima jau žinojau maždaug atsakyma Yra ir Lietuvos spaudoj parašyta O Rusijos nežinau ,gal dar ir perdėta yra ir neaišku kaip tas emo ten paplitęs

Comment

Jeigu Rusija realiai svarsto uzdrausti emo ir gotus, tai kaip jie iki siol nesugebejo uzdrausti skinu? Kurie daro masine ir akivaizdzia zala, zudo zmones. Ir mano nuomone pastaruosius keleta metu skinai ir rasizmas yra Rusijos problema numeris vienas be konkurencijos.

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                                        Jeigu Rusija realiai svarsto uzdrausti emo ir gotus, tai kaip jie iki siol nesugebejo uzdrausti skinu? Kurie daro masine ir akivaizdzia zala, zudo zmones.
                                        Nes viena jėga jie manipuliuoja savais interesais, o kita - tam trukdytų.

Skinų mentalitetas kursto nacionalizmą, nepaisoma to, kad kraštutinėmis priemonėmis. Tuo tarpu, bet kokia liberalumo reikalaujanti subkultūra tam trukdytų, tikėtinai vestų šalį vakarų link (mentaliteto prasme).

Aš nepalaikau emo pasaulėžiūros. Tačiau, ypač Rusijos atžvilgiu, žvelgiu į tai kiek kitu aspektu.

Parašė L33T Rodyti pranešimą
                                        Kai uzdaviai klausima jau žinojau maždaug atsakyma
                                        Tuomet džiaugiuosi, kad numanydamas mano klausimo esmę sugebėjai atsakyti taip, kaip atsakei. Man buvo įdomu pasižiūrėti, kiek dioptrijų turi tavo rožiniai akiniai, bet gal ne tokie stori jų lęšiai, kaip buvo galima manyti. Tikiuosi, kad taip ir yra.

O dabar labos nakties
                                        Paskutinis taisė ; 2008.08.02, 02:29.
                                        Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė Rodyti pranešimą
                                          Nes viena jėga jie manipuliuoja savais interesais, o kita - tam trukdytų.

Skinų mentalitetas kursto nacionalizmą, nepaisoma to, kad kraštutinėmis priemonėmis. Tuo tarpu, bet kokia liberalumo reikalaujanti subkultūra tam trukdytų, tikėtinai vestų šalį vakarų link (mentaliteto prasme).

Aš nepalaikau emo pasaulėžiūros. Tačiau, ypač Rusijos atžvilgiu, žvelgiu į tai kiek kitu aspektu.
                                          Kiek zinau ta partija, kuri proteguoja rasizma ir ispuolius, nera perdaug itakinga. Del to ir labai keista, kad auksciausi valdzios sluoksniai pro pirstus ziuriu i sita problema.

Comment

Working...
                                          X