Nelabai tikiu, kad yra tokių debilų ant mūsų svieto Bet jei ir... Manau vis tiek jelenką bus prikišęs nagus prie savo projektėlio "Kitas", nes ten dažnai būdavo daug kas surežisuota... Tiesiog netikiu, kad jis natūraliai toks
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
„Laikinoji sostinė“ neseniai rašė apie šioje gatvėje, maždaug kilometro ilgio atkarpoje, netoli valstybinės įmonės „Regitra“, esančias pavojingas duobes.
Šias nuožulniais aštriais kraštais duobes vairuotojai dažniausiai pastebėdavo tik tada, kai iki jų likdavo keliolika ar keli metrai.
Tik po to, kai šioje atkarpoje nukentėjo kelios dešimtys automobilių, kažkas šalikelėje pakabino didžiulį plakatą.
Jame primenama, kiek per paskutinę parą čia pradurta padangų ir sugadinta važiuoklių. Po šia statistika puikavosi Kauno savivaldybės linkėjimas gero kelio.
Aš pats teises išsilaikiau visai neseniai, bet būčiau nesunkiai išvažiavęs: vienąkart atbuliniu ir tada pirmyn. Man atrodo tas vairuotojas (-a) tiesiog bijojo sukti vairą iki galo, o suko tik kiek jėgos leido Juolabiau kad vietos tiek daug!!!
Aš pats teises išsilaikiau visai neseniai, bet būčiau nesunkiai išvažiavęs: vienąkart atbuliniu ir tada pirmyn. Man atrodo tas vairuotojas (-a) tiesiog bijojo sukti vairą iki galo, o suko tik kiek jėgos leido Juolabiau kad vietos tiek daug!!!
Man pačiam vos 14 metų, tad teisių dar neturiu, tačiau aš sugebėčiau išvažiuoti net iš sunkesnės padėties. (nesigiriu. )
O čia arba suvaidinta, arba nesuvokiamo bukumo veikėjas sėdi už vairo.
„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Man pačiam vos 14 metų, tad teisių dar neturiu, tačiau aš sugebėčiau išvažiuoti net iš sunkesnės padėties. (nesigiriu. )
O čia arba suvaidinta, arba nesuvokiamo bukumo veikėjas sėdi už vairo.
Tokiu nesamoniu niekas nevaidina. Be to juk atrodo filmuota turbut kazkokio prekybos centro aiksteles apsaugos kamera. Ir ten ne veikejas sedi uz vairo, o veikeja. Pradzioj matosi, kai sedesa i masina.
Comment