J....Įdomu būtų sužinoti plačiau kokios taisyklės šiuo atveju taikomos, nes situacija man pasirodė gan keistoka.
KET
199. Sukdamas į kairę (apsisukdamas), vairuotojas privalo duoti kelią transporto priemonėms, važiuojančioms lygiareikšmiu keliu priešinga kryptimi tiesiai arba į dešinę, o sankryžoje, kur važiavimo kryptimi yra ne daugiau kaip viena eismo juosta, - ir transporto priemonėms, lenkiančioms pagrindiniame kelyje.
tikiuosi tamsta neturi teisių ir nevairuoja mašinos keliuose bei gatvėse.
Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
KET
tikiuosi tamsta neturi teisių ir nevairuoja mašinos keliuose bei gatvėse.
Tamsta teises turi ir vairuoja mašinas keliuose ir šunkeliuose. Tiesiog senokai teko mokytis taisykles. O gatvėse reikia šio to daugiau nei taisyklių mokėjimo, nes be tavęs yra daug eismo dalyvių, kurie elgiasi nebūtinai taip kaip parašyta KET.
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Tamsta teises turi ir vairuoja mašinas keliuose ir šunkeliuose. Tiesiog senokai teko mokytis taisykles. O gatvėse reikia šio to daugiau nei taisyklių mokėjimo, nes be tavęs yra daug eismo dalyvių, kurie elgiasi nebūtinai taip kaip parašyta KET.
aš ir seniai mokiausi. ir taip pat sėkmingai taikausi prie gatvių srauto nepriklausomai, nuo to ką taisyklės sako. miestas yra miestas. tačiau užmiesti taisyklių reiktų laikytis žymiai griežčiau, nes ten kitokie srautai ir pasekmės gerokai sunkesnės.
ir šiaip taisyklių žinojimas prieš keletą metų privertė policininkus išrausti ir atsiprašyti
Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
aš ir seniai mokiausi. ir taip pat sėkmingai taikausi prie gatvių srauto nepriklausomai, nuo to ką taisyklės sako. miestas yra miestas. tačiau užmiesti taisyklių reiktų laikytis žymiai griežčiau, nes ten kitokie srautai ir pasekmės gerokai sunkesnės.
ir šiaip taisyklių žinojimas prieš keletą metų privertė policininkus išrausti ir atsiprašyti
Na aš toli gražu neteigiu, kad tai jog aš nežinojau tos taisyklės yra nieko tokio blogo. Tai nėra gerai, reiks kada iš naujo peržiūrėti taisykles. Beje, aš tos taisyklės nepažeidinėju, nes tai pakankamai natūralu - jei tave jau lenkia, akivaizdu, kad tu nesuksi ir nekelsi avarinės situacijos, o jei tavęs niekas nesiruošia lenkti ar laukia kol pasuksi - suksi.
Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.
Tu labai mažai geri ne rukai, žinai Anglų Lenkų Vokiečių Italų kalbos.
Pažvelkim tiesai į akis - tokių nebūna (nors žinančių šias kalbas turbūt yra, štai, mokančių, jau kur kas mažiau) Bet galiu ją pagirt, už tai, kad konkrečiai, net, sakyčiau, labai konkrečiai, žino, ko nori
Parašė Tomizmas
<...> jau esu įgudės One.lt atpažinti netikras merginas <...>
Comment