Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip linksma (archyvas)

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Gaisrininkų linksmybės. Dabar aišku kokius NSO kartais žmonės mato

http://my.break.com/media/view.aspx?ContentID=365181
    Miestai.net Fb

Comment

Comment

Parašė Irmux Rodyti pranešimą

Seksas - tai matematika:
        atimi kelnes, padalini kojas ir daugini, daugini, daugini... tik svarbu
        laiku šaknį ištraukt, kad neliktų liekanos...

merginos taip mėgsta juokauti...

Comment

Paskutinis taisė Mantas; 2007.09.20, 23:05.
          Life is a game that no one wins

Comment

Parašė Kaifas
            Sabas duoda i galva
            ne taip ir linksma. tada Sabas buvo išvarytas iš aišktės ir rungtynės praloštos. žinau tiksliai, kad tai buvo finalas, berods prieš cervena zvezda. o kelintais metais ir kokia taurė nepamenu.
            Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai

Comment

Žalgiris - Cibona 1986 m.. Aišku sirgalių daugumą sudarė jugai. Manau, kad mažai davė, reikėjo ne stumt, o job... į snukį, kad neatsikeltų 10 min.

Comment

Kažkoks suomiškas tinklalapis. Atkreipkit dėmesį į Lietuvos ir Latvijos vėliavas (po ta nuotrauka dar nurodyta mano autorystė, nors galėčiau prisiekti tokios niekada nedaręs)

Mano galerija Flickr'yje

Comment

Keista, kad 19 metų žmonės dar užsiima tokiomis kvailystėmis

Snowflakes will attack U <3

Comment

būtent, pas mane irgi, iš 78 nei vieno kurio nepažinočiau gyvai, kai naudoji tinkamai, tai visai gera vieta bendrauti...

Comment

stai kaip kaip isivaizduoja britai kokia kalba kalba lietuviai

Comment

Parašė Kaifas
                        tas one.lt išvis kažkokia nesąmonė yra,ten jauciu kaikurie turi 70&#37; draugu kuriu net nera gyvenime mate, ir ju nepazysta.As turiu one.lt , bet jau bent normalei pas mane ten visi pazystami is kiemo ar gimines
                        Visai ne nesąmonė, labai normali bendravimo svetainė, tik kad kai kuriems tai tampa kažkokių keistų žaidimų vieta - surinkti kuo daugiau draugų, kuo daugiau puslapių į forumą, kuo daugiau dovanėlių, vertinti 30... Neužsiimu tuo, juk ir amžius jau ne tas Man tai yra vieta bendrauti su pažįstamais.
                        Snowflakes will attack U <3

Comment

Parašė mindakas Rodyti pranešimą
                          stai kaip kaip isivaizduoja britai kokia kalba kalba lietuviai

Antroji ir trečioji iš dalies tinka

(ir su populiacija nekas)

Comment

Parašė Nikas Rodyti pranešimą
                            Antroji ir trečioji iš dalies tinka

(ir su populiacija nekas)
                            ahą, turėtų būti nepilnai 3 milijonai, nebent jie ir emigrantus užsiregistravusius Lietuvoje priskaičiuoja.

Comment

Brolio interviu.

„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

Paskutinis taisė Boružėlė; 2007.09.22, 22:14.

Comment

MIRSIU............................................ ...........Nuvau matęs anksčiau, o čia dar su intarpais žiauru... bet kuriuo atveju, ar suvaidinta ar ne...

Comment

Comment

Kažkas pas mane ne taip... Kada dabar bežiūrėčiau Youtube vis kokioj vietoj sminga, paspaudi kitoj vietoj, vėl biškį parodo ir vėl sminga
                                      Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                                      Retromobile 2007
                                      "Kova 1". Driftingo čempionatas
                                      "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                                      Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                                      BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                                      Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Kiek pamenu, 1986m. ir ne prieš Belgrado Crvena zvezda, o prieš Zagrebo Ciboną, jei atmintis neapgauna. Beje, ir man ką tik rodė youtube Sabą, dabar Mc Vodka.
                                        Paskutinis taisė arturiux; 2007.09.22, 15:47.

Comment

/\ Ant marškinėlių ir taip matosi, kad prieš Ciboną

Comment

Working...
                                          X