Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Pardavejo nuostolis 25 rubliai, nes jis gavo tikrus 10 is kaimynes uz kepure, taigi tas atkrenta (neskaitant pelno), o atiduoda jai is savo kisenes 25 ir tai yra jo nuostolis - nes tiek vertybiu pasieme pirkejas.

Skaitant pelna - yra maziau truputi nei 25 rubliai.
    I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx

Comment

40?

Comment

15 + kepurė
        Life is a game that no one wins

Comment

nuostolis turbut 15rub + kepure

Comment

Parašė Kartmen Rodyti pranešimą
            15 + kepurė
            plenkei kol desim kart tikrinau tikiuosi bent teisingai

Comment

25 rub

(P.S. kuriuos atidave kaimynei is kasos, nes uz kepure buvo gaves jau tikrais (pakeite kaimyne))
              Paskutinis taisė Irma; 2008.04.16, 18:12.
              Miestai.net Fb

Comment

Na kadangi jau pasirodė teisingi atsakymai su post'u pataisymais, tai aiškinu situaciją:

Pradžioje atmeskim tą atvejį, kad pinigai buvo keičiami pas kaimynę. Tada turim tokią situaciją: pas mane atėjo pirkėjas, davė man netikrus 25rb, aš jam atidaviau kepurę už 10rb ir grąžą 15rb. nuostolis 10+15=25rb. Tada, turėdamas kasoje netikrus 25rb, sumanau juos pasikeist. Nueinu pas kaimynę, pasikeičiu į 10+10+5 (tuo momentu nuostolis 0), grįžes juos
                pasidedu į kasą ir sėdžiu . Paskui atlekia pikta kaimynė, grąžina man netikrus 25rb, aš jai atiduodu 10+10+5, ir vėl pas mane 25rb nuostolis.
                gera gyventi gerai

Comment

Stebuklai man su ta matieka
                  www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Tai gal dar ta proga vieną lengvą. Vaikai labai greitai jį išsprendžia

Ant laido tupėjo trisdešimt keturi varnėnai, į juos šovė medžiotojas, septynis nušovė, penkis sužeidė.
                    Klausimas: kiek sveikų varnėnų liko tupėti ant laido.

Kalkuliatoriais nesinaudokit!

p.s. pirmam teisingai atsakiusiam - teigiamas įvertis
                    gera gyventi gerai

Comment

Parašė Kema Rodyti pranešimą
                      Tai gal dar ta proga vieną lengvą. Vaikai labai greitai jį išsprendžia

Ant laido tupėjo trisdešimt keturi varnėnai, į juos šovė medžiotojas, septynis nušovė, penkis sužeidė.
                      Klausimas: kiek sveikų varnėnų liko tupėti ant laido.

Kalkuliatoriais nesinaudokit!

p.s. pirmam teisingai atsakiusiam - teigiamas įvertis
                      Nei vieno, nes visi pasibaide saudymo.

Comment

Man labiau patinka paradoksai, pvz:

As meluoju

Ar tai buvo tiesa ar melas?
                        I wouldn’t want to belong to any club that’d have me as its member. - Groucho Marx

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                          Nei vieno, nes visi pasibaide saudymo.
                          Prizas perduotas
                          gera gyventi gerai

Comment

negalėjau neįdėti vieno komentaro apie kauno klubą zepelinus

geriausia atrakcija stipriu nervu zmonem - uzsimest maike su dideliu uzrasu VERSUCIO ir dzinsus ARMANIO, ir eit i zepelina. patikekit, geriau nei zoologijos sodas

vieni vaiksto rankas isskete, lyg arbuzus nestu(paprastai iki 20-25 metu). kodel taip daro, mokslas nenustate.
                            vyresni megsta sedet ant foteliu issiskete, ir uz paskutinius pinigus pirkt pigiausio snapso buteli. sitie kazkodel save laiko MAFIJA. kazkodel taip ir neisauga is darzelyje zaistu "banditu ir policininku".
                            tiek vieni, tiek kiti nemoka pasakyti 3-4 zodziu is eiles, neiterpdami rusisko keiksmazodzio, arba "karocio"(karucio?)
                            bet po kiek laiko pradedi suprast ka jie sneka, kadangi kalboje naudojami rusiski zodziai nieko nereiskia. tereikia juos atfiltruot, ir gauni astuntoko lygio sakini
                            jei panoresite del kazkokiu priezasciu su vienu is "vyru" draugiskai pabendrauti, geriausias masalas ji sumedzioti yra pigaus snapso butelis(jei esate vyras) arba isversti papai(jei esate moteris). pastarojo varianto veiksmingumas 100%.

moteriska klubo dalis daugmaz vienoda. vyrauja iki popieriaus baltumo arba iki smalos juodumo nudazyti plaukai, sprindzio ilgio sijonai arba laaabai aptemptos kelnes, 10cm kablai, daug neskoningu bling-blingu ir nesaikingai uzdetas spaklius.
                            kalba panasi i patinu, tik vietoj daugybes skirtingu rusisku zodziu dominuoja "karocia".
                            moteriska kompanija geriausia vilioti pazintimis, pvz "e, as tai karocia henka pazistu", automobiliu(BMW arba golfas tam tiks idealiai). i pokalbi butinai iterpkite rusisku zodziu, blogiausiu atveju kelis "karocias", priesingu atveju liksite nesuprastas

Comment

Parašė Kema Rodyti pranešimą
                              Na kadangi jau pasirodė teisingi atsakymai su post'u pataisymais, tai aiškinu situaciją:

Pradžioje atmeskim tą atvejį, kad pinigai buvo keičiami pas kaimynę. Tada turim tokią situaciją: pas mane atėjo pirkėjas, davė man netikrus 25rb, aš jam atidaviau kepurę už 10rb ir grąžą 15rb. nuostolis 10+15=25rb. Tada, turėdamas kasoje netikrus 25rb, sumanau juos pasikeist. Nueinu pas kaimynę, pasikeičiu į 10+10+5 (tuo momentu nuostolis 0), grįžes juos
                              pasidedu į kasą ir sėdžiu . Paskui atlekia pikta kaimynė, grąžina man netikrus 25rb, aš jai atiduodu 10+10+5, ir vėl pas mane 25rb nuostolis.
                              Kad nevisai..... juk po visko pas ji kasoje buvo 15rub maziau tai nuostolis ne 25rub

kepures negalima uzsakityti kaip uz 10rub nes gal jis jos niekad ir nebutu pardaves.

matematikoje reikia tikslumo

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
                                negalėjau neįdėti vieno komentaro apie kauno klubą zepelinus
                                geriausia atrakcija stipriu nervu zmonem - uzsimest maike su dideliu uzrasu VERSUCIO ir dzinsus ARMANIO, ir eit i zepelina. patikekit, geriau nei zoologijos sodas

vieni vaiksto rankas isskete, lyg arbuzus nestu(paprastai iki 20-25 metu). kodel taip daro, mokslas nenustate.
                                vyresni megsta sedet ant foteliu issiskete, ir uz paskutinius pinigus pirkt pigiausio snapso buteli. sitie kazkodel save laiko MAFIJA. kazkodel taip ir neisauga is darzelyje zaistu "banditu ir policininku".
                                tiek vieni, tiek kiti nemoka pasakyti 3-4 zodziu is eiles, neiterpdami rusisko keiksmazodzio, arba "karocio"(karucio?)
                                bet po kiek laiko pradedi suprast ka jie sneka, kadangi kalboje naudojami rusiski zodziai nieko nereiskia. tereikia juos atfiltruot, ir gauni astuntoko lygio sakini
                                jei panoresite del kazkokiu priezasciu su vienu is "vyru" draugiskai pabendrauti, geriausias masalas ji sumedzioti yra pigaus snapso butelis(jei esate vyras) arba isversti papai(jei esate moteris). pastarojo varianto veiksmingumas 100%.

moteriska klubo dalis daugmaz vienoda. vyrauja iki popieriaus baltumo arba iki smalos juodumo nudazyti plaukai, sprindzio ilgio sijonai arba laaabai aptemptos kelnes, 10cm kablai, daug neskoningu bling-blingu ir nesaikingai uzdetas spaklius.
                                kalba panasi i patinu, tik vietoj daugybes skirtingu rusisku zodziu dominuoja "karocia".
                                moteriska kompanija geriausia vilioti pazintimis, pvz "e, as tai karocia henka pazistu", automobiliu(BMW arba golfas tam tiks idealiai). i pokalbi butinai iterpkite rusisku zodziu, blogiausiu atveju kelis "karocias", priesingu atveju liksite nesuprastas
                                "Ahahaha" kaip "juokinga"... Kazkoks boba-smaikstuolis.

Comment

Parašė tadux Rodyti pranešimą
                                  Kad nevisai..... juk po visko pas ji kasoje buvo 15rub maziau tai nuostolis ne 25rub

kepures negalima uzsakityti kaip uz 10rub nes gal jis jos niekad ir nebutu pardaves.

matematikoje reikia tikslumo
                                  pas jį kasoje nebuvo 15 rub. mažiau. Netgi kol kaimynė nebuvo atėjusi, kasoje buvo pelnas, gautas už parduotą kepurę. Tas nuostolis atsirado grazinus kaimynei keistus pinigus (25 rub).
                                  Miestai.net Fb

Comment

Daktarėli, sąmojingas tekstukas
                                    www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parduodant prekes gaunamas pelnas arba nuostolis, siuo atveju sakykim kad jis pirko kepure uz 10rubliu ir turejo parduoti uz 10rubliu kad nepatirtu nuostolio, kadangi jis ja pardave uz 0 - jis patyre -10rbl pardavimo nuostolio, ir -15 grazos nuostolio (o gauti 25 buvo padirbti - vadinasi tai yra nuostolis)

Taip, pagal biznio matematika, galbut jis ir nebutu pardaves tos kepures, taciau turint galvoje visus jo pardavimus - pirkimus per atitinkama laikotarpi gauname bendraji pelna arba bendraji nuostoli

Comment

Parašė Irmux Rodyti pranešimą
                                        pas jį kasoje nebuvo 15 rub. mažiau. Netgi kol kaimynė nebuvo atėjusi, kasoje buvo pelnas, gautas už parduotą kepurę. Tas nuostolis atsirado grazinus kaimynei keistus pinigus (25 rub).
                                        Tai pasakyk viskam pasibaigus kiek rubliu kasoje buvo maziau? gi 15

o kepure pardave juk uz netikrus pinigus ))

Comment

Parašė amiko Rodyti pranešimą
                                          Daktarėli, sąmojingas tekstukas
                                          ne mano jis

Comment

Working...
                                          X