nenorėjau karpyti. iš fk Vėtros puslapio. atkreipkit dėmesį su kuo policija susirėmė:
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma (archyvas)
Collapse
X
-
Šiek tiek anekdotų (gal ne visi girdėti)
Viena ponia labai mėgo dirbti darže. Bet jos pomidorai niekaip neprinokdavo. Ji paklausė patarimo pas kaimyną, kurio pomidorai labai gražiai raudonuodavo.Kaimynas pasakė:- Kiekvieną dieną du kartus aš nusirengiu visai nuogas ir vaikštau po daržą. Pomidorai iš gėdos ir parausta.Ponia labai norėjo pomidorų ir padarė taip, kaip kaimynas patarė. Po dviejų savaičių kaimynas paklausė, kaip jai sekasi su pomidorais.- Blogai sekasi, - sako ponia, - bet jūs pamatytumėt, kokio dydžio mano agurkai
Atvažiuoja vyrukas į viešbutį ir palieka savo Mersedesą prie įėjimo su užrašu: Nebandyk vogti - Taisonas...
Po kiek laiko grįžta - žiūri Mersedeso nėra, tik paliktas raštelis: Nebandyk vytis - Šumacheris....
Vieną naktį pas vyra suveikia mašinos signalizacija.Bičas su tapkem išbėga į kiemą o prie jo mašinos du bičai su treningais stovi.Vienas ir sako:
-Vo,maladiec raktelius atnešei.
Vyras iš ryto po galingų išgertuvių kankinamas pachmielo stovi vonioj ir buku žvilgsniu žiūri į save veidrodyje 5,10,15 minučių.
Iš virtuves pasigirsta žmonos balsas: “Petrai, pusryčius valgysi?”.
Vyras pliaukšteli delnu sau per kaktą: “Tiksliai, Petras!”
Mokytoja sako mokiniams:
-Na,tai kokia dantų pastą naudojate? Na tu, Maryte?
-Aš tai žemuoginę,nes ji skaniai kvepia.
-O tu, Sauliau?
-Aš COLGATE, nes tėvai perka.
-Tu ,Petriuk.
-Aš-BLENDAMED.
-O kodėl?
-Nuo jos kiaušiniai sutvirtėja*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė Paulius Rodyti pranešimąIš one.lt serijos. Atkreipkit dėmesį į jos iškirptę
Comment
-
Parašė TH1 Rodyti pranešimąnezinau linksma ar ne, bet man labai juokingas pasirode tas tipelis aka "pono byno antrininkas" kuris pateko i kadra befotkinant broli
http://www.partylife.lv/index.php?su...t_from=&ucat=7
Comment
-
Keli anekdotai:
Kelių inspektorius sustabdo automobilį kurio vairuotojo akys keistokos. Inspektorius pasižiūri ir maloniai sako:
- Lipam ir einam pūstelti.
- Neaaa, man jau užteks. - atsako vairuotojas
Vyksta futbolo varžybos tarp Vokietijos ir Saudo Arabijos. Vokiečiai pirmauja 8:0. Prie išsišiepusio biurgerio pasilenkia arabų šeichas ir klausia:
- Tai kiek pas jus kainavo benzinas rungtynių pradžioje?
Kelių inspektorius sustabdo automobilį.
- Sveiki. Kodėl jūsų keleivis neprisegtas diržu?
- Nesijaudinkit. Tai - mano uošvė, bet šiandien ji rami.
Irako muselės ir uodai į amerikeitiškų "Hummer" stiklą tėškiasi šaukdami "Alach Akbar"...
Nacionalinis rusiškas mentalitetas:
- Po velnių! Nieko nesimato. - nusikeikė vairuotojas ir padidino greitį...
Comment
-
Kur gaut??? Su tokiais džinsais idealus suktukas garantuotas
Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Forumo aktualijos:
Parašė Vikis Rodyti pranešimąKauno diena po Jauniškio atėjimo puikiai įvaldė vainauskines smegenų plovimo technologijas. Štai citata iš straipsnio apie azijiečius automobilių prekiautojus:
Ne, tai ne tas autovežis. Jų nedomina prancūzų gamybos automobiliai.
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimąNenorėčiau čia dirbti
Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąKame yra būtent nenorėjimo priežastys?*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irmux Rodyti pranešimą/\ Tikiuosi čia yra retorinis klausimas Nes priežastį tai aš matau puikiai Nebent su rusų kalba sunkiauMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Na, matyt, esu vaikiška dar Niekaip nepavyksta iš to "išsikapstyti" Kadangi kiniečių kalbos nemoku, tai tenka rusišką vertimą pritaikyti*******
Miestai.net Fb
Comment
Comment