Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Maladec Macas

Comment

Parašė Tomizmas
      Man atrodo, kad mergaitėms iš viso netinka gerti ir rūkyti. Jau geriau būčiau viengungis, nei imčiau į žmonas mergaitę, kuri išgeria ir rūko. (“Aš” 12 kl.)
      Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Rusų kalba: http://www.pravaya.ru/leftright/473/5296
        Šiaip liūdna...
        darbas lietuvoje.lt

Comment

Parašė Tomizmas
          Jaunimo požiūris į alkoholizmą. Pagal išreikštas mintis ir patį rašymo stilių, labiau panašu kad čia rašė 10 - 12 metų paaugliai, o ne baigiamųjų klasių moksleiviai Paryškinau tas vietas, kurios man labiausiai patiko
          Eee... čia iš kur šitos mintys? Mama mokytoja?

Comment

Parašė rat Rodyti pranešimą
            Eee... čia iš kur šitos mintys? Mama mokytoja?
            Ne, draugelis atsiuntė pasiskaityti protingų minčių Na matosi kad jaunuoliai gyvenimo nesugadinti, o tas rašymo stilius, tai užmušantis
            Snowflakes will attack U <3

Comment

"Parašik man kai noresi parašit"
              www.tomflagman.com

Comment

Tipo blogai, kai gali kartu su pana pažiūrėt krepšinį ir išgert alaus?

Comment

aš tavę miliu, bo man patiko kaip tu
                  ivaldžiusi judesiukę,man padejo parašyt pusbratanas, nes jis mokosi teigiamai
                  ,
                  Gera juoko dozė
                  kasalotas.com

Comment

Parašė Tomizmas
                    Čia dar viena tokia panašaus stiliaus rašliava, prajuokino kaip reikiant

laiškas Cacai
                    Antradienis, spalis 23, 2007 Laikas 19:40.

Miela Caca,

tau rašo rembo. (Aš). Mačeu kaip diskone esi ivaldžiusi judesiuką ir tipo man patiko, kaip tu ivaldžiusi judesiuka. Nu biški apie mane. Aš turiu
                    golfa. Viens aštuoni varikliuks aria kaip viens devyni, ryja kaip trys devyni. Jei geru keliu važiuosi tai rys mažeu, bet jei blogesniu, ten žvyrkeliu arbe per taip bloga kelia, tai rys daugeu. Yra peleks, tiuningovos lempos, sparnai nikeliux. Salonas kožinis apklijuots lipdukais su tačkom ir bobom. Spalva graži, dažė pusbratanas. Lietniakai irgi nikeliux. Ka če dar...

Ai mokausi šulioj 12 klasei. Ten pat kur ir tu tik ne toj kaip tu bet tik 12 kitoj klasei. Mum šale buna lietuviu, tik ne ten pat kur tau, bet šale kur tau. Užteks apie manę geriau papasakosiu kaip su chebra varėm i diskąna, ir vos senio nenukalem. Tai va varom i diskana ir iššoko senis ant kelio, tai ir vos nenukalem.

Rašau tau dėlto, kad man patiko kaip tu ivaldei judesiuka ir tipo aš tau noriu pasakyt kad man tai patiko. Dar man patiko kaip tu kalbi su kitom
                    panelem ir kad tu nepasikelusi, kai su jom kalbi. Apie manę viska jau žinai, todėl aš tau galiu pasakyt kad aš tavę miliu, bo man patiko kaip tu
                    ivaldžiusi judesiukę . Aš tau parašeu eilėrašti (nepik kad klaidu pridareu).

Aš miliu tavę Caca,

Todel nebuk tu kaka.

Lipk pas man i tačka

Ir busim mes kartu.

Šita eilėrašti ir laiška man padejo parašyt pusbratanas, nes jis mokosi teigiamai. Aš pats mokausi....e ....n .... vidutiniškai.... einu i pamokas
                    ten ir i pertraukas. Mano teliafo numeris aštuoni šeši du septini vienas tris du keturi penki devini. Parašik man kai noresi parašit. O jei
                    nenoresi, tai žinok kad tu esi dura ir kad tu ...padarei klaida. Kad tokios duros as dar givenime nemaciau.

Bučioju.

Tavo Rembas.

P.S. Tu gerai judesiuką įvaldžius.

(užrašė pusbrolis Aurimas, kalba netaisyta)
                    Taigi cia specialiai kazkas ant bajerio sukure toki teksta.

Comment

Laiškas prezidentui
                      Prašymas prezidentui
                      2006-10-10
                      Burbiškės

Prašymas atleisti nuo karinės prievolės

Gerb. p. Prezidente,

Prašau atleisti mane nuo karinės prievolės dėl sunkios šeimyninės padėties, kurioje atsidūriau:

Man 24 metai ir vedžiau 44 m. našlę. Mano žmona turi 25 m. dukrą. Taip susiklostė, kad mano tėvas vedė mano žmonos dukrą. Tuo pačiu mano tėvas tapo mano žentu, kadangi vedė mano dukrą. Taigi ji yra vienu metu mano dukra ir pamotė. Sausio mėnesį man gimė sūnus. Tas vaikas yra mano tėvo žmonos brolis, taigi jo švogeris. Tuo pačiu, būnant mano pamotės broliu, jis yra mano dėdė. Taigi, mano sūnus yra mano dėdė.

Mano tėvo žmona, arba mano duktė, per Velykas pagimdė berniuką, kuris vienu metu yra mano brolis, kadangi yra mano tėvo sūnus ir anūkas, dėl to, kad yra mano žmonos dukros sūnus. Taigi, esu savo anūko brolis, o būnant šito vaiko tėvo uošvės vyru, išeina, kad esu savo tėvo tėvas, būnant jo sūnaus broliu. Taigi, esu pats sau senelis.

Todėl maloniai prašau Gerb. Prezidento atleisti mane nuo karinės prievolės, kadangi, kiek žinau, teisė neleidžia atlikti karinės tarnybos vienu metu seneliui, tėvui ir sūnui iš vienos šeimos.

Tikiuosi, kad suprasite mano situaciją ir priimsite palankų sprendimą.

Su pagarba Jūsų ekscelencijai.

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
                        Taigi cia specialiai kazkas ant bajerio sukure toki teksta.
                        Tikriausiai, bet būna ir tokių kurie sugeba parašyti tokius tekstus ir ne ant bajerio, ką neatsimeni tokių mokykloje, aš tai pamenu

Comment

Jopštvajimal seniai taip nelūžau

Comment

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
                            Laiškas prezidentui
                            Prašymas prezidentui
                            2006-10-10
                            Burbiškės

Prašymas atleisti nuo karinės prievolės

Gerb. p. Prezidente,

Prašau atleisti mane nuo karinės prievolės dėl sunkios šeimyninės padėties, kurioje atsidūriau:

Man 24 metai ir vedžiau 44 m. našlę. Mano žmona turi 25 m. dukrą. Taip susiklostė, kad mano tėvas vedė mano žmonos dukrą. Tuo pačiu mano tėvas tapo mano žentu, kadangi vedė mano dukrą. Taigi ji yra vienu metu mano dukra ir pamotė. Sausio mėnesį man gimė sūnus. Tas vaikas yra mano tėvo žmonos brolis, taigi jo švogeris. Tuo pačiu, būnant mano pamotės broliu, jis yra mano dėdė. Taigi, mano sūnus yra mano dėdė.

Mano tėvo žmona, arba mano duktė, per Velykas pagimdė berniuką, kuris vienu metu yra mano brolis, kadangi yra mano tėvo sūnus ir anūkas, dėl to, kad yra mano žmonos dukros sūnus. Taigi, esu savo anūko brolis, o būnant šito vaiko tėvo uošvės vyru, išeina, kad esu savo tėvo tėvas, būnant jo sūnaus broliu. Taigi, esu pats sau senelis.

Todėl maloniai prašau Gerb. Prezidento atleisti mane nuo karinės prievolės, kadangi, kiek žinau, teisė neleidžia atlikti karinės tarnybos vienu metu seneliui, tėvui ir sūnui iš vienos šeimos.

Tikiuosi, kad suprasite mano situaciją ir priimsite palankų sprendimą.

Su pagarba Jūsų ekscelencijai.
                            Va cia tai ziauru

Comment

Kelis kartus perskaičiau bet vistiek sunkiai pagavau tuos giminystės ryšius

Comment

Na jo. Du perliukai iš to teksto:

Parašė Tomizmas
                                Užteks apie manę geriau papasakosiu kaip su chebra varėm i diskąna, ir vos senio nenukalem. Tai va varom i diskana ir iššoko senis ant kelio, tai ir vos nenukalem.
                                Čia taip pakankamai išsamiai aparašė, kaip vos nepartrenkė "senio"

Mano teliafo numeris aštuoni šeši du septini vienas tris du keturi penki devini.
                                Turbūt skaičių nepažįsta žmogelis, t.y. Rembo pusbrolis...
                                Kopenhaga/Roskildė / Stokholmas I II III IV
                                Dordrechtas/Haarlemas
                                Nesebaras/Plovdivas
                                Kiolnas

Comment

Parašė JaM Rodyti pranešimą
                                  Rusų kalba: http://www.pravaya.ru/leftright/473/5296
                                  Šiaip liūdna...
                                  Dėl ko čia tau liūdna?
                                  Iš kam čia tą rusiško fašizmo nesąmonę ištraukei?
                                  Paskutinis taisė oranger; 2007.11.27, 18:52.

Comment

Comment

Ir kame Čia bajeris?
                                      You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Aš irgi nesuprantu. Visai skanūs tie kačiukai.

Comment

Ai bliamba Nepamačiau kad čia prie maisto
                                          You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Working...
                                          X