Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
    Man būtent ir patinka ta jų vaidyba, jie viską daro kaip "ant durniaus" bet visuomet gerai gaunasi
    O tu galvoji jie moka ne "ant durniaus" vaidint?

Comment

Šiandien įvyko stebuklas - aš pritariu Kaunaz'ui.

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
        O tu galvoji jie moka ne "ant durniaus" vaidint?
        Gal ir nemoka, bet juk visai gerai ir taip, reitingai ir populiarumas viską parodo Apskritai, dėl skonio nesiginčijama
        Snowflakes will attack U <3

Comment

Trumpametražiuose filmuose ne kartą esu matęs Ramanauską.Prokurorą vaidino, atrodė tikrai solidžiai
          Pasaulį reikia susprogdint, kad žmonės būtų laisvi, nes tada visos sienos išlėks į orą.

Comment

Parašė Reptilias Rodyti pranešimą
            Trumpametražiuose filmuose ne kartą esu matęs Ramanauską.Prokurorą vaidino, atrodė tikrai solidžiai
            Filme "Grozis ir geismas", ten kur jis vaidina ta picu isveziotoja, tai vaidyba apgailetina. Daugiau nieko nesu mates, tai negaliu komentuot.

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
              Buciau ikimokyklinio amziaus irgi turbut juokciaus is tokiu bajeriu ir tokios vaidybos
              Na visu pirma reiktu suprasti, kas taip yra pajuokiama ir kodel tokia vaidyba
              Ne is teslos ir ne is blynu recepto cia reikia juoktis.

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                Na visu pirma reiktu suprasti, kas taip yra pajuokiama ir kodel tokia vaidyba
                Ne is teslos ir ne is blynu recepto cia reikia juoktis.
                Pritariu
                BlogasSeulas 2009Honkongas 2012Bankokas 2012

Comment

Parašė Berliner Rodyti pranešimą
                  Pritariu
                  O ne, tik ne tai... Deja as tikras "budulis" esu matyt, ir todel nesuprantu, kad ten "is manes" "subtiliai" saiposi dramaturgijos asai, aukstuomenes veikejai, ir ju auksciausio lygio humoras...

Comment

Matyt ir aš humoro nesuprantu Nepatinka man "ramanovskinai", dar galiu pridurti, kad vaidina šlykščiai juokingai. Nesakau, kartais tikrai taikliai pajuokia, bet negaliu žiūrėti visų tų kvailų maivymųsi, kad išgirsčiau keletą įdomesnių frazių
                    Miestai.net Fb

Comment

Mano galerija Flickr'yje

Comment

Ramanausko ir Šapausko humoras skirtas gan siauram auditorijos tarpui, nes yra ganėtinai hardcore, bet, kaip nekeista, jų laidos visada turėjo gan aukštus reitingus. Gal ištiesų Ramanauskas su Šapausku taikliai juokiasi iš mūsų visuomenės, kad daugelis iš mūsų žiūri jų laidas.
                        www.lt-lv-forum.org/

Comment

dar is tos pacios serijos

Comment

Na čia jau daugiau mintis O anoje foto tarsi dvyniai 2oje ir 3ioje foto
                            Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                            Retromobile 2007
                            "Kova 1". Driftingo čempionatas
                            "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                            Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                            BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                            Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Liga ?

Ir sulėtintai:

Comment

as taip noredamas, turbut, nepadaryciau

Comment

Nežinau, linksma čia ar nelinksma, bet savotiškai įspūdinga:

„Traukinys važiuoja per Bankoko turgų“:

Galima suvokt, kokia didelė problema ten yra vietos trūkumas.

Beje, kadangi apie jį užsiminiau, dar vienas įdomus faktas apie Bankoką:
                                  Bankokas (arba Krungtepas) garsėja kaip miestas, turintis ilgiausią pavadinimą pasaulyje. Oficialus miesto vardas: Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahinthara Ayuthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Piman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit, ir tai reiškia „Angelų miestas, didysis miestas, amžinasis brangakmenių miestas, neįveikiamas dievo Indros miestas, pasaulio sostinė apdovanota devyniais brangakmeniais, laimingasis miestas turintis nuostabius karaliaus rūmus primenančius reinkarnuojančio dievo buveinę danguje, miestas kurį suteikė Indra ir pastatė Višnukarnas“.
                                  Paskutinis taisė ; 2007.11.25, 19:29.
                                  Įžvalgos.lt - FB - G+

Comment

Parašė joker Rodyti pranešimą
                                    Liga ?
                                    Man tai juokinga Nors čia gal dar nuo Japonijos

Comment

Ziuret iki galo,nepmirst pamperso))))))
                                      http://www.youtube.com/watch?v=lNS0PbFi-6E

Comment

Parašė joker Rodyti pranešimą
                                        Liga ?

Ir sulėtintai:

Cia tu kalbejai apie ta kur nagus sau griauzia? ar ta kita Pacino'a?

Comment

O kaip atrodytų macas kai dar su plaukais buvo ilgais? Išvis koma būtų
                                          Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                                          Retromobile 2007
                                          "Kova 1". Driftingo čempionatas
                                          "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                                          Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                                          BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                                          Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Working...
                                          X