Hello kitty manija neaplenkė ir padangų. Ant šio dviračiams skirto apavo puikuojasi… katytės su kaspinėliu formos raštas.
Gaila, nepavyko rasti šių padangų bandymų. Abejoju, ar hello kitty gerai išlaka vandenį…
Galėtų pagaminti padangas su Chuck Norris. Tokios padangos su bet kokiu paviršium sukibtų.
Na supratau, kitą kartą pabandysiu išversti, nors labai sunkiai verčiasi rusiškas "folkloras".
O šiaip dar toks klausimas, kadangi aš "seno kirpimo", tai nežinau kokia situacija mokykloje su užsienio kalbomis. Anksčiau būdavo privaloma rusų + dar viena pasirinktinai. O tai dabar liko tik viena užsienio kalba pasirinktinai?
Na supratau, kitą kartą pabandysiu išversti, nors labai sunkiai verčiasi rusiškas "folkloras".
O šiaip dar toks klausimas, kadangi aš "seno kirpimo", tai nežinau kokia situacija mokykloje su užsienio kalbomis. Anksčiau būdavo privaloma rusų + dar viena pasirinktinai. O tai dabar liko tik viena užsienio kalba pasirinktinai?
Buržuaziniai nacionalistai uždėjo ignorą ant rusų kalbos ir mokinasi visokias vokiečių ir prancūzų tikriausiai. Man baiginėjant mokyklą (prieš 5 metus) dar kažkiek mokinosi rusų kalbą. O dabar turbūt net mokytojai persikvalifikavę...
Iki 11 klasės privaloma anglų + bet kuri kita užsienio kalba, kurią moko toje mokykloje. Nuo 11 klasės privaloma tik viena (dažniausiai renkamasi anglų) ir kiek nori papildomų kalbų.
Tad su rusų kalba mokyklose dabar prastai. O ir išversti tokius paveiksliukus "taikliai" yra labai sunku.
Nieko juokingo, Vilniuje nuolat visur girdėdamas rusų kalbą nori nenori kažkiek pramoksti net pats jos visai nenaudodamas. Be to, aš asmeniškai nors esu lietuvis, bet gimęs ir augęs Švenčionių rajone, kur lietuvių tik 45% O mokykloje mokiausi anglų ir vokiečių.
Prekybos centre sėdėjo senas vyriškis. ir prie jo prisėdo pankas su spygliuotais plaukais, kurie buvo žali, mėlyni, raudoni, violetiniai, oranžiniai ir geltoni. Vyriškis spoksojo į panką. Pankas, pamatęs kad į jį taip intensyviai žiūri, paklausė vyriškio:
-Klausyk, seni, nejaugi nesi niekada daręs nieko pašėlusio?
-Esu, kartą buvęs prigėręs ir išdulkinęs povą. Tiesiog mąsčiau, gal tu mano sūnus.
Comment