Čia tiesiog 14 - 16 metų mada. Po to man atrodo jie surimtėja, o gal ir lieka ligoniais.
Mada nelabai ta pavadinciau. Man kazkaip mados tokiais atvejais reiskia, kad esi kazkuo issiskiriantis is kitu, pasirodydamas kazkuo geresnis, kai galbut kiti tau pavydi ar panasiai, arba bent jau esi lygus su dauguma, kai visi laikosi tos pacios mados. O siuo atveju visiskai atvirksciai - jie yra laikomi visiskais lopais, visi is ju tyciojasi, tikriausiai musa ir t.t. Tai nekokia cia mada.
Mada nelabai ta pavadinciau. Man kazkaip mados tokiais atvejais reiskia, kad esi kazkuo issiskiriantis is kitu, pasirodydamas kazkuo geresnis, kai galbut kiti tau pavydi ar panasiai, arba bent jau esi lygus su dauguma, kai visi laikosi tos pacios mados. O siuo atveju visiskai atvirksciai - jie yra laikomi visiskais lopais, visi is ju tyciojasi, tikriausiai musa ir t.t. Tai nekokia cia mada.
Nuvaziuok i Vilniu, gedimino prospekta. Isprotesi manau ;D
Nuvaziuok i Vilniu, gedimino prospekta. Isprotesi manau ;D
Pavasari Vokietijoj atsiziurejau armijas visokiu a la "Tokyo Hotel fanu"... Tai nelabai mane Vilnius nustebintu. Nors kai draugai grizta is Vilniaus visada turi ka papasakot, kokiu pamate. Pats nebuves Vilniuj jau 2 su puse metu, tai jau senokai planuoju apsilankyt, paziuresim kas ten dedasi. Nors realiai jeigu nereikia su tokiais bendraut, tai perdaug ir nekreipi demesio.
Kai uzdaviai klausima jau žinojau maždaug atsakyma Yra ir Lietuvos spaudoj parašyta O Rusijos nežinau ,gal dar ir perdėta yra ir neaišku kaip tas emo ten paplitęs
Jeigu Rusija realiai svarsto uzdrausti emo ir gotus, tai kaip jie iki siol nesugebejo uzdrausti skinu? Kurie daro masine ir akivaizdzia zala, zudo zmones. Ir mano nuomone pastaruosius keleta metu skinai ir rasizmas yra Rusijos problema numeris vienas be konkurencijos.
Jeigu Rusija realiai svarsto uzdrausti emo ir gotus, tai kaip jie iki siol nesugebejo uzdrausti skinu? Kurie daro masine ir akivaizdzia zala, zudo zmones.
Nes viena jėga jie manipuliuoja savais interesais, o kita - tam trukdytų.
Skinų mentalitetas kursto nacionalizmą, nepaisoma to, kad kraštutinėmis priemonėmis. Tuo tarpu, bet kokia liberalumo reikalaujanti subkultūra tam trukdytų, tikėtinai vestų šalį vakarų link (mentaliteto prasme).
Aš nepalaikau emo pasaulėžiūros. Tačiau, ypač Rusijos atžvilgiu, žvelgiu į tai kiek kitu aspektu.
Kai uzdaviai klausima jau žinojau maždaug atsakyma
Tuomet džiaugiuosi, kad numanydamas mano klausimo esmę sugebėjai atsakyti taip, kaip atsakei. Man buvo įdomu pasižiūrėti, kiek dioptrijų turi tavo rožiniai akiniai, bet gal ne tokie stori jų lęšiai, kaip buvo galima manyti. Tikiuosi, kad taip ir yra.
Nes viena jėga jie manipuliuoja savais interesais, o kita - tam trukdytų.
Skinų mentalitetas kursto nacionalizmą, nepaisoma to, kad kraštutinėmis priemonėmis. Tuo tarpu, bet kokia liberalumo reikalaujanti subkultūra tam trukdytų, tikėtinai vestų šalį vakarų link (mentaliteto prasme).
Aš nepalaikau emo pasaulėžiūros. Tačiau, ypač Rusijos atžvilgiu, žvelgiu į tai kiek kitu aspektu.
Kiek zinau ta partija, kuri proteguoja rasizma ir ispuolius, nera perdaug itakinga. Del to ir labai keista, kad auksciausi valdzios sluoksniai pro pirstus ziuriu i sita problema.
Comment