Maladec Macas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Parašė rat Rodyti pranešimąEee... čia iš kur šitos mintys? Mama mokytoja?Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė TomizmasČia dar viena tokia panašaus stiliaus rašliava, prajuokino kaip reikiant
laiškas Cacai
Antradienis, spalis 23, 2007 Laikas 19:40.
Miela Caca,
tau rašo rembo. (Aš). Mačeu kaip diskone esi ivaldžiusi judesiuką ir tipo man patiko, kaip tu ivaldžiusi judesiuka. Nu biški apie mane. Aš turiu
golfa. Viens aštuoni varikliuks aria kaip viens devyni, ryja kaip trys devyni. Jei geru keliu važiuosi tai rys mažeu, bet jei blogesniu, ten žvyrkeliu arbe per taip bloga kelia, tai rys daugeu. Yra peleks, tiuningovos lempos, sparnai nikeliux. Salonas kožinis apklijuots lipdukais su tačkom ir bobom. Spalva graži, dažė pusbratanas. Lietniakai irgi nikeliux. Ka če dar...
Ai mokausi šulioj 12 klasei. Ten pat kur ir tu tik ne toj kaip tu bet tik 12 kitoj klasei. Mum šale buna lietuviu, tik ne ten pat kur tau, bet šale kur tau. Užteks apie manę geriau papasakosiu kaip su chebra varėm i diskąna, ir vos senio nenukalem. Tai va varom i diskana ir iššoko senis ant kelio, tai ir vos nenukalem.
Rašau tau dėlto, kad man patiko kaip tu ivaldei judesiuka ir tipo aš tau noriu pasakyt kad man tai patiko. Dar man patiko kaip tu kalbi su kitom
panelem ir kad tu nepasikelusi, kai su jom kalbi. Apie manę viska jau žinai, todėl aš tau galiu pasakyt kad aš tavę miliu, bo man patiko kaip tu
ivaldžiusi judesiukę . Aš tau parašeu eilėrašti (nepik kad klaidu pridareu).
Aš miliu tavę Caca,
Todel nebuk tu kaka.
Lipk pas man i tačka
Ir busim mes kartu.
Šita eilėrašti ir laiška man padejo parašyt pusbratanas, nes jis mokosi teigiamai. Aš pats mokausi....e ....n .... vidutiniškai.... einu i pamokas
ten ir i pertraukas. Mano teliafo numeris aštuoni šeši du septini vienas tris du keturi penki devini. Parašik man kai noresi parašit. O jei
nenoresi, tai žinok kad tu esi dura ir kad tu ...padarei klaida. Kad tokios duros as dar givenime nemaciau.
Bučioju.
Tavo Rembas.
P.S. Tu gerai judesiuką įvaldžius.
(užrašė pusbrolis Aurimas, kalba netaisyta)
Comment
-
Laiškas prezidentui
Prašymas prezidentui
2006-10-10
Burbiškės
Prašymas atleisti nuo karinės prievolės
Gerb. p. Prezidente,
Prašau atleisti mane nuo karinės prievolės dėl sunkios šeimyninės padėties, kurioje atsidūriau:
Man 24 metai ir vedžiau 44 m. našlę. Mano žmona turi 25 m. dukrą. Taip susiklostė, kad mano tėvas vedė mano žmonos dukrą. Tuo pačiu mano tėvas tapo mano žentu, kadangi vedė mano dukrą. Taigi ji yra vienu metu mano dukra ir pamotė. Sausio mėnesį man gimė sūnus. Tas vaikas yra mano tėvo žmonos brolis, taigi jo švogeris. Tuo pačiu, būnant mano pamotės broliu, jis yra mano dėdė. Taigi, mano sūnus yra mano dėdė.
Mano tėvo žmona, arba mano duktė, per Velykas pagimdė berniuką, kuris vienu metu yra mano brolis, kadangi yra mano tėvo sūnus ir anūkas, dėl to, kad yra mano žmonos dukros sūnus. Taigi, esu savo anūko brolis, o būnant šito vaiko tėvo uošvės vyru, išeina, kad esu savo tėvo tėvas, būnant jo sūnaus broliu. Taigi, esu pats sau senelis.
Todėl maloniai prašau Gerb. Prezidento atleisti mane nuo karinės prievolės, kadangi, kiek žinau, teisė neleidžia atlikti karinės tarnybos vienu metu seneliui, tėvui ir sūnui iš vienos šeimos.
Tikiuosi, kad suprasite mano situaciją ir priimsite palankų sprendimą.
Su pagarba Jūsų ekscelencijai.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTaigi cia specialiai kazkas ant bajerio sukure toki teksta.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąLaiškas prezidentui
Prašymas prezidentui
2006-10-10
Burbiškės
Prašymas atleisti nuo karinės prievolės
Gerb. p. Prezidente,
Prašau atleisti mane nuo karinės prievolės dėl sunkios šeimyninės padėties, kurioje atsidūriau:
Man 24 metai ir vedžiau 44 m. našlę. Mano žmona turi 25 m. dukrą. Taip susiklostė, kad mano tėvas vedė mano žmonos dukrą. Tuo pačiu mano tėvas tapo mano žentu, kadangi vedė mano dukrą. Taigi ji yra vienu metu mano dukra ir pamotė. Sausio mėnesį man gimė sūnus. Tas vaikas yra mano tėvo žmonos brolis, taigi jo švogeris. Tuo pačiu, būnant mano pamotės broliu, jis yra mano dėdė. Taigi, mano sūnus yra mano dėdė.
Mano tėvo žmona, arba mano duktė, per Velykas pagimdė berniuką, kuris vienu metu yra mano brolis, kadangi yra mano tėvo sūnus ir anūkas, dėl to, kad yra mano žmonos dukros sūnus. Taigi, esu savo anūko brolis, o būnant šito vaiko tėvo uošvės vyru, išeina, kad esu savo tėvo tėvas, būnant jo sūnaus broliu. Taigi, esu pats sau senelis.
Todėl maloniai prašau Gerb. Prezidento atleisti mane nuo karinės prievolės, kadangi, kiek žinau, teisė neleidžia atlikti karinės tarnybos vienu metu seneliui, tėvui ir sūnui iš vienos šeimos.
Tikiuosi, kad suprasite mano situaciją ir priimsite palankų sprendimą.
Su pagarba Jūsų ekscelencijai.
Comment
-
Na jo. Du perliukai iš to teksto:
Parašė TomizmasUžteks apie manę geriau papasakosiu kaip su chebra varėm i diskąna, ir vos senio nenukalem. Tai va varom i diskana ir iššoko senis ant kelio, tai ir vos nenukalem.
Mano teliafo numeris aštuoni šeši du septini vienas tris du keturi penki devini.
Comment
-
Parašė JaM Rodyti pranešimąRusų kalba: http://www.pravaya.ru/leftright/473/5296
Šiaip liūdna...
Iš kam čia tą rusiško fašizmo nesąmonę ištraukei?Paskutinis taisė oranger; 2007.11.27, 18:52.
Comment
Comment