Pas mane labai panašūs duomenys. Greičiausias downloadas irgi ~1MB/s, bi taip pat geresnis greitis už 94% pasaulio vartotojų
Ten buvo galima nukopijuot šitą lentelę rezultatų labai greitai, specialiai rodyti forumuose skirta (ir mūsų forume), galėjai nukopijuot, nes aš tavim nepasitikiu
Hammer minėta , bet taip ir nesukurta tema "Apie viską..", dabar man būtų labai pravertus. Na bet ka padarysi, teks pasireikšti čia. Esu ketvirtakursis studentas ir savo bakalauriniam darbui atlieku apklausą apie žmonių patiriamus sunkumus įvairiose išvykose, jų požymius, priežastis ir pasekmes taip pat kelionėse pasireiškiančių sunkumų valdymo galimybes. Tad, jei kas nors turite patirties kelionėse, gal galėtumete užpildyti anketą, iš anksto labai dekoju http://www.apklausa.lt/answerform.php?form=11334
Ačiū už įvertinimą, bet man tas nerūpi. Šį darbą, visiškai nesusijusį su mano studijuojamu dalyku, darau tik todėl, kad dėstytojai reikia, kad kažkas jį padarytų, o mano pažymys jau seniai aiškus ir pažadėtas. Bet nežiūrint į tai, norisi padaryti kažką teisingai, ta nekreipdami dėmesio į bakalauro temos samoningumą ar nesamoningumą, užpildykit anketą
gal but, bet geriau aš darysiu tokį darbą, negu sėdėsiu kažką programuodamas. Abejais atvejais mano kompatencija nepakils, tad nematau prasmės daryti sudėtingesnį darbą O be to, mūsų mokslo sistema ir universitetais (gal labiau tiktų sakyti "universitetu") nusivyliau jau senai, bet paprasčiausiai nesinori mesti pradeto darbo ir norisi kazkaip gauti ta "popieriu"...
Kogero vietinis prekeiva tapkėmis (ar kaip jos lietuviškai) buvo užvežęs labai didelį kiekį vienodų tapkių, nes tos baltos pusiau moteriškos (tokios kaip paskutinėj foto) dominuoja ant kojų nuotraukose
Lai forumo aktyvistai amerikiečiai (ar kas reziduoja JAV) atleidžia, bet radau skrajutės pavyzdį apie mieląjį Wallmart'ą...ir negaliu nesusivaldyti neįdėjęs (daug kas Christianijoje/Kopenhagoje klijuoja tokius "pausterius")
Ir vaizdelis iš seno gero kompiuterinio žaidimo...gal kas dar jį atsimena
Comment